McDonald’s en Charlie’s Kitchen, een combinatie die je misschien niet heel snel zou verwachten, maar waarom eigenlijk niet? Ik ging langs, at een van de vegetarische nieuwe knallers op het menu en deel vandaag met jullie mijn mening. Wat ik at en waarom lees je in dit artikel!

“Rumoer op Instagram met vega influencers”

Ik scroll door Instagram en zie steeds meer influencers de kipnuggets van McDonald’s eten. Zelfs de veganistische en Islamitische influencers eten de ‘kipnuggets’. Gelukkig duurde mijn verwarring niet lang, want al snel blijkt dat het hier om de nieuwe Veggie Nuggets van McDonald’s gaat!

https://www.instagram.com/p/B3E-1RbI8oT/?igshid=1t2njt4zudj5g

McDonald’s heeft de laatste weken online een grote actie opgezet om de nieuwe Veggie Nuggets onder de aandacht te brengen. Minder vlees eten en het mogelijk maken voor de vegetariërs onder ons om ook eens bij McDonald’s te kunnen eten. Wij van #teamcharlie ondersteunen uiteraard dit toffe initiatief om zo minder vlees te eten!

https://www.instagram.com/p/B3ErEzkizJ1/?igshid=1pfg9igexdfiv

https://www.instagram.com/p/B3FTjmJIzqF/?igshid=5sj5axlz0g15

 

 

veggie nuggets, McDonald’s, vegetarische, vegetarisch

Charlie en McDonald’s?

Ja ook ik, Charlie, eet natuurlijk af en toe bij McDonald’s.

Lekkerrrrr!!! McDonald’s is de plek waar ik kom als ik een mega hangover heb, op pad ben met mijn bonusdochter en ze vraagt of we bij de ‘groene boom’ gaan eten of als ik zin heb in een ijsje (McFlurry M&M’s is mijn all time favourite!). Dat is voor mij een leven #echtinbalans! 

Charlie’s Kitchen staat voor balans. Alles mag, er is geen goed of fout. Het gaan om intuïtief eten. Heb jij echt een keer trek in McDonald’s, DOE HET! Wil je een keer een goede borrel drinken, SO WHAT? Wil je het niet, dan hoeft het ook gewoon niet. Iedereen moet gewoon lekker zijn eigen keuzes kunnen maken en zijn eigen balans vinden.

En natuurlijk wil ik dan ook de nieuwe Veggie Nuggets testen…

veggie nuggets, McDonald’s, vegetarische, vegetarisch

REAL vs. VEGGIE nuggets

veggie nuggets, McDonald’s, vegetarische, vegetarisch

Mij kun je wakker maken voor een portie kipnuggets met zoetzure saus. Nu heb ik de Veggie Nuggets gegeten en ik moet zeggen; ik ben verbaasd! Ik vond het ‘vlees’ dezelfde structuur hebben en ook de smaak kwam overeen. Alleen de buitenkant is anders dan de kipnuggets, de kipnuggets vind ik wat krokanter maar de Veggie Nuggets zijn zeker een aanrader als je altijd vegetarisch eet of wanneer je gewoon een dagje geen vlees eet.

Maar McDonald’s heeft niet alleen de Veggie Nuggets als vegetarische optie. Zo zijn vanaf nu ook de Veggie Homestyle Mexican Salsa en een vegetarische falafel salade verkrijgbaar. En ik kon het ook niet laten om de Veggie Burger nog even te bestellen, aangezien ik niet heel vaak bij de McDonald’s kom. Onder het mom van, als je het doet, doe het dan goed!

De Veggie Nuggets zijn vanaf nu beschikbaar en maar tijdelijk verkrijgbaar!

veggie nuggets, McDonald’s, vegetarische, vegetarisch

Echt proberen deze Veggie Nuggets van McDonald’s. Ze zijn super lekker!

Ik ben benieuwd, ga jij de Veggie Nuggets testen?

Liefs,
#TEAMCHARLIE