McDonald's vraagt om mijn mening - Charlie's Kitchen

McDonald’s vraagt om mijn mening

Charlotte_McDonalds

McDonald’s en Charlie’s Kitchen, een combinatie die je misschien niet heel snel zou verwachten, maar waarom eigenlijk niet? Ik ging langs, at een van de vegetarische nieuwe knallers op het menu en deel vandaag met jullie mijn mening. Wat ik at en waarom lees je in dit artikel!

“Rumoer op Instagram met vega influencers”

Ik scroll door Instagram en zie steeds meer influencers de kipnuggets van McDonald’s eten. Zelfs de veganistische en Islamitische influencers eten de ‘kipnuggets’. Gelukkig duurde mijn verwarring niet lang, want al snel blijkt dat het hier om de nieuwe Veggie Nuggets van McDonald’s gaat!

https://www.instagram.com/p/B3E-1RbI8oT/?igshid=1t2njt4zudj5g

https://www.instagram.com/p/B3EqBwfI-8H/?igshid=1fl5j2muy1zyg

McDonald’s heeft de laatste weken online een grote actie opgezet om de nieuwe Veggie Nuggets onder de aandacht te brengen. Minder vlees eten en het mogelijk maken voor de vegetariërs onder ons om ook eens bij McDonald’s te kunnen eten. Wij van #teamcharlie ondersteunen uiteraard dit toffe initiatief om zo minder vlees te eten!

https://www.instagram.com/p/B3ErEzkizJ1/?igshid=1pfg9igexdfiv

https://www.instagram.com/p/B3FTjmJIzqF/?igshid=5sj5axlz0g15

 

 

veggie nuggets, McDonald’s, vegetarische, vegetarisch

Charlie en McDonald’s?

Ja ook ik, Charlie, eet natuurlijk af en toe bij McDonald’s.

Lekkerrrrr!!! McDonald’s is de plek waar ik kom als ik een mega hangover heb, op pad ben met mijn bonusdochter en ze vraagt of we bij de ‘groene boom’ gaan eten of als ik zin heb in een ijsje (McFlurry M&M’s is mijn all time favourite!). Dat is voor mij een leven #echtinbalans! 

Charlie’s Kitchen staat voor balans. Alles mag, er is geen goed of fout. Het gaan om intuïtief eten. Heb jij echt een keer trek in McDonald’s, DOE HET! Wil je een keer een goede borrel drinken, SO WHAT? Wil je het niet, dan hoeft het ook gewoon niet. Iedereen moet gewoon lekker zijn eigen keuzes kunnen maken en zijn eigen balans vinden.

En natuurlijk wil ik dan ook de nieuwe Veggie Nuggets testen…

veggie nuggets, McDonald’s, vegetarische, vegetarisch

REAL vs. VEGGIE nuggets

veggie nuggets, McDonald’s, vegetarische, vegetarisch

Mij kun je wakker maken voor een portie kipnuggets met zoetzure saus. Nu heb ik de Veggie Nuggets gegeten en ik moet zeggen; ik ben verbaasd! Ik vond het ‘vlees’ dezelfde structuur hebben en ook de smaak kwam overeen. Alleen de buitenkant is anders dan de kipnuggets, de kipnuggets vind ik wat krokanter maar de Veggie Nuggets zijn zeker een aanrader als je altijd vegetarisch eet of wanneer je gewoon een dagje geen vlees eet.

Maar McDonald’s heeft niet alleen de Veggie Nuggets als vegetarische optie. Zo zijn vanaf nu ook de Veggie Homestyle Mexican Salsa en een vegetarische falafel salade verkrijgbaar. En ik kon het ook niet laten om de Veggie Burger nog even te bestellen, aangezien ik niet heel vaak bij de McDonald’s kom. Onder het mom van, als je het doet, doe het dan goed!

De Veggie Nuggets zijn vanaf nu beschikbaar en maar tijdelijk verkrijgbaar!

veggie nuggets, McDonald’s, vegetarische, vegetarisch
Echt proberen deze Veggie Nuggets van McDonald’s. Ze zijn super lekker!

Ik ben benieuwd, ga jij de Veggie Nuggets testen?

Liefs,
#TEAMCHARLIE

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Eerste boek Charlie's kitchen

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN
Lunch

Flatbread met kippendij en kaas

Gyoza bowl, Gyoza, bowl, Japans
Avondeten

Gyoza bowl

Lunch

Italiaanse frittata met fusilli pasta

20 reacties op “McDonald’s vraagt om mijn mening”

 1. Avatar

  Leuk Char!! Ik vertelde t laatst al aan mn vriend, want we komen echt nooit bij de mac.. dit is misschien een leuke gelegenheid!
  Hoe was die burger?

  XX

  1. Avatar

   De veggie nuggets wil ik zeker gaan proberen. Ben er erg nieuwsgierig naar. Ik ben (nog) geen vegetariër, maar ben bezig om minder vlees te eten. En hoe fijn is het, dat je dan op 1 van je vrije vleesdagen toch bij mcdonalds terecht kan. 🙂

 2. Avatar

  Die veggie kipnuggets lijken mij ook erg lekker en zou ik zeker willen proberen! Jammer dst dit soort acties tijdelijk zijn. Ze zoiden dit permanent in t assortiment moeten hebben!

 3. Avatar

  Wat leuk Charlie!
  Ik kom eigenlijk nooit bij de Mac Donalds, Heel soms voor een milkshake. Maar het is gewoon niet mijn soort eten. Maar nu ik dit zo lees ben ik toch wel nieuwsgierig geworden dus ga het toch eens uit proberen ☺️

 4. Avatar

  De veggie burger is echt heel lekker! Als niet-vegetariër een goede reden om een keer geen vlees te eten!! Veggie nuggets nog niet geprobeerd, ben benieuwd!

 5. Avatar

  Zo fijn dat er daar ook met de tijd mee gaan met veggie producten. Altijd leuk om iets te winnen en de veggie producten bij de Mac uit te gaan proberen.

  1. Avatar

   De veggie burger ken ik al een tijdje. Hij is erg lekker, ook lekker krokant. In combinatie met zoete aardappel friet smaakt deze combi echt super lekker. De veggie nuggets heb ik nog niet geproefd, maar ga ik zeker proberen. Ook al ben ik niet zo gek op nuggets, deze ga ik zeker een kans geven 🙂

 6. Avatar

  Ik kies regelmatig voor de veggieburger. De vorige was erg lekker dus ben heel benieuwd naar de Mexicaan salsa! Hmm die veggie nuggets ga ik ook zeker proberen, maar moet wel zeggen dat ik dat krokante jasje van de kipnuggets juist ook zo lekker vind maar ben benieuwd!

 7. Avatar

  Wij gaan zelden naar de Mac donalds en als we die 1 keer per jaar gaan neem ik zelf nooit iets, ik wordt er niet blij van, het vult niet zodat ik na 1 uur weer honger heb 🙂 Wel heel tof dat ook de Macdonalds mee gaat met de tijd!Want dat we met z’n alle heel wat minder vlees moeten gaan eten mag duidelijk zijn 🙂

 8. Avatar

  Ik heb al veel goede dingen gehoord over de nuggets! Ik eet niet volledig vegetarisch, maar eet wel heel bewust minder vlees. Zo is het echt een cadeautje als je wel een goed stukje vlees eet! Heel chill om een veggie burger te kunnen eten die echt lekker is.

 9. Avatar

  De veggieburger vind ik echt heerlijk! Misschien nog wel lekkerder dan de normale kip burger ! Ben heel erg benieuwd naar de veggie kipnuggets!!!

 10. Avatar

  De burger ziet er heerlijk uit! En ja hier nog een mc flurry m&ms fan. Voorheen kon je zelf nog met extra m&ms bestellen . Ik ben benieuwd hoe de vega producten smaken.

 11. Avatar

  Jeetje… ben echt al zoooo lang niet bij de McD geweest. een ritje waard dus om de veggie nuggets te proberen? En hoe was de hamburger? De falafel salade klinkt ook lekker… … keuzes keuzes…

 12. Avatar

  Ik wil ze wel testen ja. Ik zag het ook al op tv voorbij komen en mijn interesse werd gewekt. Jouw review maakt het af. Lekker hoor. Normaal ga ik altijd voor een MC flurry. Maar met de winter in aantocht, ga ik toch voor lekkere warme producten. Veggies, I’m in!

 13. Avatar

  Fijn dat ze er zijn! Na jaren van groenteburger als enige vega optie ben ik blij met wat anders. Voordat ik vegetariër werd at ik altijd kipnuggets bij de Mac, die heb ik best gemist in het begin. Niet dat ik er heel vaak eet, maar met 3 kids die gek op Mac zijn komen we er toch wel een paar keer per jaar. Maar de falafel salade klinkt ook heel goed, dat wordt nog lastig kiezen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders