Kipshoarma bowl uit het boek "Leuke recepten" - Charlie's Kitchen

Kipshoarma bowl uit het boek “Leuke recepten”

leuke recepten, kookboek, kipshoarma bowl

Een aantal weken terug kwam het kookboek “Leuke recepten” van mijn lieve collega’s Sandra en Eric Waterschoot uit. Tientallen leuke en vooral makkelijke recepten. Zoals jullie weten ben ik hier dol op. Vandaag deel ik haar kipshoarma bowl.

Easy peasy and we love it!

Sandra en Eric Waterschoot brachten vorige maand Leuke Recepten: Het Kookboek uit. En ja, dat is zo’n kookboek! Want waarom zou een pompoenrecept ophouden bij de standaard variant als je er ook nog twee totaal andere twists aan kunt geven?

De recepten zijn allemaal een drie eenheid van gerechten: een basisrecept en twee – soms bijzonder creatieve – variaties. Verdomd handig als de vegetarische vriendin van je broer komt eten en je carpaccio als voorgerecht wilt serveren. Voor de meeste standaard gerechten heeft Sandra een vegetarische variant uit de keuken getoverd. En de meeste gerechten staan in een handomdraai op tafel. Super handig en makkelijk. Nieuwsgierig? Bestel haar boek hier.

Ander pluspunt van dit boek: Sandra gebruikt ingrediënten die je allemaal makkelijk in de plaatselijke supermarkt kunt vinden. Kortom: een bron van inspiratie voor iedereen die denkt: wat moet ik vanavond weer op tafel zetten.

leuke recepten, kookboek, kipshoarma bowl

Kipshoarma bowl

Wat heb je nodig?
(voor 4 personen)

 • 4 pitabroodjes
 • 500 gram kipshoarma
 • 1 grote courgette, in plakjes
 • 1 komkommer, zaadlijst verwijderd en in maantjes gesneden
 • 250 gram cherrytomaten, gehalveerd
 • 1 winterpeen, julienne gesneden
 • 200 gram ijsbergsla, in reepjes
 • Knoflooksaus

Optioneel: pittige saus naar keuze

 1. Bak de broodjes af volgens de verpakking, bestrijk de courgetteplakjes met olie en bak in een grillpan en bestrooi met zout en peper.
 2. Bak de shoarma gaar in een koekenpan.
 3. Verdeel de sla, komkommer, courgette, wortel, tomaatjes en shoarma mooi over vier bowls.
 4. Serveer met de sauzen en de pitabroodjes.

PS Nog een lekker (misschien iets minder gezond, dat wel) recept met kipshoarma? Probeer deze dan ook eens.

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Eerste boek Charlie's kitchen

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN
Lunch

Flatbread met kippendij en kaas

Gyoza bowl, Gyoza, bowl, Japans
Avondeten

Gyoza bowl

Lunch

Italiaanse frittata met fusilli pasta

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders