Kim was jarig en vierde dit met Johma + winactie! - Charlie's Kitchen

Kim was jarig en vierde dit met Johma + winactie!

Eerlijk is eerlijk: ik ben nooit echt fan geweest van salades uit een bakje. Ik kan het zelf maken, dus waarom moet ik dan iets meenemen uit het koelschap van de supermarkt? Maar na twee dagen in Losser – jullie weten wel, het dorp dat je alleen maar kent vanwege Johma – ben ik ook om. En we hebben ook nog een winactie voor je!

Het is een Johma-feestje!

salade, Johma, borrelplank, winactie
Ziet deze borrelplank met verschillende Johma salades er niet heerlijk uit?

Hi! Ik ben Kim. Ik test regelmatig wat kookboeken, schrijf recepten en ga voor Charlie’s Kitchen vaak naar toffe evenementen en feestjes.

Hoe ze mij bij Johma om hebben gekregen? Nou, geef me een paar flessen wijn, een hoop eten, een kampvuur en een onvergetelijke persreis en je bent een heel eind. Nee, zonder dollen. Johma (en iedereen die er werkt) heeft echt zoveel liefde voor het product en alle nieuwe producten die ze op de markt zetten. Zelfs oud-werknemers weigeren volledig afscheid te nemen en geven na hun pensioen nog rondleidingen in de fabriek.

Daarbij heb ik zo ongeveer alle salades kunnen testen en zetten de chefs van Johma – ja, die hebben ze ook – mij allemaal toffe variaties voor. Ze willen daar alleen werken met de mooiste producten, zodat ze de beste salades bij ons op tafel zetten. Goed streven toch? Ze hebben niet voor niets wederom de beste eiersalade van Nederland in de schappen gekregen. Mijn favorieten? De oude kaas-pesto, kip sweet-onion en hoe kan het ook anders… de gevuld eitjesalade.

salade, Johma, borrelplank, winactie

Het leuke is dat ik mijn enthousiasme voor de salades van Johma op twee manieren met jullie kan en mag delen. Allereerst maakte ik voor mijn verjaardag de ultieme Johma borrelplank die echt in een handomdraai op tafel staat, maar die er ook heel tof uitziet. Daarnaast mag ik 5 (!) borrelpakketten weggeven, zodat jullie je eigen Johma party kunnen geven of  krijg je een supertoffe borrelplank.

Allereerst, hoe maak je de plank?
(voor 10 personen)

Rosbief met aardappelsalade

 • Johma aardappelsalade met peper
 • 10 plakjes rosbief
 1. Vouw de rosbief dubbel, leg in een klein bakje en schep er een lepel aardappelsalade bij.

Bruschetta Italiano

 • Johma bruschettasalade
 • 1 ciabatta
 • 1 bol mozzarella XL
 1. Snijd de ciabatta in 10 plakjes, smeer in met olijfolie en leg ze 20 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden. Draai halverwege om. Laat afkoelen.
 2. Beleg de afgekoelde bruschetta met een plakje mozzarella en een lepel bruschettasalade.

Zalm komkommertje

 •  Johma zalmsalade
 • 1 grote rechte komkommer
 • 100 gram gerookte zalm.
 1. Snijd de komkommer in 10 gelijke stukken. Lepel de zaadlijst er voor een groot deel uit. Zorg dat je de komkommerplak niet helemaal doorboort.
 2. Vul de komkommer met de zalmsalade.
 3. Maak af met een reepje gerookte zalm.

Gevulde rookvlees bonbon

 • 10 plakken rookvlees
 • Johma gevuld eitjesalade.
 1. Leg een lepel gevuld eitjesalade op een plak rookvlees. Vouw zorgvuldig dicht tot een bonbon.
 2. Serveer alle hapjes op een mooie plank.

salade, Johma, borrelplank, winactie

Wij mogen 5 Johma pakketten weggeven. Is dat geen feest?!
Meedoen?

Laat onder dit artikel weten wat jouw twee favorieten zijn!

Liefs,

#Teamcharlie

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Eerste boek Charlie's kitchen

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN
Mexicaanse bietenwrap
Avondeten

Mexicaanse bietenwraps vega of niet!

Corndog Bake
Avondeten

Corn Dog Bake

shoarmaschotel, ovenschotelbijbel, Janneke Philippi
Avondeten

Shoarmaschotel uit de oven

37 reacties op “Kim was jarig en vierde dit met Johma + winactie!”

 1. Avatar

  Wat een leuke win-actie! En tsja… als oosterling zijn de salades niet onbekend, incl. de mooie regio!
  Mijn toppers zijn zeker ook het gevuld eitje, blijft een goede oude! Daarnaast vind ik Twentse pittige kip erg lekker!

   1. Avatar

    Ja hallo keer een leuke actie
    Hier is de oude kaas salade echt favoriet,
    ook bij de tieners mr de kip joppie mag er ook zijn!

  1. Avatar

   Whoop whoop

   Nog gefeliciteerd Kim

   Hmmmm yammie yammie wat een geweldige actie ik doe heel erg graag mee zalmsalade en de pittige kip vind ik erg lekker.Een
   borrelpakket is zeer welkom eigen Johma party te houden ben ook bijna jarig

 2. Avatar
  Jolanda Reis-Dane

  Gefeliciteerd Kimmie!
  Ik dacht hetzelfde over salades: lekker zelf maken. Tot ik bij een werkgever kwam die Johma salades bij de lunch had. Mijn favorieten: hete kip en zalmsalade.

  1. Avatar

   Mijn ultieme favorieten zijn tonijnsalade, heerlijk op ene broodje, op een blaadje sla met wat komkommer maar ook lekker om een snelle vitello tonatto mee te maken.
   En de andere is sellery salade, heerlijk fris en ook op vele manieren te serveren.

 3. Avatar

  Mijn favorieten zijn hete kip en surinaamse eisalade. Als je alleen de salades die je gebruikt voor de borrelplank bedoelde denk ik gevuld eitje en aardappelsalade met peper (laatste heb ik niet geprobeerd maar klinkt erg lekker)

  1. Avatar

   Oh, ik zie dat mijn reactie van een paar dagen geleden er nu toch bijstaat! Dinsdag was die er om een of andere reden niet terwijl er wel een paar waren van mensen die later gereageerd hadden. Dacht dus dat er iets fout was gegaan en daarom nu weer een reactie geplaatst, maar nu staat de oude er ineens toch…

 4. Avatar
  Ester engelhard

  Joh, ‘t zal je ma gebeuren… De twee beste moeten selecteren uit een heerlijk salade aanbod van hier tot Twente!

  Zou ik een borrelplank bij elkaar scharrelen met Johma Gevuld Eitje en een stokbroodje Kipsaté?

  Of wil ik toch een tropisch sfeertje creëren door de Kipsamba en Surinaamse Ei te serveren?

  Ik weet het! Mijn winnaar is de authentieke plank. Met daarop dé Johma Eisalade en het Twents Kruidentuintje doet ook mee.

 5. Avatar

  Dit is toch weer niet normaal lekker! Ziet er trouwens super gezellig uit. Ik doe heeeeeel graag mee voor een borrelpakket want…borrel en deze lekkere producten..winning!

 6. Avatar

  Oeh wat een heerlijke winactie! Hier zijn de oudekaassalade en de Surinaamse eisalade énorm favoriet. Nu maar duimen!

 7. Avatar

  Oude kaas! Oude kaas! Oude kaas! Breng ik mijn enthousiasme over de Oude kaas-salade voldoende over zo? 😉 ik vind veel van hun salades lekker, maar de oude kaas is gek-ken-huis.

  1. Avatar

   Ziet er superlekker uit en gefeliciteerd nog uiteraard 🙂 Mijn favorieten zijn de gevuld eitje- en oude kaassalade!

 8. Avatar
  Lori @ southerngirleats

  Owww moest ik echt een kiezen? Wil ze allemaal haha. Maar
  Als
  Ik toch twee moest kiezen dan rookvlees. en ook de Italiaans – maar alles lijkt me heerlijk.

  Doe graag mee.

 9. Avatar
  Karin van der Kuijl

  Ja, die wil ik heeeeeel graag winnen. Oet Twente hè, duh natuurlijk wil ik die dan winnen. Hoeven ze niet zo ver om mij te komen brengen Mijn favorieten zijn de zalmsalade en de gevulde eitjes salade!!

 10. Avatar

  Wat een top actie! En hoe lekker zeg!! Ik vind de oude kaas salade En oude kaas pesto salade het lekkerst! Yummy for your Tummy maar dat zijn ze allemaal ❤️❤️❤️

 11. Avatar

  Wij zijn vaste afnemer van de krabsalade; die is never out of stock in onze koelkast en dan mag ik ook echt alleen die van Johma kopen. Gevuld eitje vond ik op brood tegenvallen, maar zo als borrelsnack klinkt het toch weer lekker. Ik ben vooral benieuwd naar bruschetta!

 12. Avatar

  Oh, wat heerlijk! Ziet er ook prachtig uit Net weer 3 bakjes van de Appie gehaald; wij zijn al fan hoor! Vooral manlief; hij doet de salades op zijn (8!) plakken brood mee naar het werk elke dag

 13. Avatar

  Kim heeft een leuk artikel geschreven over de johma salades.
  Op de buffettafel staat het uitnodigend en feestelijk.
  Stokbrood of toast erbij heerlijk.
  Heel veel keuze en gezelligheid.
  Mijn favoriete salades zijn de surimi kip en garnalensalade.
  Ik zou zeggen tot de volgende nieuwe salade.

 14. Avatar

  Wat een verwennerij oet Twente! Mijn favorieten zijn dan toch echt de echte gevulde eitjessalade en de pittige kip!
  Doe graag een gooi naar zo’n tof pakket vol Johan salades om mijn fantasie op bot te vieren!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders