Het ultieme burgerboek - de visburger - Charlie's Kitchen

Charlie’s Kitchen bestaat gewoon 10 jaar!

Om dit bijzondere jubileum te vieren, bundel ik mijn meest bekeken en geliefde recepten van de afgelopen 10 jaar in mijn derde boek. Dit unieke exemplaar is alléén tijdens de jubileumperiode verkrijgbaar, dus grijp je kans!

Het ultieme burgerboek – de visburger

hamburger, burger, visburger, Zowie Tak, het ultieme burgerboek

Geen onderdeel van de ultieme hamburger blijft onderbelicht in “Het ultieme burgerboek!” Wij maken vandaag uit dit toffe boek van Zowie Tak een verrassend lekkere visburger!

Burgerboek?

Broodje, plakje kaas, tomaatje en voor de liefhebber een plakje augurk – i can’t do without – om jouw burger tenslotte af te toppen met een paar dikke klodders van jouw favoriete saus. Een simpele burger is natuurlijk zo gemaakt, maar je kunt zoveel meer op dat broodje mikken, waardoor je eigenlijk altijd wat anders kunt bouwen. Zowie Tak mikte met Het ultieme burgerboek de lekkerste burgers, toppings en sauzen op een broodje en daar kan jij nu van meegenieten. 

Geen onderdeel van de ultieme hamburger blijft onderbelicht. Van het maken van de broodjes, het fabriceren van garnituren, het bakken van vlees, vis en vegaburgers op de BBQ tot het serveren van de perfecte cocktail: overal is in het dikke boek aandacht voor. En dan krijg je dus een vrij dikke pil.

Onze favoriete burgers in het boek? De Sloppie Joe, KFC Doritos en de kabeljauwburger gingen er vlot in.

Hoe je die laatste maakt? Ik ging voor de makkelijkere optie en verving de duurdere kabeljauw door heekfilet. Maar in het voorjaar kun je de vette skrei, winterkabeljauw, krijgen, dus ook zeker een aanrader.

hamburger, burger, visburger, Zowie Tak, het ultieme burgerboek

Verrassende visburger

Wat heb je nodig:
(4 personen)

  • 4 lente uitjes
  • 2 el olijfolie
  • 500 gram kabeljauwfilet, skrei of heek zonder vel in vier stukken verdeeld
  • 4 burgerbuns
  • 60 gram rucola
  • 8 el ravigotesaus van Jean Baton
  • 4 el augurk in blokjes
  1. Zet een grillpan op het vuur (kan dus ook op de bbq).
  2. Smeer de lente uitjes in met 1 el olie.
  3. Smeer de vis in met de andere lepel olie en bestrooi met zout en peper.
  4. Roer de augurkjes door de ravigotesaus.
  5. Grill eerst de lente uitjes. Laat kort afkoelen. Snijd in drie stukjes.
  6. Grill de burgerbuns kort.
  7. Grill tot slot de vis gaar.
  8. Beleg dan het broodje: eerst de rucola, dan de vis, dan de saus en eindig met de lente ui. Leg er tot slot de tweede helft van het broodje op.
Met deze gezonde salades heb je dan een complete maaltijd!

Happen maar!

Liefs,
Charlie en Kim

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Eerste boek Charlie's kitchen

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders