Heb jij je deze zomer weer vol lopen vreten? - Charlie's Kitchen

Heb jij je deze zomer weer vol lopen vreten?

Is het stiekem het hele jaar door hetzelfde cirkeltje waar je in rondloopt? Je bent goed bezig, je hebt vakantie of er zijn feestdagen en je gaat los en je baalt weer van jezelf. Gewicht omhoog en weer opnieuw beginnen. Deze zomer weer gebeurd? Lees dit artikel!

Ik ben benieuwd welk type jij bent op vakantie.

Type 1: ik eet gewoon normaal en kom helemaal uitgerust en lekker in de juiste energie thuis?

Of type 2: ik baal als een stekker, ben los gegaan in de vakantie en mijn gewicht op de weegschaal is weer lekker omhoog gegaan.

Om eerlijk te bekennen heb ik zelf bij warm weer weinig trek. Zin in vers fruit, salades en koude drankjes. Ook alcohol vind ik echt veel minder lekker bij hitte. Daarbij is vakantie voor mij vakantie. Het doel van mijn vakantie is bijtanken en nieuwe energie opdoen en dan uitgerust thuiskomen met dus die frisse nieuwe energie. Mijzelf dus volstouwen tijdens de vakantie, klem zuipen (even overdreven gezegd) en al mijn basisdingen laten varen (zoals supplementen) komt bij mij niet voor.

Maar ik ken genoeg mensen die dat wel hebben. Zoals bijvoorbeeld mijn moeder vroeger. En na de vakantie was het altijd balen en weer opnieuw aan de lijn. Elk jaar weer opnieuw. 

vreten, diëten

Hoe doorbreek je het vreeten en diëten?

Het start in je hoofd. Jouw gedachten en overtuigingen over eten en jezelf (jouw lichaam) veranderen. Het is jezelf een nieuwe waarheid aanleren als: er is geen goed en fout. Of ik mag alles, als ik maar bewust kies.

Het allerbelangrijkste?
De juiste kennis! Jij hebt wel de juiste kennis van een expert nodig i.p.v alle dingen de je ooit gelezen hebt en waarvan je geen idee hebt wat eigenlijk waar is of niet. Kennis over voeding en kennis over jouw lichaam. Hoe werkt jouw unieke lichaam en wat heeft het nodig om optimaal te kunnen functioneren?

En… LIEFDE VOOR JEZELF!
JA. En nog eens JA! Want jij bent het waard dat je jezelf voorziet van de juiste kennis en energie. Jj bent het waard om je goed te voelen. Jij bent het waard om tijd te steken in het lichaam waar jij je prettig in voelt. Uit liefde voor jezelf mag je nu vanaf vandaag andere keuzes gaan maken. 

Jij bent het waard ❤️

Wat nu als ik je leer – op een zeer eenvoudige manier – dat dit niet nodig is? Dat je kan genieten, maar ook een kneitersterke basis hebt zodat je nu een keer klaar bent met vreten of diëten. 

Dat is namelijk helemaal niet fijn en veroorzaakt heel veel onrust. En je zelfvertrouwen zakt in je kleine teen, het lukt je immers nooit. En dat is precies waar de verandering mag komen. Want wanneer je trouw bent aan jezelf, groeit je zelfvertrouwen!

Dus lees je deze blog en ben je klaar met je eigen halfbakken gedrag en met je voortdurende gevecht met de weegschaal? Wil jij nieuwe energie, maar vooral genieten van eten, lekker in je vel zitten en je zelfvertrouwen laten groeien?

Start dan nu samen met mij met het "voor altijd energiek en slank programma".

Je leest het goed… MET MIJ. Zodat je het niet alleen hoeft te doen. Want kun jij het programma helemaal zelf doen, van begin tot eind, van het werkboek tot alle live-sessies? En kun je alles zonder hulp toepassen om dat resultaat te behalen? 

Er zijn maar weinig mensen die zoveel discipline hebben om dat vol te houden in de drukke wereld en in ons drukke hoofd.
Daarom bied ik je de kans om het programma te doen met 1 op 1 sessies met mij. Ik ben de discipline die je mist, ik ben de stok achter de deur en ik ben degene die er samen met jou voor gaat zorgen dat jij een fantastisch resultaat gaat behalen!

Dit zegt Linda over het 1 op 1 focus traject
“Ik heb in september 2021 de try-out aangeschaft van dit programma. Half doorlopen en in december opnieuw begonnen. Niet verder gekomen dan week 2. Ik baalde enorm van mijzelf, ik had immers hierin geïnvesteerd en voor de zoveelste keer heb ik het niet gedaan.

Ik ken Charlotte al langer, ik heb meerdere programma’s van haar gevolgd dus ik weet hoe waardevol het is. Ik zag het 1 op 1 traject meerdere malen voorbijkomen maar liet mij tegenhouden door de prijs. Totdat Charlotte zei: welke prijs ben jij waard? Wat wil je nu eigenlijk echt?

En wat ben ik blij dat ik het programma volledig hebt afgerond en samen met Charlotte mijn mindset compleet veranderd heb en ook nog eens 9 kg ben afgevallen. En je lacht je rot… het was voor het eerst in mijn leven supermakkelijk. Charlotte geeft je elke sessie energie, ontzettend veel kennis, maar ook een kritische blik. Geen resultaat behalen is onmogelijk” 

Meer informatie over mijn persoonlijke coaching vind je hier. 

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Eerste boek Charlie's kitchen

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN
Lunch

Flatbread met kippendij en kaas

Gyoza bowl, Gyoza, bowl, Japans
Avondeten

Gyoza bowl

Lunch

Italiaanse frittata met fusilli pasta

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders