Ben jij ook een echte pizza-lover? Maak je pizza een stuk bewuster, gezonder en calorie-armer met dit heerlijke recept voor groentepizza funghi van Magioni!
Pizza baby!
De groentepizza’s vliegen je om de oren tegenwoordig. Wat een geweldige uitvinding, wie wil nu niet pizza kunnen eten zonder schuldgevoel? Voor deze voedzamere pizza’s kun je allerlei groentebodems vinden in de supermarkt. Zo zijn de pizzabodems van Magioni onder andere verkrijgbaar bij Albert Heijn. Nu ben ik wel van mening dat je ook gewoon echte groenten moet eten, dus niet alleen maar pizzabodems. 😉
Groentepizza funghi
Wat heb je nodig:
(voor 1 pizza)
- 1 bloemkool-pizzabodem van Magioni
- 150 gram paddenstoelenmix
- 1 tl olijfolie
- 2 tl truffelolie
- 2 el zuivelspread
- verse peterselie
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Bak de paddenstoelenmix in een koekenpan met olijfolie in ongeveer 5 minuten.
- Smeer de groentepizza in met de zuivelspread en beleg met de paddenstoelenmix.
- Schuif de pizza ongeveer 15 minuten in de oven.
- Druppel de truffelolie over de paddenstoelenmix wanneer je de groentepizza funghi eruit hebt gehaald. Bestrooi met de verse peterselie.
Wij vinden het supercool als jouw creatie online deelt! Tag ons bijvoorbeeld op Instagram: @charlie_s_kitchen
1 reactie op “Groentepizza funghi van Magioni”
Lekker recept, ik ga dit vaker maken. Gemakkelijk klaar te maken met de pannen van HorecaTraders. Al jaren klant bij hun een ben nooit teleurgesteld door de service en kwaliteit. Een aanrader voor iedereen die horeca apparatuur nodig heeft.