Glutenvrije hazelnootkoeken - Charlie's Kitchen

Charlie’s Kitchen bestaat gewoon 10 jaar!

Om dit bijzondere jubileum te vieren, bundel ik mijn meest bekeken en geliefde recepten van de afgelopen 10 jaar in mijn derde boek. Dit unieke exemplaar is alléén tijdens de jubileumperiode verkrijgbaar, dus grijp je kans!

Glutenvrije hazelnootkoeken

Jarenlang liep Marike met vervelende klachten en buikpijn rond, totdat de diagnose coeliakie werd gesteld. Eén van de grotere veranderingen in haar leven was het niet meer kunnen eten van gluten.

Oh My Pie

Die lieve Marike bereikt dagelijks honderden mensen met haar blog Oh My Pie, waarin ze van elke dag een feestje maakt. Van glutenvrije taartjes tot broodjes, Marike kan er wat mee!

‘Bakken zonder Tarwe’ staat vol met heerlijke recepten, zodat mensen die geen gluten kunnen en mogen binnenkrijgen, ook kunnen genieten van een feestelijk taartje! Wat ik zo tof vind, is dat Marike mensen op deze manier verbindt, bij elkaar brengt en wel kan laten genieten van eten!

Glutenvrije hazelnootkoeken uit het boek van Oh My Pie!

Wat heb je nodig:
(voor 6 koeken)

  • 125 gram hazelnootmeel (amandelmeel kan ook)
  • 120 havermeel
  • 70 gram kokosbloesemsuiker
  • 2 tl bakpoeder
  • 2 el speculaaskruiden
  • Snuf zeezout
  • 50 gram kokosolie
  • 1 ei
  • Scheutje plantaardige melk of een eierdooier
  • 50 gram hazelnoten
  1. Verwarm de oven voor op 175 graden.
  2. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
  3. Doe de meelsoorten in een mengkom en voeg de suiker, speculaaskruiden, bakpoeder en zeezout toe. (Als je geen havermeel hebt, kun je ook havermout tot meel draaien in de keukenmachine.)
  4. Voeg de ongesmolten kokosolie en het ei toe en kneed tot soepel deeg.
  5. Plaats het deeg ongeveer een half uur in de koelkast, verpakt in huishoudfolie.
  6. Maak 6 bollen van het deeg en druk deze uit op de bakplaat, besmeer de bovenkant met wat ei of plantaardige melk en verdeel de gehakte hazelnoten over de koeken.
  7. Bak de koeken in 15/20 minuten goudbruin. Laat de koeken eerst even afkoelen, zo worden ze lekker knapperig.
  8. Vervang het ei door 1 el chiazaad of lijnzaad + 3 el water als je vegan koeken wil maken.
glutenvrij, hazelnootkoeken, buikpijn, coeliakie

Wil je ook bakken zonder tarwe? Bestel nu dit geweldige boek hier!

Liefs,#

#TEAMCHARLIE

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Eerste boek Charlie's kitchen

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders