Een nieuwjaarsboodschap van mij voor jou - Charlie's Kitchen

Een nieuwjaarsboodschap van mij voor jou

menstrueren is topsport

Vandaag is het 1 januari 2021, een nieuw jaar, een nieuwe ronde met nieuwe kansen. En dit is wat ik jou wens!

Lieve JIJ

Weet je wat ik jou gun dit jaar?
Liefde, verbinding, energie en vertrouwen. 

Liefde is er altijd, ongeacht de situatie. Want liefde zit in ons. En liefde is altijd om ons heen. Liefde is er als je je kijkt, als je goed luistert,  je openstelt en voelt. 
Ik gun jou verbinding met jezelf en de verbinding met een ander. 

Ik gun jou energie want energie is nr 1 prioriteit. Zonder energie ben je moe, futloos, geïrriteerd, overprikkeld en dan neemt de bullshit radio – oftewel mijn Svetlana of ook wel dat negatieve stemmetje in je hoofd – de overhand. Ik gun jou energie, dat je straalt van oor tot oor en het gevoel hebt dat je alles aan kan.
Want jij bent sterk. Jij bent liefde. Jij bent energie. Jij bent JIJ en dat is nu juist jouw kracht.

Leef vanuit vertrouwen in 2021. 
Laat los en ontvang waar je naar verlangt. 
Durf te zijn wie je bent. Het enige wat je hoeft te doen is namelijk jezelf te zijn. 
Volg je hart. 
Volg de JOY.
Volg de liefde. 
Maar blijf altijd dicht bij jezelf. 

Voed jezelf. Geef jezelf de juiste benzine. Zorg goed voor je lichaam. Hoor en zie je lichaam. Omarm het en geef het alleen maar liefde en energie. 

Leg die telefoon wat vaker weg, haal je neusje weg voor die beeldschermen en ga hier leven, Hier, in het hier en nu. Ga naar buiten en zie de wereld waarin we leven. Zie de ander, hoor de ander, Wees er voor de ander. Ga de natuur in, wees dankbaar, voel en ik blijf zeggen VOEL waar jij naar verlangt. En vergeet niet; in beweging vind je alle antwoorden. 

En kies. Kies voor jezelf. Kies voor gezondheid. Kies voor energie. Kies voor balans, Kies voor positiviteit. Kies voor liefde. Kies voor vertrouwen. Kies voor verbinding. Kies alleen maar wat bijdraagt aan een betere versie van jou.

Heel veel liefs van mij aan jou.
Charlotte

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Eerste boek Charlie's kitchen

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN
Mexicaanse bietenwrap
Avondeten

Mexicaanse bietenwraps vega of niet!

Corndog Bake
Avondeten

Corn Dog Bake

shoarmaschotel, ovenschotelbijbel, Janneke Philippi
Avondeten

Shoarmaschotel uit de oven

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders