Corn Dog Bake - Charlie's Kitchen

Corn Dog Bake

Het boek van Nadiya Hussain “De oven voor elke dag” viel op de deurmat. De oven is haar “eerste liefde” en ik geloof dat Corn Dog Bake mijn nieuwe liefde is. Dit recept is fantastisch en extra leuk als je deze samen met de kids maakt!

ECHTE LIEFDE​

Nadiya Hussain houdt van haar oven. Of zoals zij het apparaat noemt: ‘haar eerste liefde’. En je kunt daar echt niet alleen overheerlijke taarten en koekjes in bakken. De oven maakt je leven – met een overvolle agenda – een stuk makkelijker. En daar geeft Nadiya Hussain met dit boek je bakken aan inspiratie voor.

Nadiya heeft in haar thuisland als de eerste winnares van Whole England Bakes – grapje😜 – The British Bake Off, dezelfde heldenstatus als Jamie Oliver. Ondertussen is haar bekendheid niet beperkt gebleven binnen de landsgrenzen, want met succesvolle kookshows op Netflix snelt haar faam vooruit.

Dat haar specialiteit alles wat uit de oven komt is, is dan ook niet zo vreemd. Daarnaast is Nadiya de meesteres van de shortcuts, want je hebt als moeder van drie nu eenmaal niet de hele dag te tijd om in de keuken te staan. Ook houdt ze net zo goed van een gezonde traybake als van een goddelijke taart vol suiker. 

De oven voor elke dag is een boek dat een prachtige verzameling is van recepten voor daadwerkelijk ieder moment. Of je nu een prachtige taart wil bakken voor een speciale gelegenheid of een makkelijke avondhap wil serveren: dit is het boek dat je nodig hebt.

Koop HIER het boek De oven voor elke dag van Nadiya Hussain.

Het recept van deze Corn Dog Bake

Wat heb je nodig:
(6 personen)

  • 1 blik knakworsten
  • 375 gram bloem
  • 225 gram polenta
  • 1 tl zout
  • 2 tl knoflookgranulaat
  • 4 tl bakpoeder
  • 50 gram kristalsuiker
  • 480 ml volle melk
  • 2 middelgrote eieren
  • 110 gram boter, gesmolten
  • Ketchup
  • Mosterd
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden (hetelucht) en vet een vierkante bakvorm in met olie.
  2. Meng de bloem met de polenta, zout, knoflook, bakpoeder en suiker. Maak een kuiltje en doe de overige ingrediënten erin. Meng met de mixer of in de keukenmachine tot een mooi dik beslag.
  3. Doe de helft in de bakvorm, leg de worstjes erop en maak af met het overige beslag.
  4. Teken tot slot met ketchup en mosterd patroontjes in de bovenkant van de corn dog bake.
  5. Bak zo’n 45 minuten in de oven. Laat 10 minuten afkoelen, en serveer met nog meer ketchup en mosterd. 

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Eerste boek Charlie's kitchen

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN
Lunch

Flatbread met kippendij en kaas

Gyoza bowl, Gyoza, bowl, Japans
Avondeten

Gyoza bowl

Lunch

Italiaanse frittata met fusilli pasta

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders