fbpx
Charlie’s Kitchen, boek

HET IS BIJNA ZOVER! MIJN EIGEN KOOKBOEK!

De afgelopen maanden ben ik achter de schermen keihard bezig geweest met mijn droom:
een eigen kookboek uitbrengen. Nu is het bijna zover, nog een paar nachtjes slapen en dan is het boek te koop.

Wil jij ook met gemak gezonde en lekkere recepten op tafel zetten?
Pre-order mijn eerste kookboek dan >>>HIER<<<

Cheeseburger ook wel Quarter Pounder

Bij degene die de film Pulp Fiction kan dromen (IK!) of gewoon bij de McDonald’s in Frankrijk is geweest (IK NIET!) zal de naam Royale with Cheese ongetwijfeld een belletje doen rinkelen. De chique klinkende Royale with Cheese is overigens niet meer dan een ordinaire Quarter Pounder – voor bonus punten: Waarom heet de QP in het Frans anders? – maar met zo’n naam verdien je meer.

Dus ging Kim aan de slag om de naam eer aan te doen en echt een goddelijke burger te creëren. Wat bij mij toch meestal eindigt in een dubbele cheeseburger met goed vlees. Ik presenteer dan ook met trots mijn Royale with Cheese!

cheeseburger ook wel quarter pounder, McDonald’s Mac, hamburger

Cheeseburger

Wat heb je nodig:
(voor 2 stuks)

  • 4 runderhamburgers (wij gebruikten die van Frozen Butcher)
  • 2 hamburgerbollen met sesamzaad
  • 4 plakken cheddar kaas
  • ½ kleine rode ui, in maantjes gesneden
  • 2 blaadjes kropsla
  • 1 tomaat, in plakjes gesneden
  • 1 augurk, in plakjes gesneden
  • 2 el chilisaus
  • 2 el mayonaise
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de broodjes door de helft en leg voor 5 minuten in de oven met de buitenkant naar boven.
  2. Zet een grillpan op hoog vuur en plet de burgers een beetje. Leg de burgers in de pan zonder vet als deze heet genoeg is. Draai na ongeveer 4 minuten om. Haal de wikkels van de cheddar en leg deze op de gare kant van de hamburger.
  3. Roer de mayonaise en chilisaus door elkaar. Beleg het onderste deel van het bolletje met een blaadje sla, leg hierop een eetlepel saus en herhaal dit met het andere bolletje.
  4. Als de hamburgers gaar zijn, leg je er eentje op de onderkant van het broodje boven op de saus. Garneer met de tomaat, augurk en ui. Maak af met nog een lepel saus en leg de tweede burger daarop. Maak af met de top van het bolletje en steek er een mes doorheen.
  5. Mocht je meer een BBQ koningin zijn, stook je barbecue dan op tot 200 graden direct grillen. Grill eerst kort de broodjes met de binnenkant naar beneden (let op, dit gaat echt heel snel!) . Leg daarna de burgers op de barbecue en vervolg alle stappen zoals hierboven beschreven.

Het water loopt mij nu al in de mond! Met frietjes van zoete aardappel of ‘gewone’ friet uit de oven of airfryer is dit een complete maaltijd.

Liefs,
Charlie en Kim

Vergeet mij niet te taggen op social media, ik ben zo benieuwd naar jullie creaties!

======================================================================

Wil jij ook meer energie maar vooral meer balans, rust in je hoofd en een slank en gezond lichaam?

De #ECHTINBALANS groep van vorig jaar
Herken je dit?
  • Heb jij het gevoel dat je alle ballen moet hooghouden?
  • Heb jij het gevoel dat je geleefd wordt?
  • Voel jij je niet goed genoeg en ben je bang ergens tekort te schieten?
  • Voel jij je met regelmaat moe, futloos of leeg?
  • Heb je vaak negatieve gedachten?
  • Heb je moeite een gezond eetpatroon vast te houden en kies je snel voor makkelijk en minder gezond?
  • Maak je je vaak druk over wat anderen van jou vinden?
Verlang je naar:
  • rust
  • energie
  • balans
  • een gezonde relatie met eten
  • ritme
  • structuur
  • een gezonde dosis aan zelfvertrouwen
En heb je behoefte aan simpele, praktische handvatten die je dagelijks kunt toepassen voor het bovenstaande?
 
Zit je nu hard ja te knikken? YES!
Dan kan ik je helpen met mijn 12-weekse programma volgens de #ECHTINBALANS methode.
 
Wat krijg je allemaal voor 97 euro (normaal 499 euro!!!):
  • 12-weeks programma volgens de #ECHTINBALANS methode
  • 12 weken lang toegang tot mijn besloten community met gelijkgestemden
  • 12 weken lang dagelijkse coaching van mij (Charlotte) en Naomi
  • Elke dinsdagavond om 20:00 uur een live (online) training (altijd terug te kijken als je er niet bij kunt zijn) plus Q&A
  • Toegang tot meer dan 50 video’s voor meer energie, balans en rust in je hoofd.
  • 2 weken BONUS materiaal

Benieuwd wat oud-deelnemers van mijn programma vinden? Klik dan hier → www.echtinbalans.nl

Is dit wat jij ook graag wilt?

Meld je dan hier aan of klik op de knop hieronder

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op google
Google+
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN
Blog

Dear Good Morning belooft een energieke ochtend!

5 redenen om wijn te drinken
Blog

5 redenen om wijn te drinken

Avondeten

Zalm ceviche van The Lemon Kitchen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform