Simpel, lekker en vegetarisch dit broodje hummus met kappetjes en paprika. Een keer wat anders waar je de visite ook mee verrast 😉
Kappen nu!
Ik ben grote fan van de smaakmaker “kappertjes” op dit broodje. Even kort om en om in de pan en je hebt ze heerlijke warm op je broodje hummus. Ik heb een tip: maak direct voor 2 dagen de paprika en kappertjes, dat scheelt je werk en tijd!
Broodje hummus...Let’s eat!
Wat heb je nodig:
(voor 1 broodje)
- 2 vers gesneden volkoren speltboterhammen
- 2 el pittige hummus
- 1 el kappertjes
- 2 zoete puntpaprika’s
- 1 el olijfolie
- 1 gekookt ei
- Verse blaadjes basilicum
- Rooster de paprika’s licht in olijfolie om en om.
- Kook een ei, laat deze schrikken, pel en snijd in plakjes.
- Bak in een pan in een beetje olijfolie de kappertjes.
- Als je wil kan je het brood even om en om roosteren.
- Smeer beide broodjes in met de hummus.
- Beleg de broodjes met de paprika, de kappertjes en verse basilicum.
- Maak eventueel af met peper en zout.
Leuke variatietip: gebruik Hüttenkäse i.p.v hummus!
Nog een lekkere lunchtip? Probeer deze dan ook maar eens!