Een echt Charlie’s Kitchen recept want deze wraps met kibbeling en roerbakgroenten zijn zo makkelijk te maken en ook nog eens rete lekker!
YOEHOE!
Ging jij vroeger ook een visje eten aan de kust? Of mocht jij ook op de markt van moeders of oma een bakje kibbeling? Ik wel! Heerlijke herinneringen dit. Waarom hebben herinneringen bijna altijd te maken met eten bij mij?
Wraps met kibbeling en roerbak groenten
Wat heb je nodig?
(voor 4 personen)
- 600 gram kibbeling
- 8 wraps
- 800 gram fijne wokgroente (of andere keus, variëren is hier makkelijk)
- 1 teen knoflook
- 2 el barbecuesaus
- 1 rode peper in ringetjes (naar keuze)
- Gerookte paprikapoeder
- Verwarm de kibbeling in de airfryer of in de oven.
- Verwarm een beetje olie in een koekenpan, knijp hier de teen knoflook boven uit en bak kort aan. Voeg na 1 minuut de peper toe. Wacht een minuut en voeg de wokgroente toe. Roerbak het geheel 3 minuten, voeg de barbecuesaus toe en haal van het vuur.
- Piep de wraps even op in de magnetron – volgens de verpakking – en vul met het wokmengsel. Leg hier de warme stukjes kibbeling op en maak af met nog een beetje barbecuesaus en paprikapoeder.
- Serveer meteen want dit wil je echt meteen opsmikkelen!
Eet smakelijk!
Liefs, Charlie
De smaak te pakken van gevulde wraps? Probeer deze dan ook eens. Super makkelijk en o zo lekker.