Vandaag zetten wij Mariette van Tuyl in het zonnetje. En zodra de zon schijnt, hebben wij zin in ijs! Dat komt goed uit want vandaag delen wij het recept voor vegan nicecream met mango en banaan!
Puur Zoet
Deze powervrouw is de oprichtster van www.zoetrecepten.nl. Naast haar carrière als foodblogger, waarin ze haar succesvolle boek ‘Puur Zoet’ uitbracht, is ze ook freelance foodfotograaf.
Ook Mariette wordt ontzettend blij van lekker eten en dan vooral van chocola en cheesecake!
Ready for some sweetness?
Vegan nicecream met mango en banaan
Wat heb je nodig:
(voor 1 persoon)
- 300 gram mango (bevroren)
- 1 grote banaan (bevroren)
- 4 el kokosmelk
- Toppings naar keuze
- Gooi alle ingrediënten in een krachtige keukenmachine of blender.
- Draai tot een gladde maar nog steeds ijzige massa.
- Doe de fruitmassa in een mooie kom en versier bijvoorbeeld met
granola, frambozen en plakjes banaan. En klaar is je vegan ijs!
Serveer meteen!