32 jaar en bewuster in het leven dan ooit! - Charlie's Kitchen

32 jaar en bewuster in het leven dan ooit!

28 mei, ik ben jarig en tik de 32 aan. 32, wat klinkt het mooi. Maar vooral veelbelovend. Want hoe ouder ik word, hoe bewuster ik ga leven. #YOLO! Je hebt maar één leven, wat wil je met dat leven doen?

Weet je wat ik zo mooi vind. Voordat ik deze blog ging schrijven nam ik echt even een moment voor mijzelf. Ja, 32. Ik voelde mij volstromen met dankbaarheid en vreugde. Wat zo’n klein moment van stilstaan kan doen met je energie blijf ik bijzonder vinden.

Ook blijf ik het bijzonder vinden hoe je groeit als mens. Ook dit jaar heb ik weer zulke grote stappen gezet en zoveel geleerd. En ik meen het serieus dat 30 worden echt wel even een ding was, maar eenmaal in de 30 vind ik het geweldig. Het voelt alsof ik geland ben, meer kan zien, voelen, horen en beter mijn grenzen kan aangeven. Natuurlijk heeft mijn burn-out daar ook een grote rol in gespeeld, maar ook die hoorde bij het ouder worden en mijn leven.

32 jaar en een nieuwe intentie

Elk jaar schrijf ik een nieuwe intentie op voor het komende jaar en bedenk ik 3 thema’s die voor mij belangrijk zijn. Dit zorgt ervoor dat ik bewuster leef, ik wil niet zomaar uren en dagen weggooien doordat ik niet even heb bedacht of dat is wat ik wil. Er zijn dingen in het leven waar wij geen invloed op hebben maar jij maakt de keus hoe je met die dingen omgaat!

jarig, bewuster, yolo, 32 jaar
32 jaar en bewuster dan ooit! #YOLO

Mijn intentie voor aankomend jaar is ‘minder’. Minder dingen doen en dat wat ik wel doe, daar gaat al mijn focus naartoe. Want ik geloof echt dat waar je je op focust, dat gaat groeien. 

Mijn drie thema’s

  1. Energie – Geeft dit mij energie of neemt het mijn energie weg?
  2. Persoonlijke ontwikkeling – Draagt dit bij aan mijn groei, kan ik hier iets van leren?
  3. Dankbaarheid – Wat heb ik wel? Hier bij stilstaan geeft mij meer verbinding en geluk. En dit sluit mooi aan bij ‘minder’!

Bij alles wat er op mijn pad komt denk ik gewoon even na en ga ik met mijzelf in gesprek. Want ik kan van alles gaan doen waarvan ik denk ‘Oh, dat is wel leuk of dat doe ik wel even’ maar dat houdt mij weer weg bij waar ik echt blij en gelukkig van word. 

#YOLO

Yolo, you only live once! We zijn hier allemaal maar een keer. Dus kap gewoon met dingen doen die je eigenlijk helemaal niet wil of waar je je niet goed bij voelt. Stop met jezelf saboteren. Eet wat je lekker vindt, wandel lekker met de zon op je toet, ga naar het strand en ruik de frisse lucht. Volg je hart, voel wat jij wil, wat voor jou belangrijk is, waar jij blij van wordt.

Doe eens gek. Doe eens blij of wees gewoon lief. We hebben allemaal 24 uur in een dag, wat doe jij ermee?

Ik ben vandaag jarig, ik word 32 jaar en ik wil vrij zijn als ik jarig ben. SO I DID. Ik ga taart eten, wijn drinken, met vrienden terras hoppen en daarbij gruwelijk lekker uit eten met allemaal lieve mensen. Het leven vieren. 32 lentes jong. LOVE IT!

Liefs,

Char

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Eerste boek Charlie's kitchen

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN
Mexicaanse bietenwrap
Avondeten

Mexicaanse bietenwraps vega of niet!

Corndog Bake
Avondeten

Corn Dog Bake

shoarmaschotel, ovenschotelbijbel, Janneke Philippi
Avondeten

Shoarmaschotel uit de oven

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders