Review 3-daagse detox sapkuur van Frecious. NU MET WINACTIE! - Charlie's Kitchen

Review 3-daagse detox sapkuur van Frecious. NU MET WINACTIE!

Frecious detox sapkuur, sapkuur, detox, Frecious

Kim deed een 3-daagse detox sapkuur van Frecious en dat was nodig. Na haar verjaardag en vele etentjes en minstens net zoveel borrels begonnen haar darmen te protesteren. Haar darmen en lichaam hunkerden naar rust, mineralen en vitaminen. Hieronder haar verhaal.

Detox ervaringdeskundige?

Ik ben vaak de eerste die voor januari een detox sapkuur besteld. Even schoon schip maken en wat deskundigen daar ook van mogen vinden: mijn lichaam en geest vinden die reset heerlijk. En zoals Charlie zelf altijd roept: doe waar JIJ je goed bij voelt!

Om die detox sapkuur nog voor de feestdagen te doen, is nieuw voor me. Maar met het aanbod van Frecious om hun sapkuur te testen en mijn pijnlijke buik in het achterhoofd: de beste beslissing die ik dit jaar heb genomen!

Frecious detox sapkuur, sapkuur, detox, Frecious

Frecious levert een dag voor de start van je kuur – 3 of 5 dagen – alle sappen en shots diepgevroren bij je af met daarbij een superhandig ontdooischema (en zelfs een gebruiksaanwijzing als je vergeten bent je sapjes uit de vriezer te halen). De sappen zijn geplet in plaats van geperst dus er blijven meer voedingsstoffen in het flesje zitten. Frecious noemt het niet voor niets de gezondste sap van Nederland!

Hoe werkt zo'n 3-daagse detox sapkuur eigenlijk?

Iedere dag neem je 2 vitamineshots (van gember tot aloë vera), 5 sappen en 1 soepje die je au bain-marie verwarmt. Het menu van de sappen verschilt van dag tot dag, dus ieder moment van de dag is het een verrassing welk sapje je nu weer krijgt voorgeschoteld. Je krijgt een handig lijstje met wanneer je welke sap en shot moet nemen, dus je hoeft daar zelf niet over na te denken.

Frecious detox sapkuur, sapkuur, detox, Frecious

Dus drie dagen veel rust voor Kim en Kimmie-time ingepland.

Je krijgt in die drie dagen een calorie tekort, dus het is verstandig om niet te veel hooi op je vork te nemen. Lekker terugschakelen naar je derde versnelling!

De eerste dag is nooit een probleem: een goed begin is het halve werk. De sappen zijn gevarieerd en smakelijk en de soep aan het eind van de dag is een welkome afwisseling voor je smaakpapillen. 

Het lastigste van iedere detox – vind ik – is de tweede dag. Je zit nog niet op de helft, maar de verbranding is in volle gang. Je hebt het kouder dan je zou willen en je moet nog een dag. Ondertussen is mijn buik al een stuk rustiger dan de dag ervoor. Ik ga een lekker stuk lopen en pak ’s middags een bioscoopje (en neem mijn sapje mee!). De laatste dag is dan easy peasy want je weet dat je de dag erna weer lekker mag kauwen.

Wat heeft de detox sapkuur van Frecious mij opgeleverd?

Ik ben inmiddels een week verder en ben in totaal nog steeds 3,5 kilo lichter (dit is voornamelijk vocht!) dan toen ik met de detox begon. Mijn buik is heerlijk rustig. Maar het allerbelangrijkste: ik heb een mentaal zetje gekregen om de komende feestperiode meer in balans door te brengen en in deze fijne energie te blijven.

Ik heb gewoon weer zin in normaal eten en mijn zoete cravings zijn verdwenen. Hoe fijn is dat?

Dus was het die drie dagen sappen waard? Helemaal!

Wil je de detox sapkuur van Frecious ook proberen? Je kunt deze hier bestellen.

Wij hebben een kortingscode voor jullie + WINACTIE!

Voor de saphelden onder ons hebben we een kortingscode #ECHTINBALANS, maar je kan alleen deze week ook een driedaagse detox sapkuur winnen!

Meedoen is heel simpel: reageer onder dit artikel of je wel eens gedetoxed hebt en waarom jij dit nu kan gebruiken!

DIT WINACTIE IS VERLOPEN: Gefeliciteeerd ANIEK jij hebt van ons bericht gehad!

Liefs,
Kim & Charlie

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Eerste boek Charlie's kitchen

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN
Lunch

Flatbread met kippendij en kaas

Gyoza bowl, Gyoza, bowl, Japans
Avondeten

Gyoza bowl

Lunch

Italiaanse frittata met fusilli pasta

40 reacties op “Review 3-daagse detox sapkuur van Frecious. NU MET WINACTIE!”

 1. Avatar

  Ik heb ooit een poging gedaan om te detoxen met fruit. Dat was geen succes; ik werd hartstikke ziek. Wellicht was het moment niet goed gekozen. Het was midden in de zomer en erg warm; je lijf moet dan natuurlijk hard werken.

 2. Avatar

  Ohhh ik wil dit zo graag eens proberen!
  Nadat we deze zomer terug zijn gekomen uit Singapore (waar we een paar jaar hebben gewoond) heb ik veel te veel van het lekkere Nederlandse eten, wat ik zo gemist had, naar binnen gewerkt! Met als resultaat een paar kilo erbij en een onrustige buik. Lijkt me heerlijk om weer even te kunnen resetten en fris en fruitig te beginnen aan een nieuwe, gezonde levensstijl weer hier in Nl

  1. Avatar

   Ik heb nog nooit een sapkuur gedaan. Ik heb de laatste tijd veel last van mijn darmen en een hele slechte huid. Zou graag willen winnen misschien kan ik alles hiermee even resetten en wordt hopelijk alles weer rustig. Ook ideaal dit proberen nu tijdens deze Corona periode.

  2. Avatar
   Bianca louwen

   Twee jaar geleden een detox week gehad in Portugal, wat een super ervaring…..lieve mensen die mij steunde. Het was omschakelen van een druk leven naar tijd voor mijzelf en je lichaam weer fit te maken….en dat was gelukt, 5 kilo kwijt top fit en ik zag er weer stralend uit…. Nu twee jaar verder is alles weer in het oude ritme mede door de Corona ben ik weer te zwaar… en minder fit…. Daarom hoop ik deze actie te winnen zodat ik weer een nieuwe start kan maken

 3. Avatar

  Ik heb nog nooit écht gedetoxd maar zou het héél graag willen proberen om te kijken of mijn darmen (en dan dus mijn huid) er rustiger van worden! En dan is het daarna natuurlijk een kwestie van vaker doen

 4. Avatar

  Vaak getwijfeld om een sapdetox te gaan doen, maar het is er nog niet van gekomen. Als ik je ervaring lees en zie dat je buik veel rustiger is geworden, dan moet ik zeker het zeker eens uit proberen..

 5. Avatar

  Wat mooi om te horen dat je meer balans hebt gevonden. Ik heb nog nooit een detox gedaan, maar denk er de laatste tijd steeds vaker over na. Zeker nu ik op de een of andere manier continu hunker naar zoet en last van mijn buik heb. Ik zou graag ervaren of een detox voor mij de reset geeft die ik eigenlijk nodig heb.

 6. Avatar

  Ik heb ooit een keer een sapkuur gedaan en merkte dat dat voor je lichaam zo ongelooflijk goed is, kreeg er veel meer energie van en een plattere buik en een schoon gevoel en even weer bewuster van wat je in je mond stopt.

  Die bewustwording is op het moment ver te zoeken en heb er moeite mee op het moment de balans te vinden. Zou het supertof vinden door middel van deze sapkuur weer een steuntje in de rug te krijgen en een nieuwe boost!

  Liefs Maaike

 7. Avatar
  Dania niemeijer

  Ik heb nog nooit een detox gedaan. Wel eens voorbij zien komen op insta maar nooit echt mega enthousiast geweest. Maar ik zag laatst het verhaal en filmpje van Kim al voorbij komen en ik was al gelijk verkocht. Zoals Charlie weet heb ik ook echt last van die cravings. En mijn buik is niet zozeer onrustig maar mijn lichaam wel heel erg op het moment… Dus ik zou het super tof vinden om de detox te winnen

 8. Avatar

  Ik heb nog nooit een detox kuur gedaan! Ik zou dit wel erg graag willen proberen omdat ik gauw last heb van mijn darmen. Ik ben erg benieuwd of een detox kuur de rust terug kan brengen. Ook probeer ik vaker om gezonder te eten, maar merk ik toch dat ik snel verval door zoete trek. Ik zou graag willen uitproberen of een detox kuur mij daarbij zou kunnen helpen!

 9. Avatar
  Angelique van Z

  Detoxen heb ik al langer op mijn lijstje staan. Elke keer schuif ik het voor me uit terwijl ik weet dat het hartstikke goed is voor mijn lijf. Dusss, ik denk dat het moment nu gewoon daar is. Winnen zou ontzettend tof zijn. Kan ik eindelijk mijn plan uit de koelkast halen en gaan ervaren hoe het voor mijn lijf zal zijn. Ik heb er zin in ☺️

 10. Avatar

  Dit lijkt me geweldig om te winnen. De sapjes staan allang op mijn verlanglijstje. Ik ben zieken wie weet kan dit helpen maar wel met beleid. Ik heb een keer een cleanse gedaanten dat was alleen rauw en beat pittig en te heftig voormij lichaam duurde ook lang dus wie weet is dit wel helpend. Heb wel te maken met lever belasting

  Succes met de actie

 11. Avatar

  Ik heb de clean 9 detox gedaan.. goed vol te houden maar uiteindelijk totaal niet succesvol. Geen kilo’s kwijt, geen centimeter minder.. en nog steeds een opgeblazen gevoel.

  Ik zou deze heel graag willen winnen zodat m’n binnenkantje weer eens goed wakker wordt geschut. Maar stiekem ook om de zwangerschapskilos kwijt te raken en weer even te resetten voordat het ‘gewone’ leven na m’n verlof weer begint!

 12. Avatar

  Sinds september heb ik mijn levensstijl omgegooid. Echter vind ik nu een beetje hangen en zou deze detox perfect zijn om weer een extra stapje te zetten. Normaal ben ik niet zo van we crash diëten maar ik denk dat met deze sap detox mijn lichaam weer even gereset kan worden.

 13. Avatar

  Ik heb nog nooit gedetoxt, maar ben wel heel benieuwd naar wat het voor mij (en mijn buik) kan betekenen. Ik ben sinds maart 6 kilo aangekomen en het lukt me maar niet deze er weer af te krijgen. Ik blijf ook een soort opgezette buik houden (die ik voorheen nooit had). Ik hoop dat een dergelijke ‘reset’ mijn lichaam een handje in de goede richting helpt. Ook al is dat taaltechnisch niet echt een goede zin, geloof ik

 14. Avatar

  Ik heb nog nooit een detox gedaan, maar het lijkt me erg fijn om even te kunnen resetten. De afgelopen weken ben ik steeds ziek, energieloos en heb ik weinig eetlust. Met een detox zou ik mooi even nog voor de feestdagen mezelf op kunnen peppen!

 15. Avatar

  Ik heb nog nooit een detox gedaan… wel al aantal keer over nagedacht om het te doen. Na dit artikel gelezen te hebben ben ik om en wil ik het echt eens proberen. Wie weet ben ik dan ook van me zoete cravings af en word me buik ook wat rustiger.

 16. Avatar

  Ik heb ooit eens jaren geleden een detox/sap kuur gedaan via zo’n health holiday. Ik vond het toen zeer pittig, maar achteraf het proberen waard. Heb het toen alleen niet goed afgebouwd en zijn mijn darmen weer vanouds in slechte conditie en gewoon doorgegaan zonder weer mijzelf eens een detoxje te proberen of gunnen. Nu ik bijna aan het eind van het #EchtInBalans programma ben zou deze drie daagse detox een mooie afsluiting of aanvulling zijn!
  -x-fingers crossed-x-

 17. Avatar

  Ik heb nooit een detox gedaan, wel vaak overwogen het te doen, maar dan liet ik er weer van alles tussen komen. Ik heb de laatste maanden veel van mijn lichaam gevraagd door extra dubbele diensten te draaien in de gehandicaptenzorg i.v.m Corona en veel uitval van collega’s. Ik hoop hier mee net weer wat meer energie terug te kunnen krijgen en even wat rustiger aan te doen 🙂

 18. Avatar
  Michelle de Graaf

  Ohhh zou zo welkom zijn! Nog nooit gedaan maar met het zicht op een hormoonkuur kan mijn lijf echt alle rust gebruiken om zich daarop voor te bereiden. En hoe fijn zou het zijn als dit daarbij kan bijdrage☺️!

 19. Avatar

  Ik heb zoiets nog nooit gedaan en ben erg nieuwsgierig naar wat het voor mijn lijf zou kunnen betekenen. Sinds dit jaar zoekende naar gezonde voeding, meer balans en wat voeding kan betekenen voor je algemene gesteldheid. Wie weet is dit 1 van de dingen die werkelijk wat teweeg brengt….

 20. Avatar

  Nog geen detox ervaring. Wel ervaring sinds kort met een emb bloedtest. Ook bij Yvonne gedaan (zoals jij Charlie). Daar kwamen behoorlijk veel resultaten uit en onder andere een aantal intoleranties en m’n darmen werken momenteel niet goed. Moet voorlopig zuivel, soja en toegevoegde suikers laten staan en daarna kijken hoe verder. Maar soms betrap ik mezelf toch erop door een craving naar een suiker te grijpen. Om het even 3 dagen makkelijk voor mezelf te maken en niet na te hoeven denken wat wel en wat niet te eten en m’n darmen dus rust te geven hoop ik na die 3 dagen de rest van de weken goed door te kunnen zetten. Want alles werkt met elkaar samen en nu denk ik zoveel ma over het eten en wat wel en wat niet mag dat 3 dagen rust met een detox zowel voor hoofd als lichaam mij goed in BALANS zouden kunnen brengen. Daarmee sluit ik af

 21. Avatar

  Ik heb afgelopen zomer c9 gedaan! Dit beviel goed, daarna met volle motivatie weet verder gegaan! Ik zou dit ook graag willen proberen! Zien of dit net zo motiverend werkt

 22. Avatar
  Michelle tsiritas

  Ik heb geen detoxervaring. Wel vaak over nagedacht om zoiets te doen. Ik heb dagelijks strijd met wat ik wel en niet kan eten. Ik weet nu sinds een half jaar ongeveer dat ik veel intoleranties heb. En ik ben dol op eten! Maar merk nu echt de strijd. Dagelijks buikpijn, veel naar het toilet moeten, opgezette buik en darmen, aangekomen. Zelfs last van hoofdpijn. Hoop dat zo’n kuur voor mij veel zou kunnen verlichten. Dus ii zou er zeker blij mee zijn om zoiets te winnen!

 23. Avatar

  Ik heb al vaak op het punt gestaan om te starten met een sapdetox, maar iets hield me altijd tegen. Het zou te gek zijn om deze actie te winnen zodat ik alsnog een sapdetox kan uittesten. Ik zit nu in een vrij stresserende periode in mijn leven. Ik ben namelijk net afgestudeerd en op zoek naar werk (ja, tijdens Corona). Overal krijg ik te horen dat ik niet genoeg ervaring heb of dat ze niemand aannemen door de crisis. Deze maanden van afwizjing beginnen hun tol te eisen van mijn lichaam. Een sapdetoxkuur zou me dan ook helpen om mij mentaal en fysiek weer helemaal op te laden zodat ik er terug 100% tegenaan kan.

 24. Avatar

  Nog nooit gedetoxed maar twijfel wel heel erg al een paar jaar. Nu ik verplicht thuiszit in de lockdown is dit wellicht hét moment om mijn darmen weer rustig te krijgen en even compleet te resetten.
  Ik merk aan alles aan mn lijf en in mijn koppie dat ik het nodig heb, maar echt de stap zetten lukt me nog niet :(.

  Duimen dus!

 25. Avatar

  Trots op Kim dat ze t allemaal volhoudt! Zelf zou ik de uitdaging wel eens willen aangaan en willen ervaren of het echt zo’n positief effect heeft! Oftewel
  Nee heb nog nooit gedetoxt echter ben ik wel heel nieuwsgierig.

 26. Avatar

  Nog nooit een sapkuur gedaan, nooit de stap durven zetten. Zou hem heel graag willen zetten om weer een mooie frisse start te kunnen maken na m’n zwangerschap, het vinden van een nieuw ritme en het zoeken naar een gezonde balans tussen gezin, werk, opleiding en ook tijd voor mezelf.

 27. Avatar

  Nog nooit geprobeerd en ben heel benieuwd of en welk effect het heeft op je lichaam? Zou je je echt 10 keer beter en gezonder voelen?

 28. Avatar

  Wat een leuke blog!

  Ik heb nog nooit een echte detox gedaan en kan het wel gebruiken na zo’n *piep* jaar.

  Ik doe dus heel graag mee.

  Groetjes Jeannette

 29. Avatar

  Graag probeer ik eens zo een juice detox ,om lekker de boel eens op te schonen.Lijkt me eerlijk gezegd ook nodig om de darmen gezond te houden

 30. Avatar

  Ik heb het nog nooit gedaan maar wil dit zo graag eens proberen! Ik ken mensen die dit al eens gedaan hebben en hoor allemaal goede reviews. Hierdoor ben ik zelf ook echt benieuwd!

 31. Avatar

  Ohh wat komt dit op de goede tijd voorbij. Ben bezig geweest met meer luisteren naar wat m’n lijf nodig heeft. Deze sapkuur is een goede zet om weer echt in balans te voelen. Juist voor de feestperiode is het qua werk extra druk dus deze boost is meer dan welkom. Dank!

 32. Avatar

  Regelmatig komt de detox-gedachte bij me op. Alleen nog nooit de stap gezet.
  Misschien omdat t vaak niet zo goedkoop is en ik niet weet wat het doet.
  Momenteel heb ik behoorlijk wat last van mijn lijf, spieren, gewrichten, moe.
  Deze kans laat ik me niet ontgaan!
  Graag zou ik winnen om eindelijk een detox te proberen.

 33. Avatar

  Eindelijk gevonden waar ik kan reageren.
  Ik zou graag eens een sap detox winnen! Ooit, zo’n 35 jaar geleden met zuurkoolsap en bietensap eens een sap detox gedaan, nu zal het vast een totaal andere ervaring zijn. Ga ik “schoon” mijn nieuwe levensjaar in

 34. Avatar

  Ik zit toevallig al een tijdje te kijken naar zo’n kuur, maar zag door de bomen het bos niet meer. Lijkt me dus heel tof om deze te winnen en te ervaren hoe zoiets is. Heb er veel goeds over gelezen!

 35. Avatar

  Ik heb nog nooit een detox gedaan, omdat ik voornamelijk verhalen heb gelezen dat het ‘onzin’ zou zijn. Maja, nu lees ik dit verhaal en dan denk ik: na 284 x googelen en wel/niet/wel/niet wordt het toch eens tijd om het te proberen! Dus deze actie komt precies op het juiste moment!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders