Pasta alla puttanesca uit het kookboek Toscanini: Pasta - Charlie's Kitchen

Charlie’s Kitchen bestaat gewoon 10 jaar!

Om dit bijzondere jubileum te vieren, bundel ik mijn meest bekeken en geliefde recepten van de afgelopen 10 jaar in mijn derde boek. Dit unieke exemplaar is alléén tijdens de jubileumperiode verkrijgbaar, dus grijp je kans!

Pasta alla puttanesca uit het kookboek Toscanini: Pasta

pasta, puttanesca, recept, kookboek

Toscanini: Pasta is het enige pastaboek dat je ooit in je leven nodig gaat hebben. Zo ik heb het gezegd. Zonder dollen: Maud Moody en Leonardo Pacenti hebben een bijzonder compleet pastaboek uitgebracht waar je als pastaliefhebber uit blijft koken.Wij maakten de klassieker pasta alla puttanesca.

Toscanini: Pasta

Naast de nodige achtergrond informatie bevat het kookboek een overdaad aan pasta recepten, waarvan de ingrediënten stuk voor stuk easy peasy in de supermarkt verkrijgbaar zijn en die in de regel snel op tafel te zetten zijn. Wanneer gebruik je welke pasta? Want dat blijkt echt een heuse studie. En een wereld van verschil of je nu een pak spaghetti uit de kast pakt of fusilli.

Juist omdat de (weinige) ingrediënten een pasta gerecht zo mooi maken, luisteren de details nauw. De twee auteurs zorgen voor duidelijke recepten, een scala aan variatie, dus als je de wekelijkse bord pasta met het pakje kant en klare kruiden zat bent… met net zo weinig moeite tover je een veel lekkerdere pasta op tafel. 

Bestel hier het boek

Luister wekelijks naar de Charlie’s Kitchen podcast waarin ik je als voedingsdeskundige en orthomoleculair deskundige alles leer over dat prachtige lichaam van jou, een gezonde leefstijl, en op de juiste manier wat kilo’s kwijt te raken. Maar vooral nooit meer vreten en diëten!

Wij maakten de klassieker pasta alla puttanesca

pasta, puttanesca, recept, kookboek

pasta alla puttanesca

Wat heb je nodig:

  • 100 ml extra virgin olijfolie
  • 2 tenen knoflook, geplet
  • 2 ansjovisfilets
  • 1 tl chilivlokken
  • anderhalf blik gepelde tomaten
  • 50 gram kappertjes
  • 100 gram zwarte ontpitte olijven
  • Peper
  • Zout
  • 400 gram penne
  • 4 el gehakte peterselie
  1. Verwarm de olijfolie in de pan en bak de knoflook hierin goudbruin.
  2. Doe de ansjovis erbij en laat smelten.
  3. Voeg tot slot de chili toe, gevolgd door de tomaten, kappertje en olijven.
  4. Plet de tomaten met een houten lepel. Breng op smaak met zout en peper.
  5. Zet een pan met 4 liter  water op het vuur, voeg 2 el zout toe en kook de pasta 1 minuut korter dan op de verpakking staat.
  6. Vis de pasta uit de pan met een schuimspaan en doe deze in de saus. Doe de peterselie erbij en mocht de saus te dik zijn, voeg dan nog een paar lepels kookwater toe.

Serveer meteen!

Ben jij ook zo gek op pasta? Probeer dan deze met kip ook eens.

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Eerste boek Charlie's kitchen

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders