Een echt weekend recept voor een leven in balans waar genieten voorop staat: Overnight oats met pistache en witte chocolade. Trust me… de witte chocolade en pistache is een GODDELIJKE combinatie!
In balans
Als je mij al een tijdje volgt hier op mijn blog, via mijn Instagram of mijn podcast dan weet je dat ik genieten van eten ontzettend belangrijk vind, maar wel altijd kies voor de juiste balans!
Dit is het ideale weekendrecept om extra te genieten. Het recept is iets “voller” dus perfect als je van plan bent veel te bewegen, voor een koude winterdag of gewoon omdat je er bewust voor kiest 😉
Luister wekelijks naar de Charlie’s Kitchen podcast waarin ik je als voedingsdeskundige en orthomoleculair deskundige alles leer over dat prachtige lichaam van jou, een gezonde leefstijl, en op de juiste manier wat kilo’s kwijt te raken. Maar vooral nooit meer vreten en diëten!
Het recept van deze super lekkere overnight oats met pistache en witte chocolade
Wat heb je nodig:
(Voor 2 personen)
- 70 gram havermout
- 1 rijpe banaan
- 4 handjes frambozen
- 1 scoop eiwitpoeder
- 2 el chiazaad (andere mag ook)
- 250 ml havermelk Oatly lichtblauw (+ nog een beetje extra)
- 50 gram witte chocolade
- 3 el fijngehakte pistachenoten
- Prak de banaan. Meng met de havermelk, eiwitpoeder en chiazaad.
- Smelt de witte chocolade au bain-marie en meng hier 2 el pistachenootjes doorheen.
- Doe de laatste pistache over de oats en daar overheen de witte gesmolten chocolade.
- Serveer de oats met frambozen ernaast.
Vergeet niet altijd je basis supplementen te nemen na je ontbijt! Meer info vind je hier.