Deze lichte lunch van komkommerbootjes met ei en garnalen zit vol eiwitten. Super makkelijk te maken, heerlijk van smaak en super vullend.
Een keer wat anders dan brood
Heel Holland eet brood zeggen ze toch? En brood is heerlijk, vooral dat verse brood dat zo aan je gehemelte blijft plakken! En in een gezonde leefstijl vol ENERGIE mag je natuurlijk ook lekker hier en daar je bammetje eten. Want uiteindelijk gaat het om variatie dat zorgt voor de juiste balans.
Dit recept zit vol eiwitten wat er voor zorg dat je verzadigd bent, niet gaat over eten en dat de ENERgie die vrijkomt in jouw lichaam langzaam wordt vrijgegeven. Of eerder constant voor langdurige energie!
Luister wekelijks naar de Charlie’s Kitchen podcast waarin ik je als voedingsdeskundige en orthomoleculair deskundige alles leer over dat prachtige lichaam van jou, een gezonde leefstijl, en op de juiste manier wat kilo’s kwijt te raken. Maar vooral nooit meer vreten en diëten!
Het recept: Komkommerbootjes met ei en garnalen
Wat heb je nodig:
(Voor 1 persoon)
2. Hol de komkommers uit (dit kun je bewaren voor een smoothie)