fbpx

Lichte lunch: komkommerbootjes met ei en garnaal

Deze lichte lunch van komkommerbootjes met ei en garnalen zit vol eiwitten. Super makkelijk te maken, heerlijk van smaak en super vullend. 

Een keer wat anders dan brood

Heel Holland eet brood zeggen ze toch? En brood is heerlijk, vooral dat verse brood dat zo aan je gehemelte blijft plakken! En in een gezonde leefstijl vol ENERGIE mag je natuurlijk ook lekker hier en daar je bammetje eten. Want uiteindelijk gaat het om variatie dat zorgt voor de juiste balans

Dit recept zit vol eiwitten wat er voor zorg dat je verzadigd bent, niet gaat over eten en dat de ENERgie die vrijkomt in jouw lichaam langzaam wordt vrijgegeven. Of eerder constant voor langdurige energie!

Luister wekelijks naar de Charlie’s Kitchen podcast waarin ik je als voedingsdeskundige en orthomoleculair deskundige alles leer over dat prachtige lichaam van jou, een gezonde leefstijl, en op de juiste manier wat kilo’s kwijt te raken. Maar vooral nooit meer vreten en diëten!

Het recept: Komkommerbootjes met ei en garnalen

Wat heb je nodig:
(Voor 1 persoon)

1 komkommer
3 eieren
Bieslook
1 el mayonaise light
100 gram garnalen 
Peper en zout 
 
1. Snijd de komkommer doormidden en maak er 4 bootjes van (met schil)
2. Hol de komkommers uit (dit kun je bewaren voor een smoothie)
3. Kook 3 eieren.
4. Prak de eieren met vers gehakte bieslook en mayonaise en vul hier de bootjes mee. 
5. Top af met de garnalen en peper en zout. 
 
Toch liever een broodje? Probeer deze dan eens!
 
Volg mij ook op Instagram voor meer tips en recept video’s!
 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Charlie's Kitchen draait op SYS Platform SYS Platform - Website platform voor ambitieuze ondernemers