De lekkerste vegetarische kapsalon ooit! - Charlie's Kitchen

Charlie’s Kitchen bestaat gewoon 10 jaar!

Om dit bijzondere jubileum te vieren, bundel ik mijn meest bekeken en geliefde recepten van de afgelopen 10 jaar in mijn derde boek. Dit unieke exemplaar is alléén tijdens de jubileumperiode verkrijgbaar, dus grijp je kans!

De lekkerste vegetarische kapsalon ooit!

Vroeger na het stappen werkte ik rustig na de nodige drankjes een vette kapsalon weg. Deze vette maaltijd zorgde voor een zeer hoge calorie-inname. Jammer, want het is zo lekker. Dus nooit meer een kapsalon? Jawel hoor… vandaag deel ik de lekkerste vegetarische kapsalon ooit.

Vega wat?

Steeds meer mensen maken bewust de keuze om minder vlees te eten. Niet alleen goed voor onze gezondheid, maar we houden daardoor ook rekening met de dieren en het milieu. Soms is de weg naar een vegetarische maaltijd minder moeilijk dan je denkt. Zo vind je in de schappen bij bijvoorbeeld AH vegetarische shoarma. Dat is pas lekker!

vegetarische kapsalon met knoflooksaus en frietjes

Vegetarische kapsalon

Wat heb je nodig:
(voor 2 personen)

  • 1 pakje vegetarische kipshoarma
  • 500 gram zoete aardappel
  • 1 zoete puntpaprika
  • 1 el maizena
  • 50 gram veldsla
  • 1 el paprikapoeder
  • 1 tl kokosvet of boter

Voor de knoflooksaus:

  • 100 ml Griekse yoghurt
  • Handje verse peterselie
  • 1 teen knoflook
  • Sap van 1/2 citroen
  • Peper en zout
  1. Verwarm de oven voor op 225 graden.
  2. Schil de zoete aardappel en snij in frietformaat.
  3. Doe ze in een plastic zak, doe de olie erbij en schud flink door elkaar. Doe dan de maïzena erbij en schud weer. Als laatste doe je de paprikapoeder erbij en ook nu schud je de zak met frietjes goed door elkaar.
  4. Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg de frietjes erop.
  5. Zet de bakplaat ongeveer 25 minuten in de oven, keer halverwege de frietjes om zodat ze aan beide kanten lekker knapperig worden.
  6. Bak de shoarma in een koekenpan met wat boter of kokosvet goudbruin.
  7. Ondertussen maak je de knoflooksaus: pers de knoflook uit en snijd de peterselie fijn, meng door elkaar met de overige ingrediënten.
  8. Was en snijd de paprika in grove stukken.
  9. Wanneer de frietjes klaar zijn, leg je eerst de frietjes op een bord, dan de sla en dan de shoarma daar weer bovenop.

vegetarische kapsalon

Eet smakelijk!

Liefs,

Charlie’s Kitchen

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Eerste boek Charlie's kitchen

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders