Gruwelijk lekkere Beemster kaasburger - Charlie's Kitchen

Charlie’s Kitchen bestaat gewoon 10 jaar!

Om dit bijzondere jubileum te vieren, bundel ik mijn meest bekeken en geliefde recepten van de afgelopen 10 jaar in mijn derde boek. Dit unieke exemplaar is alléén tijdens de jubileumperiode verkrijgbaar, dus grijp je kans!

Gruwelijk lekkere Beemster kaasburger

kaasburger, Beemster kaas

Het idee voor deze gruwelijk lekkere kaasburger komt van Beemster Kaas zelf. Wij pimpten hem nog verder met een heerlijke pittige mosterdmayonaise en een extra bite. Dit wil je!

Met liefde van Beemster

Ben je wel eens door de prachtige streek Beemster gereden? Fort Resort Beemster is een aanrader als je van sauna houdt, maar vandaag hebben we het over kaas en toch wel de lekkerste kaas die er is, namelijk die uit de Beemster! 

Beemster kaas heeft naar mijn  mening een uitgesproken smaak en voelt superzacht op de tong. 

kaasburger, Beemster kaas

Gruwelijk lekkere Beemster kaasburger

Wat heb je nodig:
(voor 4 burgers)

  • 1 rode ui, in halve maantjes
  • 2 tomaten, in plakken
  • 300 gram Beemster Jong Belegen 48+, plat stuk
  • 50 gram tarwebloem
  • 2 eieren
  • 75 gram panko 
  • 4 el olijfolie
  • 4 el mayonaise
  • 2 tl Amerikaanse mosterd van Kuehne
  • 1 tl dijonmosterd
  • 1/4 tl gedroogde dille
  • 4 blaadjes kropsla
  • 8 plakjes augurk
  • 4 briochebroodjes
  1. Zet een koekenpan op het vuur met een laagje olie. 
  2. Snijd ondertussen de korst van de kaas en snijd het stuk kaas in 4 gelijke stukken.
  3. Meng de bloem met peper in een diep bord. Kluts de eitjes in een tweede. Doe de panko ook in een laatste bord.
  4. Haal de kaasplakken door de bloem, wentel door het ei en door de panko. Bedek de kaas met de panko.
  5. Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de burgers 5 minuten op middelhoog vuur goudbruin en krokant. Keer de kaasburger halverwege voorzichtig met behulp van een spatel en laat uitlekken op keukenpapier.
  6. Meng de mayo met de beiden soorten mosterd en de dille.
  7. Snijd de broodjes doormidden. Besmeer beide helften van de broodjes met de mosterdmayonaise.
  8. Begin met de sla, een kaasburger, plakjes tomaat, augurk en eindig met de rode ui.
  9. Dek tenslotte af met de bovenkant van de broodjes.

De smaak van  burgers te pakken? Dan vind je deze vast ook heel lekker!

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Eerste boek Charlie's kitchen

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders