Een succes met Pasen!
Deze gevulde chocolade eieren met avocado mousse zijn superleuk om met Pasen samen te maken, maar nog veel lekkerder om samen op te peuzelen!
Toen #TEAMCHARLIE Kim met deze recept foto’s kwam dacht ik echt WOWWW… hoe tof is dit bedacht? En hoe kleurrijk is deze foto van de gevulde paaseieren met avocado mousse. Super origineel. En hoe leuk is dit om met de kinderen te maken? Samen de keuken in is verbinden en plezier hebben. Je zou het ook nog als toetje kunnen inzetten na een wild Paas gourmet avontuur!
het recept voor de paaseieren
Wat heb je nodig:
(voor 4 stuks)
- 1 rijpe avocado, schil en pit verwijderd
- 60 ml kokosmelk light
- 1,5 el cacaopoeder
- 40 ml agavesiroop
- 2 tl vanille extract
- 1 tl kaneel
- 4 holle paaseieren
Optioneel: versieringen
- Meng alle ingrediënten, behalve de holle paaseieren, in een keukenmachine tot een gladde mousse.
- Doe deze in een spuitzak.
- Maak een scherp koksmes goed warm en snijd het topje van het paasei af. Maak het mes voor ieder ei opnieuw warm.
- Spuit de mousse in de eitjes. Serveer in een eierdopje of eierdoosje.
- Versier desgewenst met een eetbare paasversiering.
Laat je weten hoe iedereen het aan de Paasstafel vond?
Nog meer paasrecepten? Kijk dan eens onder het kopje “Feestdagen”. Daar vind je bijvoorbeeld deze heerlijke pistache citroencake.