Wil je ECHT een keer mega veel indruk maken met een verjaardagstaart? Dan help ik je vandaag op weg. Een super makkelijke, intens lekkere taart met de leukste verrassing ooit!
Suprise!
Bij elk feestje hoort een goede taart toch? Deze taart is een grote verrassing. Een echte smaaksensatie! En wie wil er nu geen chocoladetaart voor zijn verjaardag?
Deze taart is extra bijzonder en vooral extra feestelijk door de Popping Cake Stand. Deze (klik hier) popt uit de taart omhoog voor een extra feestje! Op deze manier kun je het cadeautje verrassend presenteren. Deze originele taartstandaard heeft namelijk een ingebouwde geschenkcapsule.
SAY WHATTT!!
Jouw kers op de taart kan dan geld zijn of een voucher, eigenlijk alles zolang het maar in de verrassingskoker past.
Het recept voor de chocolade surprise taart
Wat heb je nodig:
- 150 gram bloem
- 150 gram kristalsuiker
- 80 gram cacao
- 60 gram maïzena
- 15 gram bakpoeder
- 2 eieren
- 250 ml melk
- 230 ml warm water
- 100 ml zonnebloemolie
- 1 tl vanille extract
- Ganache
- 100 ml slagroom
- 100 gram pure chocolade (fijngehakt)
En natuurlijk de Popping Cake Stand – bekijk HIER!
Ze hebben trouwens ook andere toffe cadeau’s – Kijk maar!
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Meng de droge ingrediënten voor de cake in een kom, klop daarna de eieren er een voor een doorheen. Giet tot slot het water, de melk, het extract en de zonnebloemolie erbij. Klop tot er geen klontjes meer inzitten.
- Vet een ronde bakvorm in en giet het mengsel in de bakvorm. Zet voor ongeveer 45 minuten in de oven. De cake is gaar als je er een prikker in kunt stoppen en deze er schoon uitkomt. Laat de cake afkoelen.
- Voor de ganache breng je de slagroom tot het kookpunt. Haal de pan van het vuur en roer de chocolade er doorheen. Smeer de ganache uit over de afgekoelde taart en versier desgewenst met strooisel.
Wie ga jij verwennen met deze verrassing?
Liefs,
Charlotte
PS Krijg je geen genoeg van chocola? Dan is dit recept ook iets voor jou!