Ben jij een chocolade-freak, dan wil je deze chocoladefondue-dip met Baileys Salted Caramel niet missen. Super makkelijk te maken, weinig ingrediënten en zeker een succes op de kersttafel!
Dipperdedip
Dit kerstdessert kun je helemaal pimpen zoals jij wil. Ik bedoel, wie wil nu geen chocoladefondue-dip en dan ook nog met Baileys Salted Caramel? Ik ben dol op lange vingers en deze mochten dan ook niet ontbreken. Maar natuurlijk kan je ook kiezen voor andere koeken, vers fruit of bijvoorbeeld spekjes. Al denk ik dat mijn gebit er dan wel uitvalt haha!
Ik heb hier nog veel meer heerlijke kerstrecepten voor je klaar staan.
En dan het recept voor deze chocoladefondue!
Wat heb je nodig:
(voor 2 personen)
- 200 gram pure chocolade
- 75 ml slagroom
- 50 ml Baileys Salted Caramel – wil je deze niet, dan voeg je extra 50 ml slagroom toe of caramel siroop.
- Smelt de pure chocolade au bain-marie.
- Voeg in het pannetje de slagroom en Baileys toe.
- Goed mengen en serveren in kopjes op een bord.
- Dip lekker met fruit, lange vingers of ander lekkers!