Charlies Mini Retreat - Charlie's Kitchen

VOOR VROUWEN DIE ZICH EINDELIJK OP NR 1 WILLEN ZETTEN

Zeg eens eerlijk…
Wanneer maak je nu eens echt tijd voor jezelf?
Ik bedoel ECHT voor jezelf. Volledig in rust en alle ruimte even met jezelf zijn?

Misschien herken je je meer in de volgende dingen:

  • Je kan moeilijk ontspannen en rust vinden
  • Je voelt je regelmatig moe en opgejaagd
  • Je bent een gever en misschien wel een pleaser 😉
  • Je kan anderen en dingen moeilijk loslaten

En je verlangt ZO naar even NIKS! Maar je wil niemand te kort doen…

Gewoon even zijn, alles kunnen loslaten, ontspannen om daarna weer met nieuwe ENERGIE verder te gaan. 

Ik nodig je uit voor mijn mini-retreat, ik neem je mee op reis terug naar jezelf. Naar het eiland van ontspanning. Zodat je weer de verbinding met jezelf vindt of voelt. Met een super fijne warme afsluiting, zodat je helemaal zen, een stuk lichter en met nieuwe energie naar huis gaat!

Wat staat er op het programma deze bijzondere magische dag:
(Ik verklap niet alles je mag je ook laten verwonderen)

Naf van “de Gouden adem” verzorgt ademreis die de verbinding met jezelf opent en rust, veiligheid en zekerheid in en met jezelf laat ervaren. Een reis naar meer zelfliefde!

Ik (Charlotte) verzorg een speciale oefening met als doel verbinden en vrouwelijke energie omarmen.

Patricia Decker verzorgt een cacao ceremonie. Wist je dat rauwe cacao je hart opent en direct communiceert met je lijf en hoofd? Voor een intens ontspannen en gelukkig gevoel, dicht bij jezelf met jezelf. 

Uiteraard is er een heerlijke verzorgde lunch ❤️

Klein terugblik op de vorige editie

20210926_121530
20210926_133306
20210926_111109
IMG-20210926-WA0041

LAAT IK MIJ EVEN VOORSTELLEN​

Ik ben Charlotte en 6 jaar geleden had ik een burn-out. Ik nam nooit tijd voor mijzelf. Alles en iedereen was belangrijker, want ik wilde het goed doen. En wat gebeurt er als je maar geeft en geeft en geeft? Je put jezelf volledig uit, je kan niet meer doen wat je wil doen en je raakt teleurgesteld in jezelf maar ook gefrustreerd.

Er is niks mis met geven. Ik ben nog steeds een gever. Ik help nog steeds iedereen en ben super zorgzaam. Alleen nu kan ik het altijd doen in een fijne energie omdat ik eerst zorg dat ik mij goed voel. Ik doe de dingen die ik nodig heb om mij zo goed mogelijk te voelen en in die energie kan ik zijn wie ik wil zijn en doen wat ik wil doen – anderen helpen!

Ik coachte inmiddels de afgelopen 4 jaar vele vrouwen via mijn #ECHTINBALANS programma en ik kwam tot het inzicht dat ik niet de enige was die nooit echt tijd voor zichzelf nam. Tijd en ruimte om te voelen, los te laten wat niets meer bijdraagt en te laden (nieuwe energie).

En zo werd Charlie’s mini-retreat geboren!

Een moment voor jezelf ❤
Samen in een fijne warme bubbel!

Jij hoort je niet elke dag moe te voelen of het gevoel te hebben dat je geleefd wordt. Dat is niet normaal, jij mag jezelf en de mensen om je heen meer ontspanning gunnen! En dat ga ik je leren, zonder dat je het gevoel hebt dat je dingen mist!

Charlie's mini retreat

Een unieke beleving en juist in deze tijd zo intens waardevol. Gun jij jezelf een moment met jezelf en voor jezelf?
Deze hele dag wordt er voor jou verzorgd.

EARLY-BIRD KANS
(nog maar 6 plekken 🤯)

van € 299,- voor maar eenmalig € 155,-
of 3 termijnen van € 55,-

Datum: zondag 16 april
Locatie:
 De Stoomhal, Pakhuisplein 44, 1531 MZ Wormer
Start: 10.00 uur -> Einde: 16:00 uur 

Een unieke beleving en juist in deze tijd zo intens waardevol. Gun jij jezelf een moment met jezelf en voor jezelf? Deze hele dag wordt er voor jou verzorgd.


Op dit moment is er nog geen nieuwe datum gepland, maar wil jij nu als eerste op de hoogte zijn van een nieuwe datum voor Charlie’s Mini Retreat? 
Laat dan hieronder je naam en e-mail achter en ontvang als eerste de update.

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders