Zoete verleiding bij “Aardbei” in Amsterdam

Ik moet iets opbiechten na het bezoeken van de zoete verleiding bij “Aardbei” in Amsterdam. Ok, eerlijk is eerlijk. Zonder de aanbieding van Social Deal had ik er even over gedaan om er achter te komen dat Aardbei had bestaan.

Nu ik van het bestaan weet, ben ik fan. Waarom? Van alle fruit dat er op mijn fruitschaal ligt, is aardbei één van mijn favorieten. En laten ze die nou net in overvloed hebben.

All Strawberry Everything

Hoeveel kun je met aardbeien doen? All Strawberry Everything staat er met grote letters op het pand aan de Spuistraat geschreven. En dat is niet alleen zoet. Maar laten we beginnen met the obvious: als je de lichte foodiestore binnen komt wandelen, dan stralen de in chocolade gedoopte aardbeien je al tegemoet. Want bij Aardbei hebben ze mooiste exemplaren van de markt liggen.

Of neem gewoon een beschuitje met aardbeitjes, hoewel die volgens de eigenaresse niet heel populair zijn. Of je neemt ze meteen los in een bakje al dan niet met slagroom.

Van aardbei tot… aardbei

Naast een waanzinnige Frozen Yoghurt – want daarom gingen we naar Aardbei – en een paar regulars op het menu experimenteert Aardbei er vrolijk op los. Iedere dag kun je een andere verrassende taart, cake en of brood met de zomerkoninkjes in de vitrine zien liggen.

Maar het wordt pas echt spannend als je gaat lunchen in de Spuistraat. Ze weten de leukste hartige salades en wraps te maken met de rode vruchtjes. Iedere dag een andere, dus wat je voorgeschoteld krijgt blijft elke keer weer een verrassing. Ook de rabarber-aardbeisoep klonk als muziek in de oren.

Maar omdat Charlie en ik nog meer spots moesten bezoeken, gingen we alleen voor de Frozen Yoghurt. En daar heb ik ondertussen meer dan genoeg vergelijkingsmateriaal van. Met een lekkere topping, waaronder natuurlijk een paar heerlijk rijpe aardbeitjes zaten we in het superleuk gestylde Aardbei. Je kunt lekker binnen zitten in éen van de kleine zitjes of gewoon voor de deur. En ja, we hadden een grote Frozen Yoghurt, maar die was zo lekker dat we er nog wel eentje hadden opgekund.

Aardbei

GO STRAWBERRY NUTS

Liefs,
Charlie & Kim

======================================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op google
Google+
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

OVER DE AUTEUR

1 gedachte op “Zoete verleiding bij “Aardbei” in Amsterdam”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches