Zo ontstaan eetproblemen bij jonge meisjes

6 reacties

 1. Geweldig! Super goed om te lezen dat je dit hebt gedaan. Ik ben zelf Dietiste en zou precies hetzelfde doen. Krijg echt de kriebels bij het lezen hiervan.

  Nouja dat wilde ik dus graag even aan je kwijt.

 2. Wat heb je dat goed gedaan… ik wou dat dit mij ooit verteld was.
  Mijn complimenten.

 3. Top stuk!!
  Na 17 jaar werken met mensen met een Eetstoornis kan ik me nog steeds kwaad maken over hoe jongens en meiden onder druk komen te staan door de media . Ik blijf ne met hart en ziel inzetten om de ES mee te helpen bestrijden.

 4. Wat onwijs goed dat je op die meiden bent afgestapt!

 5. Wat superlief van je!! Wie weet heb je die meiden heel wat ellende en onzekerheid bespaard!

 6. Hartstikke goed zeg! Ik maak me ook oprecht zorgen voor de jonge generatie van nu, maar ook zeker voor de komende jaren, Social Media krijgt steeds meer invloed. Zelfs ik als bijna 30-jarige heb het er soms moeilijk mee, hoe moet het dan wel zijn als je tiener bent en nog volop aan het ontwikkelen?

Geef een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

vier × 3 =