Zalmbonbons met frisse vulling

zalmbonbon

Vorige week was ik lekker een avondje bij mijn ouders eten en mijn mama maakte als voorgerecht zalmbonbons met frisse vulling. Zoals jullie weten is mijn mama mijn inspiratie, uren stond (staat) ze in de keuken en ik leerde allemaal verschillende gerechten kennen. Als ik dan ook lekker een avondje op crashen bij pa en ma word ik helemaal in de watten gelegd, ook wel eens leuk hoor. Iemand anders die uitgebreid voor je kookt! Inmiddels ligt de lat hoog maar mama maakt er elke keer weer een feestje van. Daarom vroeg ik haar natuurlijk of ik dit heerlijke recept met jullie mocht delen. Lief van haar hé?

zalmbonbon

Wat heb je nodig:
(voor 2 personen)

 • 200 gram gerookte zalm
 • 100 gram verse zachte geitenkaas
 • 1 Granny Smith appel
 • 1 el verse limoensap
 • 2 el extra vierge olijfolie
 • 1 tl verse dille, fijngesneden
 • 1 snufje peper en zout
 • 4 handen rucola
 • 4 cherrytomaatjes

Optioneel: walnoten

zalmbonbon

 1. Snijd de appel in blokjes.
 2. Verkruimel de geitenkaas en meng dit met de appel, het limoensap, de olijfolie en de dille. (optioneel: walnoten)
 3. Breng dit op smaak met wat peper en zout.
 4. Bedek de binnenkant van een koffiekopje met aluminiumfolie.
 5. Verdeel hierover de plakjes gerookte zalm, laat een beetje over de rand heel steken.
 6. Schep het mengsel in de kopjes, let op niet teveel het moet nog kunnen sluiten.
 7. Pak de borden, beleg deze met de rucola, tomaat en laatste stukjes appel.
 8. Vouw de zalm terug en zet omgekeerd op de rucola, sluit af met wat peper.

zalmbonbon

Ziet deze zalmbonbon er niet fantastisch uit?

zalmbonbon

Liefs,
Charlie’s Kitchen

======================================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op google
Google+
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Download nu mijn gratis maaltijdplanner!

Ik vind lekker en gevarieerd eten belangrijk. Toch vind ik het best een uitdaging om dat in alle drukte “vol te houden”. Maar met mijn maaltijdpanner is dat een eitje!

Download deze nu gratis en krijg een persoonlijke video van mij cadeau waarin ik je uitleg hoe je het beste kunt werken met de maaltijdplanner.

En je ontvangt dan ook nog eens wekelijks een nieuwsbrief met tips, recepten en persoonlijke verhalen.

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

3 gedachtes op “Zalmbonbons met frisse vulling”

 1. Pingback: Zalmbonbons met frisse vulling – WP RSS Aggregator Advanced Demo

 2. Pingback: Best bekeken recepten van 2017 - Charlie's Kitchen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches