Yummya Foodfestival Amsterdam - Charlie's Kitchen

Yummya Foodfestival Amsterdam

yummya

Donderdag was ik uitgenodigd voor het Yummya Food festival bij de Jaap Eden baan. Het was prachtig weer, strak blauwe lucht en een behoorlijk warm zonnetje. Het festival is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en ligt letterlijk op de “baan”. Yummya is een heerlijk thema foodfestival, dat volledig in het teken staat van hoogwaardig streetfood. De Jaap Eden IJsbaan is speciaal voor deze gelegenheid omgetoverd tot een paradijs, en dan ook nog eens dit weer!

yummya

Ze noemen het de ‘Garden of Eden’ dat de onweerstaanbare verleiding van eten centraal houd en het verhaal van Adam en Eva komt tot leven. Wat ik vooral heel fijn vond was de sfeer, heel relaxed, geen luide muziek gewoon lekker allemaal in de chill modus met een drankje en hapje. De kraampjes stonden niet allemaal hutjemutje bij elkaar en je had gewoon lekker je vrijheid om rond te wandelen om te kijken waar je zin in had. Genoeg tafeltjes, zitplekken en gras waar we languit konden genieten!

yummya

Deze burger van eend met peer en blauwe kaas, OH MY echt waar zoooooo lekker. Aangezien mijn vriend en ik al vaker naar food festivals zijn geweest komen bepaalde trucks altijd terug maar ik vind het altijd leuk om opzoek te gaan naar iets nieuws of iets wat ik al heel lang niet heb gehad.

yummya

Dit is overigens mijn nieuwe verslaving…

Yummya

Het voordeel van met zijn tweeën gaan is dat je kan delen, zo kan je meer proeven en een beetje op je porties letten.

Yummya

Mijn knappe vent met een overheerlijke Flam Kuche, een soort pizza.

Yummya

Noch vlees noch vis, vega gyros!

Yummya

Echt een super middag gehad, iedereen was enthousiast en het was zo ontspannen. Echt aan aanrader! Yummya festival staat nog  6, 7 en 8 mei in Amsterdam dus als je in de buurt bent zeker even langsgaan!

Liefs,
Charlie’s Kitchen

 

 

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN
Avondeten

Groentetortilla (ei) met aardappel

Avondeten

Kidsproof: mini pita gevuld met kokos-kipnuggets

spelt, pita, groen
Lunch

Spelt pita met kip en groen

1 reactie op “Yummya Foodfestival Amsterdam”

  1. Pingback: Leuke dingen #12 - Charlie's Kitchen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches