Wraps met gyros en echte Tzatziki, wie wil dat nou niet? Nu zijn het niet de standaard wraps die je vaak haalt in de supermarkt, daar vind ik totaal geen smaak aan zitten.

Vaak maak ik wraps zelf, het recept vind je hier. Maar voor dit recept gebruik ik Libanees brood, vaak te verkrijgen bij de toko, markt of bij de Albert Heijn. Lekker zacht en het ruikt zo lekker! Wist je dat je deze ook als slanke pizzabodem kunt gebruiken? Ik maak een flinke portie, want ik ben niet altijd in de gelegenheid om rustig te eten en dan wordt het dus iets makkelijks.

wraps

Wraps met gyros en echte Tzatziki

Wat heb je nodig:
(voor 4 personen)

  • 400 gram kipdijfiletreepjes
  • 1 gele paprika
  • 1 grote appel
  • 8 el tzatziki (recept vind je hier als je hem zelf wil maken)
  • 1 zak sla naar keuze
  • 1 el gyroskruiden
  1. Schep de kipdijfiletreepjes om met de gyroskruiden. Verhit de pan zonder olie of boter of gebruik een airfryer (beste aankoop ever!).
  2. Schep regelmatig om en bak zo de kip gaar.
  3. Snijd de paprika in reepjes en de appel in blokjes.
  4. Maak de tzatziki zelf volgens het recept hierboven of gebruik een kant en klare variant. Wel veel minder lekker hoor!
  5. Smeer de wraps in met de tzatziki, beleg met sla, appel, gele paprika en de kip.
  6. Even oprollen, doormidden snijden en smullen maar!

wraps

Denk je nou, dit is niks voor mij maar ik heb wel trek in wraps? Probeer deze met avocado dan eens (het recept vind je hier)!

Liefs,
Charlie’s Kitchen

PS: vergeet mij niet te taggen op social media, ik vind het onwijs tof om jullie creaties te zien!