Wortel tortilla wraps met Indische balletjes - Charlie's Kitchen

Wortel tortilla wraps met Indische balletjes

Kennen jullie de wortel tortilla wraps al? Wat een uitvinding! Ontzettend lekker, lager in calorieën dan de ‘normale’ wraps én met extra groenten.

Naast de wortel variant heb je ook de bieten tortilla wraps, zeer smakelijk met geitenkaas bijvoorbeeld.

Dat brengt mij op een idee

De bieten tortilla wraps ga ik snel een keer maken met geitenkaas, ik krijg al allemaal lekkere ideeën. Vandaag deel ik met jullie een recept van de wortel tortilla wraps met vegetarische, Indische balletjes. Ook een keer leuk en lekker voor de afwisseling. De heerlijke balletjes van Tivall heb ik bij AH heb gescoord.

Lunch of diner

Mocht je de wortelwraps nog nooit hebben geprobeerd: doen! Je leest het goed, het zijn wraps met worteltjes erdoorheen, wat ze extra zoet maakt. Omdat de basis van deze wrap iets zoeter is, heb ik gekozen voor een frisse spread, knapperige rucola en ballen met pit. Heerlijk als lunch of avondeten.

Als avondeten kun je er overigens best twee nemen, ze bevatten namelijk een stuk minder calorieën. De een eet meer dan de ander natuurlijk, dus schat zelf in waar jij je goed bij voelt.

Daar houden we van

De wraps heb ik licht ingesmeerd met Muhammara van Maza. Mijn nieuwste verslaving, fris van smaak door de granaatappelpitjes. Echt aan aanrader en niet alleen voor op de wraps.

Wortel tortilla wraps met Indische balletjes

Wat heb je nodig:
(voor 2 personen)

 • 4 wortelwraps van No Fairytales
 • 200 gram vegetarische Indische ballen
 • 4 el Muhammara van Maza
 • 4 handen rucola
 • 1 rode paprika
 • 1 gele paprika
 1. Snijd de paprika’s in blokjes.
 2. Zet 2 koekenpannen op het vuur. In pan 1 bak je de Indische ballen en paprika’s totdat ze bruin worden en warm genoeg zijn.
 3. In de andere pan bak je de wortelwrap even kort om en om, zodat deze warm en zacht is.
 4. Smeer de wrap in met de Muhammara, beleg met de rucola, paprikastukjes en Indische ballen.
 5. Je kunt de wrap oprollen of als pizza eten.

Liefs,

#TEAMCHARLIE

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches