Als koekiemonster kon ik de Oreo Birthday Party natuurlijk niet voorbij laten gaan. Waar een feestje gevierd wordt staat Charlie vooraan en dan is er ook nog chocola in het spel… Dubbel feest met een hele toffe winactie!

Oreo Birthday Party koekjes

De Oreo-koekjes zijn bijna niet meer weg te denken uit de schappen van de supermarkten en dit jaar bestaan ze alweer 10 jaar in Nederland. Dat wordt natuurlijk gevierd en wel met het nieuwe Oreo-koekje ‘Oreo Birthday Party’. Het schap met koekjes wordt daarmee extra feestelijk naast de Oreo Dubbel Creme, Oreo Original, Oreo Strawberry Cheesecake en laten we de Oreo Choco Brownie niet vergeten. Twee jaar geleden vroeg Oreo aan zijn grootste fans welke Oreo smaak er ABSOLUUT in de Nederlandse schappen moest komen te liggen. Meer dan 10 duizend Oreo lovers gaven hun stem en het was overduidelijk: Oreo Choco Brownie was de grote winnaar!

De Oreo Birthday Party lijkt een beetje op de Oreo Original koekjes, maar hebben een extra smakelijke twist. De koekjes bestaan namelijk uit de cacaobiscuits, karamelsmaakvulling en gekleurde glitters. HOE TOF, glitters in koekjes! Ren je nu net zo snel als ik naar de supermarkt?

Ik trommelde mijn lekkerbek vriendinnen op voor een Oreo Birthday Party met alle gekte die erbij komt kijken. Jullie kennen mij inmiddels, alles moet geproefd worden en hoe meer slingers hoe beter!

 

Draai… Lik… Dip…

Oreo koekjes kan je in meer dan 100 landen kopen in verrassend lokale smaken en daarmee is het merk Oreo werelds bestverkopende koekje. Oreo viert in Nederland zijn 10de verjaardag, maar wist je dat Oreo al meer dan 100 jaar in de Verenigde Staten bestaat? De eerste koekjes waren in 1912 verkrijgbaar in New York. En wij zijn enorme bofkonten want hier in Nederland hebben wij, naast de UK, het grootste Oreo-assortiment in de winkelschappen liggen in Europa.

Maar ik wil dit feestje met jullie delen, dus wat zou je ervan vinden als jij verschillende smaken Oreo thuis kan proeven? Een echte Oreo Celebration Kit, met heeeeeeeeel veel lekkers, part goodies en genoeg confetti om een eigen feestje te bouwen!

Meedoen is heel simpel!

Vertel mij onderaan deze blog in de comments welke smaak jij denkt dat jou het meest gaat verrassen!

Oreo Birthday Party

Liefs,
Charlie

PS: Dit is een toffe samenwerking om voor jullie iets extra’s te kunnen doen. Meer hierover weten? Lees hier over bloggen en samenwerkingen!