Wij vieren feest met een toffe Oreo winactie! - Charlie's Kitchen

Wij vieren feest met een toffe Oreo winactie!

Als koekiemonster kon ik de Oreo Birthday Party natuurlijk niet voorbij laten gaan. Waar een feestje gevierd wordt staat Charlie vooraan en dan is er ook nog chocola in het spel… Dubbel feest met een hele toffe winactie!

Oreo Birthday Party koekjes

De Oreo-koekjes zijn bijna niet meer weg te denken uit de schappen van de supermarkten en dit jaar bestaan ze alweer 10 jaar in Nederland. Dat wordt natuurlijk gevierd en wel met het nieuwe Oreo-koekje ‘Oreo Birthday Party’. Het schap met koekjes wordt daarmee extra feestelijk naast de Oreo Dubbel Creme, Oreo Original, Oreo Strawberry Cheesecake en laten we de Oreo Choco Brownie niet vergeten. Twee jaar geleden vroeg Oreo aan zijn grootste fans welke Oreo smaak er ABSOLUUT in de Nederlandse schappen moest komen te liggen. Meer dan 10 duizend Oreo lovers gaven hun stem en het was overduidelijk: Oreo Choco Brownie was de grote winnaar!

De Oreo Birthday Party lijkt een beetje op de Oreo Original koekjes, maar hebben een extra smakelijke twist. De koekjes bestaan namelijk uit de cacaobiscuits, karamelsmaakvulling en gekleurde glitters. HOE TOF, glitters in koekjes! Ren je nu net zo snel als ik naar de supermarkt?

Ik trommelde mijn lekkerbek vriendinnen op voor een Oreo Birthday Party met alle gekte die erbij komt kijken. Jullie kennen mij inmiddels, alles moet geproefd worden en hoe meer slingers hoe beter!

 

Draai… Lik… Dip…

Oreo koekjes kan je in meer dan 100 landen kopen in verrassend lokale smaken en daarmee is het merk Oreo werelds bestverkopende koekje. Oreo viert in Nederland zijn 10de verjaardag, maar wist je dat Oreo al meer dan 100 jaar in de Verenigde Staten bestaat? De eerste koekjes waren in 1912 verkrijgbaar in New York. En wij zijn enorme bofkonten want hier in Nederland hebben wij, naast de UK, het grootste Oreo-assortiment in de winkelschappen liggen in Europa.

Maar ik wil dit feestje met jullie delen, dus wat zou je ervan vinden als jij verschillende smaken Oreo thuis kan proeven? Een echte Oreo Celebration Kit, met heeeeeeeeel veel lekkers, part goodies en genoeg confetti om een eigen feestje te bouwen!

Meedoen is heel simpel!

Vertel mij onderaan deze blog in de comments welke smaak jij denkt dat jou het meest gaat verrassen!

Oreo Birthday Party

Liefs,
Charlie

PS: Dit is een toffe samenwerking om voor jullie iets extra’s te kunnen doen. Meer hierover weten? Lees hier over bloggen en samenwerkingen!

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

57 reacties op “Wij vieren feest met een toffe Oreo winactie!”

 1. Avatar

  Wat een leuke winactie!

  Altijd leuk om nieuwe smaken uit te proberen. We maken ons eigen feestje toch! Ik ben heel nieuwsgierig naar de Cinnamon Bun Oreo en de Peppermint Creme Oreo. Maar die kom je echt nergens tegen in de winkels (zover ik heb gezien).

 2. Avatar

  De Oreo birthday party heeft glitters ?!? oh die moeten wij dan maar eens gaan proeven. Eind vd maand ben ik jarig dus dat zou goed uitkomen om te testen.
  Wij zijn al jaren fan van oreo, zelfs wel eens speciale via Amazon gekocht voor halloween. Heerlijk en omdat ze niet zoet zijn heb ik het idee dat ze niet zo verkeerd zijn
  Ik doe graag mee met de winactie, misschien eens een reden om een feest te geven met mijn verjaardag, dat sla ik meestal over al je net zoals ik midden in de zomervakantie jarig bent.

 3. Avatar

  In Amerikaanse supermarkten kan ik niet voorbij langs de schappen van Oreo. Zoveel keuzes en verschillende smaken, wat een feest! Ik ben benieuwd naar Oreo Strawberry Cheesecake omdat ik dol ben op cheesecake. Ze zullen ook goddelijk smaken voor je mond.

 4. Avatar
  Ilse Salamat

  Ik kan niet kiezen hoor maar als het moet die met peanutbutter. Ik ben bijna jarig Ik ga ze gewoon allemaal proeven .

 5. Avatar

  Allemaal, ik heb laatst voor het eerst een oreo op.
  Ik ben dus heel benieuwd wat voor smaken er nog meer zijn.

 6. Avatar

  Peanut Butter! Daar ben ik fan van, maar ik ben ook super nieuwsgierig naar de Cinnamon Bun. Oreo’s blijven sowieso te lekker. Can never have enough 😉

 7. Avatar
  Marijke Langenegger

  Oeh! De oreo birthday party, geen origineel antwoord, maar já, ik ben écht benieuwd naar eetbare glitters. Stiekem gék op glitters en ik heb een geweldige reden tot een feestje. Ik doe dus mee☺️

 8. Avatar

  Oreo dubbel creme! Het beste gedeelte van een oreo maar dan 2x zoveel, altijd goed!

  Maar verder hoop ik dat red velvet oreo’s ook naar NL komen….

  Maar even hopen dat Oreo hun assortiment in NL nóg verder uitbreid 🙂

 9. Avatar

  Wat een gave actie! Zelf vind ik de oreo double heel erg lekker. Ik ben heel benieuwd naar de smaken die ik nog niet ken, vooral die hele dunne! Maar dit lijkt me een super leuke actie om met mijn collega’s te delen☺️, weten we ook gelijk allemaal welke lekkere oreo’s we verkopen

 10. Avatar
  Saskia Ribbers

  Nou poeh welke smaak???? Ik denk de caramel maar ik ben voor alles in. Ik denk de grootste verrassing zou zijn als ik zou winnen voor mijn zoon. Hij wordt 16 en is dol
  Op oreo’s. Dat zou zijn feessie compleet maken. Hoef ik zelf geen koekjes te bakken hihi

 11. Avatar
  Kim Kouwenberg

  Oreo? 10 jaar? Ik heb echt onder een steen gelegen de afgelopen 9 jaar. Haha ik ken Oreo nog niet zo heel lang, heb tot nu toe de “gewone” versie gehad, ook die met chocolade er om heen. En de aparte met mint vulling….

  Zou een super leuk feestje kunnen worden als ik alle andere smaken met mijn dochter van 4 kan gaan proeven!

 12. Avatar

  I loooooove oreo’s!!! Ik doe ze zelfs in mijn ontbijt in het weekend! Never no oreo ik heb eigenlijk alle smaken al geproefd behalve de birthday editie en eigenlijk moet die wel een x in mijn ontbijtje komen aangezien ontbijten altijd een feestje is!!

 13. Avatar

  Leuk!!! Ik ken dus de bday cake oreo uit amerika en die vind ik niet zo lekker, vandaar dat ik deze nl variant nooit geprobeerd heb… nu ik lees dat ze niet hetzelfde zijn wil ik ze wel graag proberen! Karamelsmaak, you got me !!

 14. Avatar

  Whoop whoop whoop i❤️ Oreo’s heerlijk ben zéér benieuwd naar alle smaken. Kan niet wachten te om de Oreo’s te proeven hmmmm.Yammie yammie

 15. Avatar

  Wat een toffe actie!! Aangezien wij binnenkort een housewarming hebben voor ons nieuwe huis zou dit heel tof zijn om te winnen! Ik ben heel erg benieuwd naar de cheesecake. Mn vriend zal voor de karamel gaan denk ik!

 16. Avatar

  Ja ja jaaaa. Super leuk!!

  Ik maak nu heerlijke taarten voor kennissen hun verjaardagen en zou super leuk zijn om de Birthday Oreo te verwerken in een Birthday cake.

  En misschien dat ik er ook wel 1 of… 3 oreo’s zelf ga proeven. Hihi

 17. Avatar

  Peanut butter en birthday party! Beiden een feestje lijkt me, dus ideaal voor mijn eigen feestje eind augustus! Ik denk dat mijn vriend, broers en schoonzus zich daar ook wel raad mee weten 🙂

 18. Avatar

  Feest koekjes en peanutbutter!!!
  Need i say more….
  Heel benieuwd naar de pindakaas smaak, maar natuurlijk ook naar de rest 😀

 19. Avatar

  Ik ben op Bali het meest verrast door de smaak Oreo coconut! Ik hoop dat strawberry cheesecake dat net zo hard zal doen (hoeveel ik ook er nieuwsgierig ben naar de versie met mint…) Ik heb nog een recept voor een Oreo cheesecake liggen, zou die met de celebration ook gaan glittered?

 20. Avatar

  Cinnamon bun for sure!! Helpt vast véél beter dan de gemiddelde fruitmand nu ik net geopereerd ben! 😉

 21. Avatar

  Holy shittballs!! Wat een toffe winactie!! Obviously die glitters, want eat glitter for breakfast and shine all day!! Maar peanutbutter is ook geweldig en ik ben mega benieuwd naar de cinnamon bun smaak, in de hoop dattie kan tippen aan n cinnabon, ultimate sin!! Uiteraard zal dit tot een hilarisch evenementje lijden op kantoor als ik dit pakker mag winnen en natuurlijk deel met mijn lieve collega’s, ik zeg met zn allen, draaien, likken, dippen!! Love it!

 22. Avatar

  Wat een toffe actie! De peanutbutter lijkt me heerlijk! Is er al een kokosvariant? Hoe dan ook glitters en Oreo’s kunnen altijd! Elke dag is een feestje toch?

 23. Avatar

  Oreo bday partyyyy! Ik ben volgende week jarig dus deze koekjes pimpen mijn hele birthday naar een hoger niveau! Leuk leuk leuk! Ik doe graag mee! 🙂

 24. Avatar
  Sharmila Kaliar

  OMG een Oreo win actie! Onderweg naar Zuid-Frankrijk hebben we een pak Oreo dubbele crème opgegeten, de keus voor ons is dan ook snel gemaakt, die is écht favoriet! Ons is mijn zoon die zelf bijna jarig is (24 juli) en voor het eerst zijn verjaardag in het buitenland gaat vieren, hij wordt 9, en grote Oreo lover! Dat heeft hij niet van een vreemde maar van zijn moeder en dat ben ik! Samen met vriend maakt dat ons en ik denk dat wij dan ook een goede reden hebben om de verjaardag van Oreo in NL mee te vieren!

 25. Avatar

  Ik ben zó benieuwd naar de Red Velvet en de Pumpkin pie oreo Pumpkin pie is in de VS geloof ik alleen rond Halloween verkrijgbaar, maar het lijkt me echt hemels En wie houdt er nou niet van Red Velvet ❤️?

 26. Avatar
  Chantal van den Berg

  De oreo birthday party! Koekjes van coconut??? Hallohooooo, wil ik proeven. Maam ik er een cheesecake van met deze koekjes als bodem!
  Ben overigens ook intens benieuwd naar de peanutbutter variant!

 27. Avatar
  Misha van Vugt

  Coole winactie. Ik ga sowieso voor de oreo met glitters. Iets met het leven is een feestje maar je moet zelf de slin…. uh glitters strooien

 28. Avatar

  Pumpkin spice heel erg benieuwd naar en natuurlijk naar de de eetbare glitters. Dan shine je gewoon heel de dag. #kleinegenietmomentjes

 29. Avatar

  Oke dit is een super gave winactie ik ben zelf dol op oreo in de supermarkt krijg je alleen de standaard smaken en helaas is de jamin te ver weg ben zelf erg benieuwd naar de andere smaken ik zit al lang in mijn kokos en chocolade fase en deze smaken bij elkaar lijken me echt goddelijk en trouwens glitters in koekjes? Beter dan dat kan het niet lekker en flits in een ik doe zeker mee

 30. Avatar

  ik ben benieuwd naar de pepermunt oreo nu hopen dat ik de gelukkige mag zijn door te winnen #fingerscrossed

 31. Avatar

  OMG! Oreo’s met glitter??? Daar ben ik echt heel benieuwd naar, hoe tof!!! Over een paar weken zijn zowel mijn vriend als ik jarig, hoe leuk zou het zijn om het te kunnen vieren met een Oreo Celebration Kit! Wij zijn grote Oreo fans en hebben de koekjes altijd in huis (meestal double crème), maar het zou echt heeeel leuk zijn om ook de nieuwe smaken te kunnen proeven 🙂

 32. Avatar
  Carolien Schutte

  Oooh heeft de Oreo birthday party heeft glitters Dan moeten we die proeven me zoon en ik hebben alleen nog de normale oreo’s geproefd en dan de oreo’s met een witte en bruine laagje chocolade er om heen natuurlijk smaakt het naar meer en zouden we graag nieuwe smaakjes proeven en misschien wel wat anders lekkers er van maken

 33. Avatar

  Wow gave samenwerking! En vooral lekker ook! Hier zijn we ook dol op de Oreo! Mamas favoriet zijn peanetbutter en original. De kleine man, bijna 2 (nog 7 weken) is dol op strawberry cheesecake als hij soms een koekje mag (poedermoeder) net als papa. Voor de verjaardag van de kleine man, zou dit een supertof pakket zijn daar kunnen we zeker de taart mee maken mama is ook nog eens zwanger en nu dol op koekjes dus er zal niets verloren gaan

 34. Avatar

  Wow gave samenwerking! En vooral lekker ook! Hier zijn we ook dol op de Oreo! Mamas favoriet zijn peanetbutter en original. De kleine man, bijna 2 (nog 7 weken) is dol op strawberry cheesecake als hij soms een koekje mag (loedermoeder) net als papa. Voor de verjaardag van de kleine man, zou dit een supertof pakket zijn daar kunnen we zeker de taart mee maken . Mama is ook nog eens zwanger en nu dol op koekjes dus er zal niets verloren gaan

 35. Avatar

  Whoehoee ik hou van feestjes! Heel erg benieuwd naar de strawberry cheesecake oreo! Maar eigenlijk wil ik ze allemaal proberen! Hihi 🙂

 36. Avatar

  Woow love to party! Nu ik in onwijs blijde verwachting ben, mis ik het party gevoel soms best zo zonder een wijntje of verfrissend zomerbiertje! (Ja het is voor een goed doel!) Zou dit dan mijn redding zijn? zo benieuwd, I love caramel dus die combi verrast me vast erg positief!! X

 37. Avatar

  Allemaal oreo’s
  Stiekem moet ik bekennen dat ik altijd voor de original ga. Daarom denk ik dat de smaak birthday party mij het meeste zal verrassen, omdat dit uit mijn comfortzone is.

 38. Avatar

  Oehhh loveeee Oreo!! Ik hou enorm van de Chocolate covered oreo’s, daar kan je me snachts echt voor wakker maken!! Heb de cinnamon buns, pindakaas, of birthday party nog nooit op…. Misschien een nieuwe favoriet??
  HAPPY BDAY OREO 😀

 39. Avatar

  Haha wat een leuke feestelijke post! Ik ben het meest benieuwd naar birthday editie! Hopen dat de lokale supermarkt meedoet met de orea birthday gekte

 40. Avatar

  Ik ben altijd in voor een feestje, en vooral als er Oreo’s van de partij zijn! Yeah!!! Maar of de Oreo Birthday Party feestvreugdeverhogend gaat werken in mijn mond, ik ben hééél benieuwd! Mocht het tegenvallen, wat ik me eigenlijk niet kan voorstellen, dan kan ik altijd nog terugvallen op mijn voorraad Oreo Original! Ik zou zeggen: laat het feest beginnen en de glitters mijn hartje winnen!

 41. Avatar
  Marije Helder

  Mmmmm Oreo is mijn favoriete koekje want ik ben chocoladeverslaafd Ik heb de strawberry cheesecake nog nooit geprobeerd maar ben wel zeer benieuwd omdat ik een bakfanaat ben en wekelijks taarten bak. Binnenkort is mijn verjaardag (26-08) hoe leuk zou het zijn als ik een Oreofeestje kan vieren ✨❤️✨

 42. Avatar

  Yes, ik kies voor Oreo Birthday Party! Perfect om volgende maand mijn verjaardag mee te vieren ✨✨✨✨

 43. Avatar

  Yes, ik kies voor Oreo Birthday Party! Perfect om volgende maand mijn verjaardag mee te vieren ✨✨✨✨

 44. Avatar

  Al heeeel veel reacties maar ik waag toch een gokje omdat dit 2 verslavingen combineert! Pindakaas en Oreo, ik ben dus heel benieuwd naar de peanut butter Oreo koekjes Daarvoor zet ik graag een cheat day in

 45. Avatar

  Net je blog leren kennen. Hopelijk kan ik nog mee doen aan deze toffe wedstrijd! Ik ben reuze benieuwd naar de double creme! Zal absoluut dubbel en dik smaken!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches