Wij vieren feest met een toffe Oreo winactie!

55 reacties

 1. Wat een leuke winactie!

  Altijd leuk om nieuwe smaken uit te proberen. We maken ons eigen feestje toch! Ik ben heel nieuwsgierig naar de Cinnamon Bun Oreo en de Peppermint Creme Oreo. Maar die kom je echt nergens tegen in de winkels (zover ik heb gezien).

 2. De Oreo birthday party heeft glitters ?!? oh die moeten wij dan maar eens gaan proeven. Eind vd maand ben ik jarig dus dat zou goed uitkomen om te testen.
  Wij zijn al jaren fan van oreo, zelfs wel eens speciale via Amazon gekocht voor halloween. Heerlijk en omdat ze niet zoet zijn heb ik het idee dat ze niet zo verkeerd zijn
  Ik doe graag mee met de winactie, misschien eens een reden om een feest te geven met mijn verjaardag, dat sla ik meestal over al je net zoals ik midden in de zomervakantie jarig bent.

 3. In Amerikaanse supermarkten kan ik niet voorbij langs de schappen van Oreo. Zoveel keuzes en verschillende smaken, wat een feest! Ik ben benieuwd naar Oreo Strawberry Cheesecake omdat ik dol ben op cheesecake. Ze zullen ook goddelijk smaken voor je mond.

 4. De birthdayparty en de peanutbutter zijn wij nieuwsgierig naar. Perfect als trakratie voor komende verjaardag. En gewoon voor het buikkie.

 5. Ik kan niet kiezen hoor maar als het moet die met peanutbutter. Ik ben bijna jarig Ik ga ze gewoon allemaal proeven .

 6. Allemaal, ik heb laatst voor het eerst een oreo op.
  Ik ben dus heel benieuwd wat voor smaken er nog meer zijn.

 7. Peanut Butter! Daar ben ik fan van, maar ik ben ook super nieuwsgierig naar de Cinnamon Bun. Oreo’s blijven sowieso te lekker. Can never have enough 😉

 8. Oeh! De oreo birthday party, geen origineel antwoord, maar já, ik ben écht benieuwd naar eetbare glitters. Stiekem gék op glitters en ik heb een geweldige reden tot een feestje. Ik doe dus mee☺️

 9. De strawberry cheesecake lijkt me appetijtelijk! Hihi

 10. Absoluut de cinnamon bun! En anders lijkt me peanutbutter ook favoriet 😀

 11. Oreo dubbel creme! Het beste gedeelte van een oreo maar dan 2x zoveel, altijd goed!

  Maar verder hoop ik dat red velvet oreo’s ook naar NL komen….

  Maar even hopen dat Oreo hun assortiment in NL nóg verder uitbreid 🙂

 12. Wat een gave actie! Zelf vind ik de oreo double heel erg lekker. Ik ben heel benieuwd naar de smaken die ik nog niet ken, vooral die hele dunne! Maar dit lijkt me een super leuke actie om met mijn collega’s te delen☺️, weten we ook gelijk allemaal welke lekkere oreo’s we verkopen

 13. Jammiee lekker ben benieuwd naar de smaken

  1. vergeet de smaak
   Alle smaken want kan niet kiezen en mijn vriendinnen ook niet

 14. Nou poeh welke smaak???? Ik denk de caramel maar ik ben voor alles in. Ik denk de grootste verrassing zou zijn als ik zou winnen voor mijn zoon. Hij wordt 16 en is dol
  Op oreo’s. Dat zou zijn feessie compleet maken. Hoef ik zelf geen koekjes te bakken hihi

 15. Oreo? 10 jaar? Ik heb echt onder een steen gelegen de afgelopen 9 jaar. Haha ik ken Oreo nog niet zo heel lang, heb tot nu toe de “gewone” versie gehad, ook die met chocolade er om heen. En de aparte met mint vulling….

  Zou een super leuk feestje kunnen worden als ik alle andere smaken met mijn dochter van 4 kan gaan proeven!

 16. Hmmm ben heel benieuwd naar alle smaken, vooral de cinnamon bun!
  Kan niet wachten!

 17. I loooooove oreo’s!!! Ik doe ze zelfs in mijn ontbijt in het weekend! Never no oreo ik heb eigenlijk alle smaken al geproefd behalve de birthday editie en eigenlijk moet die wel een x in mijn ontbijtje komen aangezien ontbijten altijd een feestje is!!

 18. Leuk!!! Ik ken dus de bday cake oreo uit amerika en die vind ik niet zo lekker, vandaar dat ik deze nl variant nooit geprobeerd heb… nu ik lees dat ze niet hetzelfde zijn wil ik ze wel graag proberen! Karamelsmaak, you got me !!

 19. Whoop whoop whoop i❤️ Oreo’s heerlijk ben zéér benieuwd naar alle smaken. Kan niet wachten te om de Oreo’s te proeven hmmmm.Yammie yammie

 20. De peanutbutter smaak! Is hier in België echt amper te verkrijgen and it makes me sad haha 😀 ben dus enorm benieuwd!

 21. koek met glitters, jippie! nou die wil ik dus proeven!

 22. Wat een toffe actie!! Aangezien wij binnenkort een housewarming hebben voor ons nieuwe huis zou dit heel tof zijn om te winnen! Ik ben heel erg benieuwd naar de cheesecake. Mn vriend zal voor de karamel gaan denk ik!

 23. Ja ja jaaaa. Super leuk!!

  Ik maak nu heerlijke taarten voor kennissen hun verjaardagen en zou super leuk zijn om de Birthday Oreo te verwerken in een Birthday cake.

  En misschien dat ik er ook wel 1 of… 3 oreo’s zelf ga proeven. Hihi

 24. Peanut butter en birthday party! Beiden een feestje lijkt me, dus ideaal voor mijn eigen feestje eind augustus! Ik denk dat mijn vriend, broers en schoonzus zich daar ook wel raad mee weten 🙂

 25. Feest koekjes en peanutbutter!!!
  Need i say more….
  Heel benieuwd naar de pindakaas smaak, maar natuurlijk ook naar de rest 😀

 26. Ik ben op Bali het meest verrast door de smaak Oreo coconut! Ik hoop dat strawberry cheesecake dat net zo hard zal doen (hoeveel ik ook er nieuwsgierig ben naar de versie met mint…) Ik heb nog een recept voor een Oreo cheesecake liggen, zou die met de celebration ook gaan glittered?

 27. Cinnamon bun for sure!! Helpt vast véél beter dan de gemiddelde fruitmand nu ik net geopereerd ben! 😉

 28. Holy shittballs!! Wat een toffe winactie!! Obviously die glitters, want eat glitter for breakfast and shine all day!! Maar peanutbutter is ook geweldig en ik ben mega benieuwd naar de cinnamon bun smaak, in de hoop dattie kan tippen aan n cinnabon, ultimate sin!! Uiteraard zal dit tot een hilarisch evenementje lijden op kantoor als ik dit pakker mag winnen en natuurlijk deel met mijn lieve collega’s, ik zeg met zn allen, draaien, likken, dippen!! Love it!

 29. Wat een toffe actie! De peanutbutter lijkt me heerlijk! Is er al een kokosvariant? Hoe dan ook glitters en Oreo’s kunnen altijd! Elke dag is een feestje toch?

 30. Oreo bday partyyyy! Ik ben volgende week jarig dus deze koekjes pimpen mijn hele birthday naar een hoger niveau! Leuk leuk leuk! Ik doe graag mee! 🙂

 31. OMG een Oreo win actie! Onderweg naar Zuid-Frankrijk hebben we een pak Oreo dubbele crème opgegeten, de keus voor ons is dan ook snel gemaakt, die is écht favoriet! Ons is mijn zoon die zelf bijna jarig is (24 juli) en voor het eerst zijn verjaardag in het buitenland gaat vieren, hij wordt 9, en grote Oreo lover! Dat heeft hij niet van een vreemde maar van zijn moeder en dat ben ik! Samen met vriend maakt dat ons en ik denk dat wij dan ook een goede reden hebben om de verjaardag van Oreo in NL mee te vieren!

 32. Ik ben zó benieuwd naar de Red Velvet en de Pumpkin pie oreo Pumpkin pie is in de VS geloof ik alleen rond Halloween verkrijgbaar, maar het lijkt me echt hemels En wie houdt er nou niet van Red Velvet ❤️?

 33. De oreo birthday party! Koekjes van coconut??? Hallohooooo, wil ik proeven. Maam ik er een cheesecake van met deze koekjes als bodem!
  Ben overigens ook intens benieuwd naar de peanutbutter variant!

 34. Elke oreo verrast mij, welke smaak het ook is. Ze zijn stuk voor stuk een feestje

 35. Coole winactie. Ik ga sowieso voor de oreo met glitters. Iets met het leven is een feestje maar je moet zelf de slin…. uh glitters strooien

 36. Pumpkin spice heel erg benieuwd naar en natuurlijk naar de de eetbare glitters. Dan shine je gewoon heel de dag. #kleinegenietmomentjes

 37. Oke dit is een super gave winactie ik ben zelf dol op oreo in de supermarkt krijg je alleen de standaard smaken en helaas is de jamin te ver weg ben zelf erg benieuwd naar de andere smaken ik zit al lang in mijn kokos en chocolade fase en deze smaken bij elkaar lijken me echt goddelijk en trouwens glitters in koekjes? Beter dan dat kan het niet lekker en flits in een ik doe zeker mee

 38. ik ben benieuwd naar de pepermunt oreo nu hopen dat ik de gelukkige mag zijn door te winnen #fingerscrossed

 39. OMG! Oreo’s met glitter??? Daar ben ik echt heel benieuwd naar, hoe tof!!! Over een paar weken zijn zowel mijn vriend als ik jarig, hoe leuk zou het zijn om het te kunnen vieren met een Oreo Celebration Kit! Wij zijn grote Oreo fans en hebben de koekjes altijd in huis (meestal double crème), maar het zou echt heeeel leuk zijn om ook de nieuwe smaken te kunnen proeven 🙂

 40. Oooh heeft de Oreo birthday party heeft glitters Dan moeten we die proeven me zoon en ik hebben alleen nog de normale oreo’s geproefd en dan de oreo’s met een witte en bruine laagje chocolade er om heen natuurlijk smaakt het naar meer en zouden we graag nieuwe smaakjes proeven en misschien wel wat anders lekkers er van maken

 41. Wow gave samenwerking! En vooral lekker ook! Hier zijn we ook dol op de Oreo! Mamas favoriet zijn peanetbutter en original. De kleine man, bijna 2 (nog 7 weken) is dol op strawberry cheesecake als hij soms een koekje mag (poedermoeder) net als papa. Voor de verjaardag van de kleine man, zou dit een supertof pakket zijn daar kunnen we zeker de taart mee maken mama is ook nog eens zwanger en nu dol op koekjes dus er zal niets verloren gaan

 42. Wow gave samenwerking! En vooral lekker ook! Hier zijn we ook dol op de Oreo! Mamas favoriet zijn peanetbutter en original. De kleine man, bijna 2 (nog 7 weken) is dol op strawberry cheesecake als hij soms een koekje mag (loedermoeder) net als papa. Voor de verjaardag van de kleine man, zou dit een supertof pakket zijn daar kunnen we zeker de taart mee maken . Mama is ook nog eens zwanger en nu dol op koekjes dus er zal niets verloren gaan

 43. Whoehoee ik hou van feestjes! Heel erg benieuwd naar de strawberry cheesecake oreo! Maar eigenlijk wil ik ze allemaal proberen! Hihi 🙂

 44. Woow love to party! Nu ik in onwijs blijde verwachting ben, mis ik het party gevoel soms best zo zonder een wijntje of verfrissend zomerbiertje! (Ja het is voor een goed doel!) Zou dit dan mijn redding zijn? zo benieuwd, I love caramel dus die combi verrast me vast erg positief!! X

 45. Allemaal oreo’s
  Stiekem moet ik bekennen dat ik altijd voor de original ga. Daarom denk ik dat de smaak birthday party mij het meeste zal verrassen, omdat dit uit mijn comfortzone is.

 46. Oehhh loveeee Oreo!! Ik hou enorm van de Chocolate covered oreo’s, daar kan je me snachts echt voor wakker maken!! Heb de cinnamon buns, pindakaas, of birthday party nog nooit op…. Misschien een nieuwe favoriet??
  HAPPY BDAY OREO 😀

 47. Haha wat een leuke feestelijke post! Ik ben het meest benieuwd naar birthday editie! Hopen dat de lokale supermarkt meedoet met de orea birthday gekte

 48. Ik ben altijd in voor een feestje, en vooral als er Oreo’s van de partij zijn! Yeah!!! Maar of de Oreo Birthday Party feestvreugdeverhogend gaat werken in mijn mond, ik ben hééél benieuwd! Mocht het tegenvallen, wat ik me eigenlijk niet kan voorstellen, dan kan ik altijd nog terugvallen op mijn voorraad Oreo Original! Ik zou zeggen: laat het feest beginnen en de glitters mijn hartje winnen!

 49. Die met glitters en die met peanutbutter!! Lijken me beide heel tof!

 50. Mmmmm Oreo is mijn favoriete koekje want ik ben chocoladeverslaafd Ik heb de strawberry cheesecake nog nooit geprobeerd maar ben wel zeer benieuwd omdat ik een bakfanaat ben en wekelijks taarten bak. Binnenkort is mijn verjaardag (26-08) hoe leuk zou het zijn als ik een Oreofeestje kan vieren ✨❤️✨

 51. Yes, ik kies voor Oreo Birthday Party! Perfect om volgende maand mijn verjaardag mee te vieren ✨✨✨✨

 52. Yes, ik kies voor Oreo Birthday Party! Perfect om volgende maand mijn verjaardag mee te vieren ✨✨✨✨

 53. Al heeeel veel reacties maar ik waag toch een gokje omdat dit 2 verslavingen combineert! Pindakaas en Oreo, ik ben dus heel benieuwd naar de peanut butter Oreo koekjes Daarvoor zet ik graag een cheat day in

Geef een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

1 × een =