We gaan lekker dromen najagen, doe je ook mee? - Charlie's Kitchen

We gaan lekker dromen najagen, doe je ook mee?

dromen najagen

Vorige week zondag was alweer de laatste workshop “dromen najagen”. Wat zeg ik? De laatste?

Wegens succes een nieuwe reeks!

Gelukkiger kun je mij niet maken. Samen met andere enthousiaste mensen nadenken over de toekomst en dromen of doelen uitwerken. Samen sta je sterk, waarom elkaar niet helpen?

dromen najagen

Nu we het toch over geluk hebben

De insteek van deze meeting was om samen, met elkaar, onze doelen en voornemens/dromen door te nemen. Kijken waar we vastlopen en of we elkaar kunnen inspireren. Ik merkte al snel dat ik een gedreven groep had, we hadden een klik met z’n allen en dat was echt zo fijn. Ik stelde gedurfde vragen als:

  • Wat betekent voor jou gelukkig zijn?
  • Heb je een droom?
  • Waarom is die nog geen werkelijkheid geworden?

"Meet Charlie"

Iedereen kreeg van mij een “Meet Charlie” TO DO tas met een planner, notitieboekje en inspirerende kaarten van Anne. Tijdens het brainstormen hadden we natuurlijk wel iets lekkers nodig, dus onder het genot van Charlie’s Daghap hebben we verder gewerkt.

http://www.winkeltjevananne.nl/

Het verhaal van Shanne gaf mij een enorme energieboost. Deze superwoman heeft besloten in Portugal een studie te gaan volgen, helemaal alleen en zonder de taal te spreken. Gewoon, omdat zij dat wil!

"Meet Charlie"

Het waar maken van je dromen is niet alleen denken, maar vooral doen. Vind iets wat je echt leuk vindt en word daar gewoon heel erg goed in!

"Meet Charlie"

Chrissy vertelde mij dat ze meer in het “nu” wil leven, maar wel met het oog gericht op de toekomst. Ook wil ze graag werken als gewichtsconsulent en een blog starten om haar passie voor yoga te delen.

Je bent juist stoer als jij het doet!

Zo vertelde Loes dat haar passie ligt bij paaldansen en dat wil ze het liefste combineren met het lesgeven daarin. Anderen net zo enthousiast maken als zijzelf is over dansen en ze iets meegeven.

"Meet Charlie"

De mensen om je heen maken de persoon die je bent

Ik vertelde hoe belangrijk het is om je te omringen met mensen die je energie geven. Mensen die op hetzelfde niveau zitten en die je iets gunnen en je ook helpen. Mensen die je negatieve energie geven, waardoor jij onzeker wordt en angst creëert, daar moet je afscheid van nemen. Keihard, het is een proces maar geloof me, het helpt.

"Meet Charlie"

Aneta: Charlotte heeft met haar workshop mij net dat extra duwtje in mijn rug gegeven om mijn droom na te jagen. Haar praktische tips en enthousiasme hebben er voor gezorgd dat ik niet zomaar op moet geven. Als je in jezelf gelooft, dan kom je er wel!

dromen najagen

Een inspirerende middag met allemaal vrouwen met een droom. We hebben ze allemaal opgeschreven en over een half jaar komen we samen om te kijken waar we staan.

Waarom wachten met het waarmaken van je dromen?

Je leeft nu en je leeft maar één keer. Vind jij het leuk om samen met mij en een klein groepje te werken aan jouw droom of jouw doelen? Voor “Meet Charlie” op donderdag 13 april ben ik op zoek naar 8 deelnemers. De kosten zijn 30 euro en dit is inclusief een to do bag, drinken, Charlie’s daghap en natuurlijk de workshop!

Wanneer: 13 april
Locatie: Wonders TO GO Zaandam
Tijd: 19:00

Stuur een mailtje naar info@charlies-kitchen.nl

dromen najagen

Marion: wat een geweldige workshop. De doelgerichte vragen van Charlotte hebben mij aan het denken gezet en ontzettend gemotiveerd en geïnspireerd om mijn droom waar te gaan maken. Vanaf het moment van de start van de workshop ben ik elke dag bewust aan de slag gegaan met de input die Charlotte mij heeft gegeven om zo iedere dag een stapje dichter bij mijn droom te komen. Dankjewel, powervrouw!’

Liefs,
Charlotte

 

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

1 reactie op “We gaan lekker dromen najagen, doe je ook mee?”

  1. Avatar

    Ik denk nog dagelijks terug aan jouw workshop. En de vragen die je ons stelde houden mij nog steeds bezig. Het kwartje is bij mij gevallen. Nu nog de peper in mn kont en er voor gaan! Maar dat gaat goed komen. Thanks!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches