Waar bemoei jij je mee!

14 reacties

 1. En zo is het maar net! Persoonlijk denk ik dat het soms best pittig kan zijn om een ‘fit girl’ te zijn. Iedereen heeft hier altijd wel een mening over, en opmerkingen als ‘mag je dat wel eten/drinken?’ kunnen dan best even hard binnen komen lijkt mij. Maar gewoon lekker doorgaan met wat je doet! Jij voelt je hier prettig bij dus is dit goed voor jou

 2. YOU GO GIRL!!!!! Leuke foto’s en ben happy dat het goed met je gaat! see you soon in holanda!!!

 3. Wat ontzettend herkenbaar. Ik denk dat het vooral of het onbekende is voor de ander of misschien wel jaloezie.
  Ik probeer me er niets van aan te trekken maar dat is toch echt lastig op dommige momenten.

 4. Het is toch nooit goed…. eet je “gezond” krijg je commentaar wanneer je weer “normaal” gaat eten. Eet je eens wat minder “gezond” krijg je commentaar dat dat echt niet goed voor je is. Zucht.. Mensen, leef en laat leven. Ik doe/eet/sport waarbij ik me goed voel en Laat.Me.Met.Rust! 😉 dus… (ehm ja ben wel iets gefrustreerd atm)

 5. Och bekend verhaal. Na GBP meer dan 70 kg afgevallen. En nog steeds hoor ik mensen zeggen…ben je niet wat te dik? Zelfde als wat er tegen mij ooit werd gezegd op een bruiloft feestje…wanneer jij? Nu zeg ik het dus tegen dezelfde mensen tijdens het “cake” happen na een crematie… wanneer jij?

 6. Stel je eens voor, dat we ons niet aangevallen zouden kunnen voelen. Dat we geloven dat bovenstaande vragen alleen uit bezorgdheid en belangstelling gesteld worden. Wat een andere gesprekken zouden we dan hebben! “Sla je niet door?” “Ik denk zelf van niet, ik ben daar bewust mee bezig en wat lief dat je daar naar vraagt, want sommige mensen slaan inderdaad door.” “Ga je alweer sporten?” “ja, goed hè, ik ben echt trots op mezelf dat ik het zo goed volhoud”. “Wanneer ga je weer normaal eten?” “Nou, toevallig bedacht ik me laatst dat ik merk dat wat ik tegenwoordig eet, voor mij als normaal voelt, dus ik verwacht niet naar mijn oude eetpatroon terug te gaan.”
  Het lijkt me zo heerlijk om op deze manier in het leven te staan! Ikzelf heb echt nog wel een weg te gaan wat dit betreft, maar ik vind het de moeite van het proberen waard.

  1. Ja wat goed!!! Stop met dingen als n aanval zien. Wat n top reacties! Ik heb n tijd geleden besloten positiever in het leven te gaan staan en nee ik ben geen zwever en ik ben er nog lang niet maar het brengt me zoveel meer liefde, positiviteit en rust.
   Maar ik begrijp je wel hoor Charlie, laat iedereen lekker z’n leven leiden op z’n eigen manier. Waarom die behoefte elkaar daar op aan te spreken…


 7. Precies zo voel ik het ook. Door omstandigheden ben ik afgevallen van 57/58 kg naar 50 kg. Vragen als eet je wel genoeg, ga je nu alweer sporten, zorg je wel goed voor jezelf
  Ik maak foto’s om te laten zien wat en hoeveel ik eet. Absurd, ik lijk wel gek. Waarom weet iedereen het beter. Waar bemoeit iedereen zich mee, als het weer goed met me gaat komen de kilootjes ook wel weer

  1. Lieve Irene,

   Bedankt voor je reactie. Wat goed dat je zelf goed weet hoe het zit en dat je niks aantrekt van die anderen. Mensen geven om je en natuurlijk maken ze zich misschien zorgen. Mensen hebben snel een mening klaarstaan, ik denk altijd maar vraag het dan gewoon netjes?! Toch? Liefs Charlie


Geef een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

twee × 4 =