Zit je lekker op een verjaardag gezellig te kletsen met oude bekenden met een glaasje wijn in de hand krijg je de vraag naar je hoofd geslingerd of je dat wel mag? Echt waar, jullie hebben geen idee hoe erg ik mij verbaas over alle opmerkingen en vragen die wel eens op je af komen. Waarom vinden mensen het zo ontzettend interessant om zich overal mee te bemoeien? Mag ik niet gewoon lekker doen waar ik mij goed bij voel? Wie ben jij om daar wat over te zeggen?

waar

Ik zal jullie een voorbeeld geven van een aantal vragen:

  1. Sla je niet door Charlie? Ik voel me super dus waarom sla ik door?
  2. Ga je alweer sporten? Ga jij alweer onderuit gezakt op de bank zitten?
  3. Wanneer ga je weer normaal eten? Je bedoelt wanneer ik weer mee ga naar de Maccie?
  4. Is dat wel gezond? Nee het is mega vet en geeft 12 verschillende E-nummers, problemen mee?
  5. Geniet je wel? Zie ik er zo ongelukkig uit?

waar

Oh en mijn favoriet: vol slank staat jou zo mooi! Hoe bedoel je vol slank?
Ja, ontzettend lief bedoeld maar ook ik heb gevoel hoor en ik hoor dan alleen het woordje VOL!

Iedereen heeft een eigen mening over alles, wat ook wel erg fijn is anders zou alles wel heel erg saai zijn. Maar waarom andere mensen afkraken? Waarom denk je soms niet een klein beetje na voordat je weer zo’n opmerking eruit floept?

Charlie’s Kitchen gaat over wat ik eet, wat ik lekker vind, waar ik mij goed bij voel en vooral over een dosis positieve energie. Ik geloof dat dit mij gelukkig maakt! En of ik nou 3000 calorieën binnen krijg of 1500, slank ben of dik, mijn haar stijl of gewoon laat krullen als ik mij gezond voel wie is een ander dan om te zeggen dat ik meer of minder moet sporten? Meer eiwitten moet eten of koolhydraten moet laten staan?

Iedereen is uniek en iedereen voelt zich ergens anders goed bij, mijn advies? Ga opzoek naar iets wat bij jouw past en waar jij je goed bij voelt. Er leiden meerdere wegen naar Rome..

En weetje ik leef mijn leven zoals ik wil, iedereen zal een mening hebben maar daar moet ik gewoon niks van aantrekken! Dus bij deze, ik schrijf deze blog om mijzelf een les te leren. BAM!

Liefs,
Charlie’s Kitchen