Was voor mijzelf beginnen wel de juiste keus?

Eind 2016 was ik er klaar mee, het werken voor een baas en niet zelf kunnen bepalen wat ik wilde, wanneer en hoe. Ik vond het doodeng maar sprong in het diepe. Ik heb mijn baan opgezegd en ging helemaal voor Charlie’s Kitchen (lees hier)

‘Jump into the wild’

En wat voor avontuur was dat… Nu ik dit schrijf terwijl ik op Ibiza zit, begint alles een beetje te landen. Ik kwam in een soort sneltrein terecht en ging (achteraf gezien) in mijn enthousiasme als een kip zonder kop vol gas. Van workshops, tot lezingen, eigen meetings, events, offline-afvalprogramma en natuurlijk de online content die ook gewoon doorliep.

Ondertussen kwam er ook wat commercieel modellenwerk op mijn pad. Dat vond ik uiteraard ook leuk.

klaar met werken voor een baas

Hoezo, ik kan nooit keuzes maken?!

Alles is leuk, alles is nieuw maar vooral ook spannend. Ik krijg niet elke maand, zoals anderen, mijn salaris van een baas. Ik moet elke maand creatief zijn om dit bij elkaar te verdienen. Overal kan mijn werkplek zijn.

Het voordeel was dat ik al mijn enthousiaste en creativiteit er op los kon laten. Thuis of buiten de deur. Elke ochtend wakker worden en bedenken waar je die dag wilt werken. Lukt het niet? Werkt het niet? Tja, dan is er nog een avond of morgen wel weer een nieuwe dag. Van een leuke koffietent tot mijn keuken of in de trein. 24/7 Online is overal mogelijk. En daar ligt het gevaar.

Voor de vakantie schreef ik een blog hoe uitgeblust ik was, ik wist het allemaal niet meer en was toe aan rust en stilte (lees hier). Soms mis ik stiekem wel het werk waarbij je gewoon ‘s middags de deur achter je dicht kan doen en dan ook echt klaar bent. Soms mis ik wel eens de zekerheid van te weten dat ik altijd mijn rekeningen kan betalen en soms denk ik wel eens “waarom wilde ik dit ook alweer?”

Social media drives me nuts

Ik weet het weer, het prachtige stille Ibiza heeft het mij weer laten inzien. Dus pak ik mijn dromenboekje erbij, want wat wilde ik zo graag? Ik mag nu elke dag doen wat ik leuk vind, ik mag jullie elke dag inspireren en helpen bij het behalen van jullie doelen. En ook al weet ik niet elke maand hoe dat financieel afloopt, ik voel me intens rijk. Rijk aan energie, rijk aan passie en rijk een plezier. En wat is dat wel niet waard? Een levensles!

Dus was dit de juiste keuze? Ondanks dat ik mezelf daardoor volledig voorbij ben gelopen en het helemaal kwijt was? Absoluut! Ik geloof dat alles gebeurt met een reden en het leven bestaat uit vallen en opstaan. Ik voel het weer en ik weet het weer. De basis staat weer als een huis en vanuit hier ga ik weer verder bouwen en hoe tof is dat? Ik weet dat ik creatief genoeg ben en genoeg enthousiasme heb om dit tot een succes te maken. En wat voelt dit lekker zeg om dit te typen, wauw!!!

Oh, en mama zegt altijd: “Als je op een dag denkt dit is het niet, dan vind jij met je enthousiasme zo iets anders en kun je terugkijken op een fantastische tijd!”

Wat zijn mama’s ook fijn he?

LOVE YOU!!!

Liefs,
Charly

 

 

 

 

======================================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op google
Google+
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

3 gedachtes op “Was voor mijzelf beginnen wel de juiste keus?”

  1. Avatar

    Het continu online zijn zou mij ook helemaal gek maken. De vraag is: tot hoever ga je? Ik denk dat als je hier een balans in vindt, het goed komt. Net als dit tripje naar Ibiza. Have fun meis! En ja, de doelen die ik samen met jou gesteld heb, zijn langzamerhand aan het uitkomen. Thanks daarvoor!!

  2. Avatar

    De onzekerheid van het inkomen is misschien niet alles. Maar doen wat je leuk vindt lijkt mij geweldig! Ooit hoop ik nog eens deels te kunnen stoppen met werken voor een baas.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches