Weer een nieuw inspiratie Voedingsdagboek #9

10 reacties

 1. Ik zie zoveel lekkere dingen voorbij komen!!!!!!!
  Je mag mij wel verassen met zo’n pot bruin goud! Cravings naar nutella pizza of een bagel met nutella! <3

 2. Een Nutella pizza! Ik zie ze vaak op de menukaart staan bij een pizzeria, en dan blijft het altijd bij zien.
  Wat lijkt me dat een hemels stuk genot! Daar kan je me wel mee verrassen 🙂

 3. Ik zou graag mijn lieve vriend daar mee verrassen. Wij hebben altijd maar een klein potje nutella staan maar zo’n grote pot mét boodschap zal hem zeker versteld laten staan.

 4. Ik maak heel veel van jouw heerlijke recepten en vooral de healthy snacks zijn zéér geliefd in ons gezin!Maar…..Nutella is af en toe zo zo onweerstaanbaar lekker(zo ook de Nutella Brownie)Wat dacht je van Nutella pancakes.
  Mijn beste vriendin en ik zijn er echt verslaafd aan geweest,tijd om haar na jaren weer eens te verrassen met een “persoonlijke pot”!!

 5. Mijn lieftallige zusje, die voor een half jaar in Spanje stage loopt. Anderhalve week geleden is ze vertrokken, maar helaas zit ze met heimwee in het mooie Alicante. In maart wil ik haar opzoeken, om haar een hart onder de riem te steken. Wat zou het tof zijn als ik dat kon doen met een mooie grote pot nutella met haar naam of een lieve boodschap. Ze gaat dat half jaartje volhouden, dat weet ik zeker. Misschien alleen hier of daar met een beetje extra aanmoediging.

 6. Nutella is the glue that holds my life togheter. Ik hou van chocolade, Ik hou van genieten, Ik heb eindelijk de balans gevonden om gewoon een heerlijk bammetje nutella te eten (of op een wafel/pancake) zonder schuldgevoel of eetbuien. En als mijn vriend blijft slapen kan ik eindelijk voor hem een heerlijk lunchtrummeltje maken met bammetjes Nutella ipv standaard Kaas haha.

 7. Ik zou graag een pot Nutella winnen voor mijn schoonzusje! ik weet dat ze hier namelijk enorm dol op is. Want ik heb nu buiten een super lief broertje ook eindelijk de altijd gewilde super lieve zus! <3

 8. Wat een leuk voedingsdagboek! En ook heel chill met die linkjes naar recepten:)! En Nutella word je natuurlijk altijd gelukkig van !

 9. Ohh die johny doodle ga ik morgen proberen! 🙂 Dit weekend vier ik mijn verjaardag, ik ga borrelhapjes maken voor familie & vrienden waarbij ik veel chocola verbruik (je fudge ga ik ook proberen!) Dus een nieuwe nutella is altijd welkom.. Ghehe

 10. Ik ben gek op Nutella! ‘s Ochtends doe ik vaak een kleine theelepel door mijn warme havermout. Maakt het iets minder gezond, maar het is zó lekker! Een persoonlijke nutellapot met boodschap lijkt me nog leuker om de dag mee te beginnen.

Geef een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

vijf × een =