Ik ben verliefd op Ibiza! - Charlie's Kitchen

Ik ben verliefd op Ibiza!

Ibiza

Inmiddels ben ik alweer een week terug uit Ibiza, ik ben verliefd op Ibiza! Het is waar wat ze zeggen, het eiland waar alles kan. Wat een sfeer, wat een mensen en wat is het er prachtig. Wij verbleven in Cala LLonga, nog geen 20 minuten met de bus vanaf Ibiza-stad. Heerlijk als je van rustig houd en niet te toeristisch. Ik had natuurlijk van te voren honderden tips gehad wat ik allemaal in die 9 dagen moest doen, de dagen vlogen voorbij en ik weet nu al dat ik nog een keer terug moet komen haha.

ibiza

Ik ga jullie als eerste vertellen van restaurant Amante bij Cala LLonga. Het is een klein stukje intiem Ibiza op een afgelegen plek.
Als je wil genieten van een waanzinnige cocktail en daarna uitgebreid wil zitten dineren, is dit de plek. Het uitzicht is waanzinnig, het eten is heerlijk en er wordt gezorgd voor de nodige sfeervolle muziek. Voor fun, fijnproevers en een feestje is dit the place to be!

Ibiza

We kwamen voor ons ontbijt terecht bij Passion in de haven van Ibiza stad, ik wil hier elke dag ontbijten! Van bananenbrood tot havermout, smoothies, eiwittenshakes en nog veel meer…

ibiza

Oke, het is niet heel erg goedkoop maar ook hier geld je maakt het zelf zo gek als je wilt!

ibiza

Ibiza

En dan komen we terecht bij Restaurant La Brasa, Ibiza Stad. De keuze is enorm in Ibiza-stad en weet je door het grote aanbod vaak niet waar je nou uit moet kiezen.  Restaurant La Brasa was overigens een zeer aangename aanrader van meerdere vrienden. De vol begroeide binnentuin geeft je de indruk dat je je compleet ergens anders bevindt en alle lichtjes geven het een fijne sfeer. Wij gingen voor de paella… Mega lekker, maar ontzettend veel!

Ibiza

Ibiza

Ibiza

Op maandag vertrokken wij met de boot naar Formentera, vanaf Cala LLonga was dit een klein uurtje.

Ibiza

Formentera is meer dan prachtig, echt een aanrader! Witte stranden, blauwe zee en overheerlijke ijsjes.

ibiza

Tip: huur een fiets en ga het hele eiland over, zo kom je de mooiste strandjes tegen en lekkerste eettentjes.

Ibiza

Maar een bezoekje aan Ibiza-stad en het oude gedeelte mag ook zeker niet ontbreken, de bruisende stad met zoveel moois!

Ibiza

Ibiza

En jullie kennen mij inmiddels wel, Charlie houdt van een feestje. Wil jij een echt feestje mee maken dat je nooit meer zal vergeten? Ga dan naar Ushuaïa en kies een mooi feest uit, ik ging los op Hardwell!

Ibiza

Kocht de duurste biertjes EVER!

Ibiza

Het was een waanzinnige show, ik heb mijn ogen uitgekeken. Wat een mensen!

Ibiza

Natuurlijk zijn er nog veel meer dingen te zien en doen maar dit waren mijn toppers.

Ibiza

BYE BYE IBIZA CU SOON!

 

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

2 reacties op “Ik ben verliefd op Ibiza!”

  1. Avatar

    Hai Charlie,

    Ik volg je al een tijdje met veel plezier op Instagram en kwam zo ook op je blog terecht. Ik identificeer mij aan jou doordat we dezelfde kijk en een beetje hetzelfde pad in het leven gaan. Nu heb ik voor eind september een vakantie naar Ibiza geboekt. Voor het eerst (na 12 jaar huwelijk) alleen op vakantie. Heb je nog meer tips voor plekjes etc of must sees?? Of kekke budget restaurantjes..als dat al mogelijk is op Ibiza. Ik lust alles. Alvast bedankt, Kelly (instgram: paper-scissors-vintages) Ga je btw nog terug dit jaar?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches