Inmiddels ben ik alweer een week terug uit Ibiza, ik ben verliefd op Ibiza! Het is waar wat ze zeggen, het eiland waar alles kan. Wat een sfeer, wat een mensen en wat is het er prachtig. Wij verbleven in Cala LLonga, nog geen 20 minuten met de bus vanaf Ibiza-stad. Heerlijk als je van rustig houd en niet te toeristisch. Ik had natuurlijk van te voren honderden tips gehad wat ik allemaal in die 9 dagen moest doen, de dagen vlogen voorbij en ik weet nu al dat ik nog een keer terug moet komen haha.

ibiza

Ik ga jullie als eerste vertellen van restaurant Amante bij Cala LLonga. Het is een klein stukje intiem Ibiza op een afgelegen plek.
Als je wil genieten van een waanzinnige cocktail en daarna uitgebreid wil zitten dineren, is dit de plek. Het uitzicht is waanzinnig, het eten is heerlijk en er wordt gezorgd voor de nodige sfeervolle muziek. Voor fun, fijnproevers en een feestje is dit the place to be!

Ibiza

We kwamen voor ons ontbijt terecht bij Passion in de haven van Ibiza stad, ik wil hier elke dag ontbijten! Van bananenbrood tot havermout, smoothies, eiwittenshakes en nog veel meer…

ibiza

Oke, het is niet heel erg goedkoop maar ook hier geld je maakt het zelf zo gek als je wilt!

ibiza

Ibiza

En dan komen we terecht bij Restaurant La Brasa, Ibiza Stad. De keuze is enorm in Ibiza-stad en weet je door het grote aanbod vaak niet waar je nou uit moet kiezen.  Restaurant La Brasa was overigens een zeer aangename aanrader van meerdere vrienden. De vol begroeide binnentuin geeft je de indruk dat je je compleet ergens anders bevindt en alle lichtjes geven het een fijne sfeer. Wij gingen voor de paella… Mega lekker, maar ontzettend veel!

Ibiza

Ibiza

Ibiza

Op maandag vertrokken wij met de boot naar Formentera, vanaf Cala LLonga was dit een klein uurtje.

Ibiza

Formentera is meer dan prachtig, echt een aanrader! Witte stranden, blauwe zee en overheerlijke ijsjes.

ibiza

Tip: huur een fiets en ga het hele eiland over, zo kom je de mooiste strandjes tegen en lekkerste eettentjes.

Ibiza

Maar een bezoekje aan Ibiza-stad en het oude gedeelte mag ook zeker niet ontbreken, de bruisende stad met zoveel moois!

Ibiza

Ibiza

En jullie kennen mij inmiddels wel, Charlie houdt van een feestje. Wil jij een echt feestje mee maken dat je nooit meer zal vergeten? Ga dan naar Ushuaïa en kies een mooi feest uit, ik ging los op Hardwell!

Ibiza

Kocht de duurste biertjes EVER!

Ibiza

Het was een waanzinnige show, ik heb mijn ogen uitgekeken. Wat een mensen!

Ibiza

Natuurlijk zijn er nog veel meer dingen te zien en doen maar dit waren mijn toppers.

Ibiza

BYE BYE IBIZA CU SOON!