Vandaag neem ik trots afscheid van mijn burn-out! - Charlie's Kitchen

Vandaag neem ik trots afscheid van mijn burn-out!

Ik kan het amper geloven. Er zijn dagen geweest dat ik dacht: ‘ het is wel goed zo, het hoeft allemaal voor mij niet meer.’ Kampen met depressie en een burn-out is zo heftig. Maar ik ben er uitgekomen. En hoe!

Ik weet nog zo goed hoe verloren ik me voelde. Maanden hoopte ik op herstel, maar ik bleef vallen. En toch… ik stond ook weer op. Ik leerde mijzelf kennen en ging terug naar de basis en terug naar mijn kern.

Ik stelde mij steeds weer de volgende vragen

Wat heb ik vandaag nodig om mij beter te voelen?
Wat vind ik leuk?
Wie en wat geven mij energie?
Wie en wat nemen mij energie weg?

Ik las talloze boeken over zelfontwikkeling, bekeek online seminars over persoonlijke groei, ging heel wat therapeuten af om te kijken wie mij kon helpen en vond een coach die mij stap voor stap weer leerde te voelen. Voelen wie ik ben. Wat mijn kracht is. Grenzen zoeken. Grenzen stellen. Nee leren zeggen. Maar vooral…

JA zeggen tegen mijzelf!

Ik viel en stond op. Struikelde en liep verder. Gleed uit en huilde lang. Maar at the end… stond ik op met een glimlach. En die glimlach op die ochtend was zoooo intens bijzonder. Ik vroeg mijzelf maanden elke ochtend en avond af: wat is je energieniveau? Gemiddeld viel dat getal onder de 0. Naarmate de tijd vorderde werd het een 3 en soms een 5.

Vanochtend realiseerde ik mij ineens, toen ik antwoord gaf op deze vraag, HOLYF*CK, ik word wakker met een 8 jongens. Een dikke vette 8. Ik heb deze week voor het eerst in een jaar events bezocht zonder paniekaanval. Ik lach weer elke dag, heb energie en sta weer volop in mijn kracht.

Dit mag gevierd worden. Want diepe dalen mogen verteld worden, maar ook de mooie dingen van het leven. En dus zeg ik vandaag officieel doei tegen mijn burn-out. Maar wat heeft deze periode mij veel geleerd. En jongens, dat ik dit ooit zou zeggen…

Dank je wel voor dit cadeau!

Zonder jou mrs. Burn-out, had ik deze lessen niet gehad en was ik niet verder komen. Ik had dit nodig, want kijk waar ik nu sta en wie ik nu ben! Nu ben ik sterker dan ooit en kan ik mijn missie voortzetten. En die missie is…

jullie helpen ❤

Wil jij ook een burnout vrij leven? Meer energie en #echtinbalans zijn? Geef je nu (klik hier) op en ik zorg dat jij binnen 12 weken weer de touwtjes in handen hebt!

Liefs,

Charlotte

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op google
Google+
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

4 reacties op “Vandaag neem ik trots afscheid van mijn burn-out!”

  1. Avatar

    Wat fijn dat je er zo mooi afgelopen jaar doorheen bent gegaan, gestruggled en mega gegroeid. Niet makkelijk, wel mega waardevol. Want kijk jou nou eens. Prachtmens! Geniet van het leven en het meeste van jezelf

  2. Avatar
    Inspired by Eline

    Wauw, wauw wauw. Wat ben jij een tof persoon. Door jou word ik geinspireerd om ook door te gaan. Want dit gaat immers over!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches