fbpx

Vandaag neem ik trots afscheid van mijn burn-out!

Ik kan het amper geloven. Er zijn dagen geweest dat ik dacht: ‘ het is wel goed zo, het hoeft allemaal voor mij niet meer.’ Kampen met depressie en een burn-out is zo heftig. Maar ik ben er uitgekomen. En hoe!

Ik weet nog zo goed hoe verloren ik me voelde. Maanden hoopte ik op herstel, maar ik bleef vallen. En toch… ik stond ook weer op. Ik leerde mijzelf kennen en ging terug naar de basis en terug naar mijn kern.

Ik stelde mij steeds weer de volgende vragen

Wat heb ik vandaag nodig om mij beter te voelen?
Wat vind ik leuk?
Wie en wat geven mij energie?
Wie en wat nemen mij energie weg?

Ik las talloze boeken over zelfontwikkeling, bekeek online seminars over persoonlijke groei, ging heel wat therapeuten af om te kijken wie mij kon helpen en vond een coach die mij stap voor stap weer leerde te voelen. Voelen wie ik ben. Wat mijn kracht is. Grenzen zoeken. Grenzen stellen. Nee leren zeggen. Maar vooral…

JA zeggen tegen mijzelf!

Ik viel en stond op. Struikelde en liep verder. Gleed uit en huilde lang. Maar at the end… stond ik op met een glimlach. En die glimlach op die ochtend was zoooo intens bijzonder. Ik vroeg mijzelf maanden elke ochtend en avond af: wat is je energieniveau? Gemiddeld viel dat getal onder de 0. Naarmate de tijd vorderde werd het een 3 en soms een 5.

Vanochtend realiseerde ik mij ineens, toen ik antwoord gaf op deze vraag, HOLYF*CK, ik word wakker met een 8 jongens. Een dikke vette 8. Ik heb deze week voor het eerst in een jaar events bezocht zonder paniekaanval. Ik lach weer elke dag, heb energie en sta weer volop in mijn kracht.

Dit mag gevierd worden. Want diepe dalen mogen verteld worden, maar ook de mooie dingen van het leven. En dus zeg ik vandaag officieel doei tegen mijn burn-out. Maar wat heeft deze periode mij veel geleerd. En jongens, dat ik dit ooit zou zeggen…

Dank je wel voor dit cadeau!

Zonder jou mrs. Burn-out, had ik deze lessen niet gehad en was ik niet verder komen. Ik had dit nodig, want kijk waar ik nu sta en wie ik nu ben! Nu ben ik sterker dan ooit en kan ik mijn missie voortzetten. En die missie is…

jullie helpen ❤

Wil jij ook een burnout vrij leven? Meer energie en #echtinbalans zijn? Geef je nu (klik hier) op en ik zorg dat jij binnen 12 weken weer de touwtjes in handen hebt!

Liefs,

Charlotte

======================================================================

Wil jij ook meer energie maar vooral meer balans, rust in je hoofd en een slank en gezond lichaam?

De #ECHTINBALANS groep van vorig jaar
Herken je dit?
 • Heb jij het gevoel dat je alle ballen moet hooghouden?
 • Heb jij het gevoel dat je geleefd wordt?
 • Voel jij je niet goed genoeg en ben je bang ergens tekort te schieten?
 • Voel jij je met regelmaat moe, futloos of leeg?
 • Heb je vaak negatieve gedachten?
 • Heb je moeite een gezond eetpatroon vast te houden en kies je snel voor makkelijk en minder gezond?
 • Maak je je vaak druk over wat anderen van jou vinden?
Verlang je naar:
 • rust
 • energie
 • balans
 • een gezonde relatie met eten
 • ritme
 • structuur
 • een gezonde dosis aan zelfvertrouwen
En heb je behoefte aan simpele, praktische handvatten die je dagelijks kunt toepassen voor het bovenstaande?
 
Zit je nu hard ja te knikken? YES!
Dan kan ik je helpen met mijn 12-weekse programma volgens de #ECHTINBALANS methode.
 
Wat krijg je allemaal voor 197 euro (normaal 499 euro!!!):
 • 12-weeks programma volgens de #ECHTINBALANS methode
 • Het Charlie’s Kitchen leefstijl boek inclusief 70 recepten voor meer energie en balans!
 • 12 weken lang toegang tot mijn besloten community met gelijkgestemden
 • 12 weken lang dagelijkse coaching van mij (Charlotte) en Naomi
 • Elke dinsdagavond om 20:00 uur een live (online) training (altijd terug te kijken als je er niet bij kunt zijn) plus Q&A
 • Toegang tot meer dan 50 video’s voor meer energie, balans en rust in je hoofd.
 • 2 weken BONUS materiaal

Benieuwd wat oud-deelnemers van mijn programma vinden? Klik dan hier → www.echtinbalans.nl

Is dit wat jij ook graag wilt?

Meld je dan hier aan of klik op de knop hieronder

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op google
Google+
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

4 reacties op “Vandaag neem ik trots afscheid van mijn burn-out!”

 1. Avatar

  Wat fijn dat je er zo mooi afgelopen jaar doorheen bent gegaan, gestruggled en mega gegroeid. Niet makkelijk, wel mega waardevol. Want kijk jou nou eens. Prachtmens! Geniet van het leven en het meeste van jezelf

 2. Avatar
  Inspired by Eline

  Wauw, wauw wauw. Wat ben jij een tof persoon. Door jou word ik geinspireerd om ook door te gaan. Want dit gaat immers over!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform