Als ik vandaag ga sporten mag ik vanavond chocola

2 reacties

  1. Dit is zo herkenbaar! Écht genieten wordt altijd overschaduwd door negatieve gedachten. Ik vind het ook een reuze interessant onderwerp, de psyche hierachter. Supertof (ook al is het geen tof onderwerp) dat je mensen hierbij kunt helpen!

  2. Zo herkenbaar zo fijn dat je hierover schrijft. Zit niet lekker in mijn vel al 7 jaar en kunnen niets vinden ik denk nu zelf aan een burn-out, ik neem altijd eten (en tussendoortjes) mee naar werk dat gaat allemaal goed maar s’avonds thuis (naar het avondeten) heb ik echt zin in chocolade, en doordat ik niet lekker in mijn vel zit kan ik het niet laten liggen en dan niet een keer maar bijna iedere avond, wil dat wel gaan aanpakken.

Geef een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

vier × 2 =