OH MY, ik voel een nieuwe verslaving aankomen.. Een tosti met geitenkaas, peer, walnoten en honing! WAUWIE, zo ontzettend lekker op een dikke Italiaanse bol huppa onder de gril. Yes mensen, ik eet gewoon brood hoor! We kennen allemaal de gewone tosti ham/kaas op wit casino brood, niet verkeerd maar wel ontzettend saai hoor na al die jaren. Tijd voor wat nieuwe hippe tosti’s vond ik, nog een unieke combinatie is geitenkaas en avocado. Maar dat laten we voor de volgende keer, eerst dit lekkere receptje maar even delen!

tosti

Ik weet het, niet de meest mooie foto maar hé het gaat toch om de smaak?

Wat heb je nodig:
(voor 1 tosti)

  • 1 Italiaanse bol
  • 1/2 peer
  • 5 walnoten
  • 1 el honing
  • 2 plakken Bettine geitenkaas

tosti

  1. Snijd de Italiaanse bol doormidden.
  2. Snijd de geitenkaas in plakken en beleg het broodje hiermee.
  3. Snijd ook de peer in reepjes en voeg deze samen met de walnoten en honing toe.
  4. Even in het grill ijzer en voila smikkelen maar!

Liefs,
Charlie’s Kitchen