Tomatentaart met tonijn - Charlie's Kitchen

Tomatentaart met tonijn

Tomatentaart

Wil je ook een keer wat anders neerzetten op een verjaardag? Of gewoon een goeie hap bij een kom soep? Deze tomatentaart met tonijn ziet er niet alleen leuk uit hij is ook nog eens super lekker en gezond! Ik vind het fijn regelmatig een quiche te maken, handig voor thuis tussendoor maar ook voor op het werk. Een quiche hoef je niet op te warmen en hij smaakt nog steeds hartstikke lekker. Voor meer quiche recepten, klik hier! 

Gebruik je oven eens vaker, er zijn zoveel mogelijkheden en het scheelt tijd. Want ondertussen dat mijn tomatentaart in de oven stond kon ik verder met bloggen en huishouden. Ik vind tonijn altijd wel moeilijk, ik eet het liefste gegrilde tonijn bij wat groenten maar dat word soms ook wat saai. Mijn vriend had zin in een tonijn pizza, daar was ik dus niet voor te porren dus besloot een soort gezonde versie te maken. Ik had nog wat bladerdeeg in de vriezer en de nodige groenten in de koelkast.

tomatentaart

Wat heb je nodig:
(dit recept is voor 2 personen)

 • 1 bakje gemengde cherrytomaten a 250 gram
 • 4 bladen bladerdeeg
 • 1 el bloem
 • 1 el olijfolie
 • 1 blik tonijn op water (groot)
 • 2 el kappertjes
 • 4 el zwarte olijven in stukjes
 • 2 takjes verse tijm
 • Peper & zout
 1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
 2. Vet de schaal in met wat olijfolie, beleg met de bladerdeeg en doe op de bladerdeeg een beetje bloem.
 3. Snijd de tomaten doormidden, laat de tonijn goed uitlekken en haal uit elkaar.
 4. Leg de tonijn, olijven en kappertjes op de bladerdeeg en doe dit 10 minuten in de oven.
 5. Na 10 minuten haal je de schaal eruit en voeg je de tomaten toe, de open kant naar boven en maak op smaak met peper en zout.
 6. Leg ook de takjes tijm oven de schotel heen en bak nogmaals 10 a 15 minuten.
 7. Ik serveerde de taart met verse broccoli en homemade sambal!

tomatentaart

Liefs,
Charlie’s Kitchen

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches