Amsterdam Oost is weer een nieuwe hotspot rijker! Restaurant The Pool in Amsterdam Oost heeft een kleurrijk interieur. The Pool zit in het oude Trouw gebouw waar nu het Studenten hotel zit. Geïnspireerd op de Miami vibe met licht roze tegeltjes, badmeester-stoelen, neon letters, flamingo’s en licht houten tafeltjes met een bonte verzameling van gekleurde stoelen. Je bent de hele dag welkom om lekker te eten of gewoon  een bakkie te komen doen. En niet geheel onbelangrijk, gratis WIFI dus ik kan er rustig werken!

Pool

Dani, the girl Boss van Fitgirls en ik besloten maar eens goed bij te praten tijdens een goed ontbijt. Het kwijl liep al uit mijn mond toen ik langs het buffet liep, heel veel keus en Charlie lust dat allemaal! Maar we besloten voor een share plate te gaan, zodat we alles even konden proeven.

pool

Turkse yoghurt, worstjes, croissant, kaas en zuurdesem toast met avocado en zalm. Man, wat een feest! En ze hadden ook nog mijn favoriete koffie, latte met soja melk decafe. Is beter, anders stuiter ik de tent uit haha!

pool

Als je binnenkomt is links de bar waar je voor het eten even iets kunt drinken. De cocktails en barmannen schijnen veelbelovend te zijn, dus ik moet snel maar eens terug komen. Alle gerechten van The Pool zijn culinair en betaalbaar, ook best belangrijk voor alle studenten die er verblijven. Deze krijgen ook nog eens korting, zo blijft gezond eten voor iedereen betaalbaar. Betekend dit dat het vol zit met studenten? Absoluut niet! Genoeg werklui die even in zijn/haar pauze een bakkie komt doen, werkoverleg of gewoon ontspanning.

The pool staat van het samen samen, samen genieten van mooie gerechten! Mijn buikje was helemaal vol van het heerlijke ontbijt en ik ga zeker terug komen voor die barmannen uhh cocktails bedoel ik!

pool

Misschien wel heel erg leuk om hier de eerste Meet Charlie te houden…

Liefs,
Charlie’s Kitchen