Team Charlie zoekt OREO FANS + een recept!

Advertisement

Vandaag mag ik wel een hele toffe samenwerking met jullie delen en ook nog eens een extravagant recept. Samen met Oreo ben ik op zoek naar mensen die net zo dol zijn op deze koekjes als #teamcharlie, delen we een waanzinnig lekkere Oreo trifle en laat ik zien dat Oreo meer is dan zomaar een koekje. 

Dat ik een enorme fan ben van dit koekje en dat je bijna altijd wel een rol vindt in mijn kast is geen geheim. Tijdens de verjaardag van Oreo maakte ik er een aantal weken terug al een enorm feestje van. Deze koekjes doen mij denken aan familie en vrienden. Een van mijn favoriete toetjes is magere kwark met Hollandse aardbeien en Oreo’s, ondergedompeld in witte chocolade. Ken je die? Niet te doen, zo lekker! Mooie balans, geeft net de extra “verwen” twist. Ik heb dan ook geregeld mensen over de vloer die maar wat graag aanschuiven voor een toetje in Huize Charlie.

Kom jij #teamcharlie met Oreo versterken?

Toen Oreo dan ook vroeg of ik een gigantisch feestelijke creatie wilde maken, kwam Kim van #teamcharlie met haar trifle droom. Zo groot, dat iedereen eruit kan lepelen! Giant en Playfull, precies wat we gewend zijn van Oreo!

Oreo, Oreo Baking King/Queen 2018, #teamcharlie, trifle

Ik ben op zoek naar Oreo fans die samen met ons deze challenge aan willen gaan. Duik de keuken in, bak je suf en omring je met alleen maar Oreo koekjes. Jij ontvangt van ons een verrassingsbox en met behulp van deze box ga jij aan de slag met onze opdrachten. Kun jij een mega toffe gekke, intens lekkere Oreo taart creëren en wil jij kans maken op de titel “Oreo Baking Queen/King” (klik hier)?

Hoe het echt in zijn werk gaat hoor jij allemaal als jij definitief bent uitgekozen om ons team te versterken. We gaan in ieder geval toffe content maken voor social media met o.a. #Oreopeople #CookwithOreo #PlaywithOreo. GAAF? Onderaan het artikel vind je de aanmeldingslink!

Oreo, Oreo Baking King/Queen 2018, #teamcharlie, trifle

Giant playfull Oreo trifle

Wat heb je nodig:
(voor 20 personen)

Brownie
* 400 gram pure chocolade
* 350 gram boter
* 650 gram suiker
* 260 gram bloem
* 6 eieren
* 2 rollen Oreo brownie

♦ Verwarm de oven voor op 180 graden.
♦ Vet drie bakvormen ( 3 x 24 cm of 3 x een verschillende maat, afhankelijk van de trifle schaal).
♦ Smelt chocolade au bain-marie samen met de boter.
♦ Voeg als alles gesmolten is de suiker toe, daarna de bloem en tot slot de eieren.
♦ Maal de Oreo’s in de keukenmachine tot kleine stukjes of stamp ze fijn en meng deze door het Oreo mengsel.
♦ Verdeel het mengsel over de bakvormen en bak ongeveer 35 minuten in de oven.

Let op: kleinere bakvormen hoeven minder lang in de oven!

Aardbeien Curd
* 600 gram verse aardbeien
* 2 zakjes vanillesuiker (of merg van 1/2 vanillepeul)
* 300 gram suiker
* 6 eidooiers
* 140 gram roomboter
* Sap van 1 citroen
* 2 theelepels maizena opgelost in 2 theelepels water

♦ Snijd de aardbeien in kleine stukjes, kook het 10 minuten in een pan met het sap van de citroen.
♦ Gooi de aardbeien in de blender en via een zeef terug in de pan en warm dit nog even goed door.
♦ Doe de dooiers in een schaaltje en roer glad. Voeg een paar lepels aardbeiensaus toe, roeren en herhaal dit .
♦ Voeg het mengsel daarna toe aan de aardbeien, terwijl je blijft roeren.
♦ Doe er nu ook de boter bij.
♦ Roer 2 theelepels maizena door 2 theelepels water. Roer het goed door.
♦ Voeg het bij de curd en breng het geheel opnieuw aan de kook.
♦ Voeg de maizena toe en laat even inkoken.
♦ Haal van het vuur en laat afkoelen.

Oreo mousse
* 440 gram slagroom
* 120 gram suiker
* 140 gram eiwit (ongeveer gelijk aan 2 eiwitten)
* 1 el vanille extract
* 1 rol Oreo strawberry cheesecake

♦ Klop de slagroom met de helft van de suiker en het extract tot een stevige massa.
♦ Klop de eiwitten met de suiker op tot stevige pieken.
♦ Schep eiwitten en slagroom voorzichtig door elkaar tot ere een egale massa ontstaat.
♦ Verkruimel de Oreo’s en voeg toe aan de mousse.  Zet in de koelkast.

Lets make a giant Oreo trifle

Maak een mooi laagje aardbeien curd op de bodem. Leg hier een laag brownie op, versier met aardbeien tegen de rand, schep hier een mooie laag mousse overheen. Leg hier weer een laag brownie op en leg een rand Oreo’s tegen het glas. Schep hier weer curd in. Top af met een laag brownie en versier met mousse, aardbeien,  Oreo’s en jouw eigen glitter festijn!

Word jij…

Oreo Baking King/Queen 2018?

Heb jij nou ook zo’n zin om aan de slag te gaan? Wil jij ook fantastische recepten maken met Oreo en kans maken op de titel Oreo Baking King/Queen 2018?

Help jij mij met deze te gekke uitdaging?

Meld je dat HIER aan!!!

Liefs,
Charlie & Kim

======================================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op google
Google+
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Download nu mijn gratis maaltijdplanner!

Ik vind lekker en gevarieerd eten belangrijk. Toch vind ik het best een uitdaging om dat in alle drukte “vol te houden”. Maar met mijn maaltijdpanner is dat een eitje!

Download deze nu gratis en krijg een persoonlijke video van mij cadeau waarin ik je uitleg hoe je het beste kunt werken met de maaltijdplanner.

En je ontvangt dan ook nog eens wekelijks een nieuwsbrief met tips, recepten en persoonlijke verhalen.

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches