En vandaag is het alweer de beurt aan Kim om aan jullie voorgesteld te worden. De mensen die mij volgen weten dat Kim al heel lang aan mijn zijde staat. Ze vindt het dan ook helemaal niet leuk als ik nu ga zeggen dat ik ZO blij met haar ben.

Een fotoshoot die uitliep op een samenwerking en elkaar versterken, dat werd vriendschap. Een dierbare vriendschap, ze is één van de weinigen aan wie ik mijn bedrijfje helemaal toevertrouw. Haar hart zit op de juiste plek en ze is heerlijk nuchter. Wat ik dus nodig heb, zoals een extern geheugen, maar daar lees je zo meer over haha!

Naam: Kim Dekker
Leeftijd: Officieel 37, maar mentaal 8
Woonplaats: Alkmaar
Hobby’s: Krav Maga, reizen en koken

Waar ken je Charlie van?

Oeps, dit gaat een beetje klinken als een slechte versierpoging. Via via kwam ik op de Facebookpagina van Charlie’s Kitchen en heb ik haar een berichtje gestuurd of ze een keer met me wilde samenwerken. En dat eindigde dus met Charlie in een bikini op een veel te koud strand. Ik ben heel lang bezig geweest om alle kippenvel weg te shoppen. The rest is history (en kennen we elkaars dirty hairy secrets ;-))

Krav Maga???

Wat voor werk doe je?

Ik werk als fotograaf voor Charlie, maar ik doe ook bruiloften en portretten. Het grootste deel van de week ben ik bezig met Krav Maga, het Israelische zelfverdedigingssysteem. Ik doe alle fotografie en ben social mediamanager voor de grootste Krav Maga-school ter wereld, Krav Maga Noord-Holland. Ondertussen werk ik ook voor de landelijke en internationale bond. Zo mag ik in december naar Israel om een touring & training te fotograferen.

Waar  haal je je ontspanning uit?

Lastig om hier een eenduidig antwoord op te geven, want ik kan genieten van een zware Krav Maga-training. Soms kan ik net zo hard genieten van een avondje op de bank met RuPauls Dragrace op. Da’s mijn guilty pleasure 😉 Maar ook reizen, nieuwe mensen ontmoeten (en dat vind ik misschien nog wel het allerleukste!), uit eten gaan of spontaan een gek idee uitvoeren.

Hoe belangrijk is ontspanning voor jou?

Onmisbaar. Ik ben van origine een workaholic, maar dat heeft me al twee burnouts opgeleverd. Geniet van wat je doet en zoek bij alles wat je doet iets dat bij je past. Sommige dingen moeten in het leven, maar beperk die moetjes tot het minimum. Zorg dat je met mensen omgaat waar jij gelukkig van wordt. Niet iedereen hoeft je aardig te vinden.

En wat doe jij zoal binnen Team Charlie?

Wat is je functie binnen team Charlie?

Extern geheugen, fotograaf, professioneel Charlie creatie veroberaar, gekke ideeën-provider en uitpluizer van kookboeken.

Kim, samen gaan we alles bereiken wat we willen!

Team Charlie

Wat je je relatie met voeding? 

Toen ik jong was, was ik op zijn zachtst gezegd een lastige eter. Ik ben het grootste deel van mijn (volwassen) leven flink obese geweest. Alle ideeën die ik over voeding had, klopten niet. Daarnaast ben ik een emotie-eter. De regels voor afvallen hielpen bij mij totaal niet, dus dan kun je je voorstellen dat de relatie met voeding niet veel beter wordt. Sinds ik door heb hoe mijn lichaam reageert op voedsel, is die relatie een stuk verbeterd. Wat overigens niet wil zeggen dat er niet altijd iets blijft knagen: ik moet nog steeds uitkijken dat ik niet te obsessief bezig ga of de andere kant opsla en ga bingen.

Wat is je ultimate guilty pleasure?

Mag ik er echt maar eentje noemen? Ik ben echt gek op sushi: daar zou ik zelfs mee kunnen ontbijten. En als ik dan toch nog iets mag noemen: als ik gedronken heb, ben ik een kaassoufle 😉

En dit was dus nummer 3 van Team Charlie, maar er volgen er nog meer!

Liefs,
Charlie