Team Charlie #4: Mag ik even voorstellen... Kim - Charlie's Kitchen

Team Charlie #4: Mag ik even voorstellen… Kim

En vandaag is het alweer de beurt aan Kim om aan jullie voorgesteld te worden. De mensen die mij volgen weten dat Kim al heel lang aan mijn zijde staat. Ze vindt het dan ook helemaal niet leuk als ik nu ga zeggen dat ik ZO blij met haar ben.

Een fotoshoot die uitliep op een samenwerking en elkaar versterken, dat werd vriendschap. Een dierbare vriendschap, ze is één van de weinigen aan wie ik mijn bedrijfje helemaal toevertrouw. Haar hart zit op de juiste plek en ze is heerlijk nuchter. Wat ik dus nodig heb, zoals een extern geheugen, maar daar lees je zo meer over haha!

Naam: Kim Dekker
Leeftijd: Officieel 37, maar mentaal 8
Woonplaats: Alkmaar
Hobby’s: Krav Maga, reizen en koken

Waar ken je Charlie van?

Oeps, dit gaat een beetje klinken als een slechte versierpoging. Via via kwam ik op de Facebookpagina van Charlie’s Kitchen en heb ik haar een berichtje gestuurd of ze een keer met me wilde samenwerken. En dat eindigde dus met Charlie in een bikini op een veel te koud strand. Ik ben heel lang bezig geweest om alle kippenvel weg te shoppen. The rest is history (en kennen we elkaars dirty hairy secrets ;-))

Krav Maga???

Wat voor werk doe je?

Ik werk als fotograaf voor Charlie, maar ik doe ook bruiloften en portretten. Het grootste deel van de week ben ik bezig met Krav Maga, het Israelische zelfverdedigingssysteem. Ik doe alle fotografie en ben social mediamanager voor de grootste Krav Maga-school ter wereld, Krav Maga Noord-Holland. Ondertussen werk ik ook voor de landelijke en internationale bond. Zo mag ik in december naar Israel om een touring & training te fotograferen.

Waar  haal je je ontspanning uit?

Lastig om hier een eenduidig antwoord op te geven, want ik kan genieten van een zware Krav Maga-training. Soms kan ik net zo hard genieten van een avondje op de bank met RuPauls Dragrace op. Da’s mijn guilty pleasure 😉 Maar ook reizen, nieuwe mensen ontmoeten (en dat vind ik misschien nog wel het allerleukste!), uit eten gaan of spontaan een gek idee uitvoeren.

Hoe belangrijk is ontspanning voor jou?

Onmisbaar. Ik ben van origine een workaholic, maar dat heeft me al twee burnouts opgeleverd. Geniet van wat je doet en zoek bij alles wat je doet iets dat bij je past. Sommige dingen moeten in het leven, maar beperk die moetjes tot het minimum. Zorg dat je met mensen omgaat waar jij gelukkig van wordt. Niet iedereen hoeft je aardig te vinden.

En wat doe jij zoal binnen Team Charlie?

Wat is je functie binnen team Charlie?

Extern geheugen, fotograaf, professioneel Charlie creatie veroberaar, gekke ideeën-provider en uitpluizer van kookboeken.

Kim, samen gaan we alles bereiken wat we willen!

Team Charlie

Wat je je relatie met voeding? 

Toen ik jong was, was ik op zijn zachtst gezegd een lastige eter. Ik ben het grootste deel van mijn (volwassen) leven flink obese geweest. Alle ideeën die ik over voeding had, klopten niet. Daarnaast ben ik een emotie-eter. De regels voor afvallen hielpen bij mij totaal niet, dus dan kun je je voorstellen dat de relatie met voeding niet veel beter wordt. Sinds ik door heb hoe mijn lichaam reageert op voedsel, is die relatie een stuk verbeterd. Wat overigens niet wil zeggen dat er niet altijd iets blijft knagen: ik moet nog steeds uitkijken dat ik niet te obsessief bezig ga of de andere kant opsla en ga bingen.

Wat is je ultimate guilty pleasure?

Mag ik er echt maar eentje noemen? Ik ben echt gek op sushi: daar zou ik zelfs mee kunnen ontbijten. En als ik dan toch nog iets mag noemen: als ik gedronken heb, ben ik een kaassoufle 😉

En dit was dus nummer 3 van Team Charlie, maar er volgen er nog meer!

Liefs,
Charlie

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

5 reacties op “Team Charlie #4: Mag ik even voorstellen… Kim”

  1. Pingback: Kook je mee uit "Turks tafelen"? - Charlie's Kitchen

  2. Pingback: De lekkerste zalmtartaar uit Voer voor Vrienden - Charlie's Kitchen

  3. Pingback: Kalkoenrolletjes gevuld met groenten - Charlie's Kitchen

  4. Pingback: Team Charlie zoekt OREO FANS + een recept! - Charlie's Kitchen

  5. Pingback: Hotspot MILK in Amsterdam - Charlie's Kitchen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches