fbpx

Team Charlie #4: Mag ik even voorstellen… Kim

En vandaag is het alweer de beurt aan Kim om aan jullie voorgesteld te worden. De mensen die mij volgen weten dat Kim al heel lang aan mijn zijde staat. Ze vindt het dan ook helemaal niet leuk als ik nu ga zeggen dat ik ZO blij met haar ben.

Een fotoshoot die uitliep op een samenwerking en elkaar versterken, dat werd vriendschap. Een dierbare vriendschap, ze is één van de weinigen aan wie ik mijn bedrijfje helemaal toevertrouw. Haar hart zit op de juiste plek en ze is heerlijk nuchter. Wat ik dus nodig heb, zoals een extern geheugen, maar daar lees je zo meer over haha!

Naam: Kim Dekker
Leeftijd: Officieel 37, maar mentaal 8
Woonplaats: Alkmaar
Hobby’s: Krav Maga, reizen en koken

Waar ken je Charlie van?

Oeps, dit gaat een beetje klinken als een slechte versierpoging. Via via kwam ik op de Facebookpagina van Charlie’s Kitchen en heb ik haar een berichtje gestuurd of ze een keer met me wilde samenwerken. En dat eindigde dus met Charlie in een bikini op een veel te koud strand. Ik ben heel lang bezig geweest om alle kippenvel weg te shoppen. The rest is history (en kennen we elkaars dirty hairy secrets ;-))

Krav Maga???

Wat voor werk doe je?

Ik werk als fotograaf voor Charlie, maar ik doe ook bruiloften en portretten. Het grootste deel van de week ben ik bezig met Krav Maga, het Israelische zelfverdedigingssysteem. Ik doe alle fotografie en ben social mediamanager voor de grootste Krav Maga-school ter wereld, Krav Maga Noord-Holland. Ondertussen werk ik ook voor de landelijke en internationale bond. Zo mag ik in december naar Israel om een touring & training te fotograferen.

Waar  haal je je ontspanning uit?

Lastig om hier een eenduidig antwoord op te geven, want ik kan genieten van een zware Krav Maga-training. Soms kan ik net zo hard genieten van een avondje op de bank met RuPauls Dragrace op. Da’s mijn guilty pleasure 😉 Maar ook reizen, nieuwe mensen ontmoeten (en dat vind ik misschien nog wel het allerleukste!), uit eten gaan of spontaan een gek idee uitvoeren.

Hoe belangrijk is ontspanning voor jou?

Onmisbaar. Ik ben van origine een workaholic, maar dat heeft me al twee burnouts opgeleverd. Geniet van wat je doet en zoek bij alles wat je doet iets dat bij je past. Sommige dingen moeten in het leven, maar beperk die moetjes tot het minimum. Zorg dat je met mensen omgaat waar jij gelukkig van wordt. Niet iedereen hoeft je aardig te vinden.

En wat doe jij zoal binnen Team Charlie?

Wat is je functie binnen team Charlie?

Extern geheugen, fotograaf, professioneel Charlie creatie veroberaar, gekke ideeën-provider en uitpluizer van kookboeken.

Kim, samen gaan we alles bereiken wat we willen!

Team Charlie

Wat je je relatie met voeding? 

Toen ik jong was, was ik op zijn zachtst gezegd een lastige eter. Ik ben het grootste deel van mijn (volwassen) leven flink obese geweest. Alle ideeën die ik over voeding had, klopten niet. Daarnaast ben ik een emotie-eter. De regels voor afvallen hielpen bij mij totaal niet, dus dan kun je je voorstellen dat de relatie met voeding niet veel beter wordt. Sinds ik door heb hoe mijn lichaam reageert op voedsel, is die relatie een stuk verbeterd. Wat overigens niet wil zeggen dat er niet altijd iets blijft knagen: ik moet nog steeds uitkijken dat ik niet te obsessief bezig ga of de andere kant opsla en ga bingen.

Wat is je ultimate guilty pleasure?

Mag ik er echt maar eentje noemen? Ik ben echt gek op sushi: daar zou ik zelfs mee kunnen ontbijten. En als ik dan toch nog iets mag noemen: als ik gedronken heb, ben ik een kaassoufle 😉

En dit was dus nummer 3 van Team Charlie, maar er volgen er nog meer!

Liefs,
Charlie

======================================================================

Wil jij ook meer energie maar vooral meer balans, rust in je hoofd en een slank en gezond lichaam?

De #ECHTINBALANS groep van vorig jaar
Herken je dit?
 • Heb jij het gevoel dat je alle ballen moet hooghouden?
 • Heb jij het gevoel dat je geleefd wordt?
 • Voel jij je niet goed genoeg en ben je bang ergens tekort te schieten?
 • Voel jij je met regelmaat moe, futloos of leeg?
 • Heb je vaak negatieve gedachten?
 • Heb je moeite een gezond eetpatroon vast te houden en kies je snel voor makkelijk en minder gezond?
 • Maak je je vaak druk over wat anderen van jou vinden?
Verlang je naar:
 • rust
 • energie
 • balans
 • een gezonde relatie met eten
 • ritme
 • structuur
 • een gezonde dosis aan zelfvertrouwen
En heb je behoefte aan simpele, praktische handvatten die je dagelijks kunt toepassen voor het bovenstaande?
 
Zit je nu hard ja te knikken? YES!
Dan kan ik je helpen met mijn 12-weekse programma volgens de #ECHTINBALANS methode.
 
Wat krijg je allemaal voor 197 euro (normaal 499 euro!!!):
 • 12-weeks programma volgens de #ECHTINBALANS methode
 • Het Charlie’s Kitchen leefstijl boek inclusief 70 recepten voor meer energie en balans!
 • 12 weken lang toegang tot mijn besloten community met gelijkgestemden
 • 12 weken lang dagelijkse coaching van mij (Charlotte) en Naomi
 • Elke dinsdagavond om 20:00 uur een live (online) training (altijd terug te kijken als je er niet bij kunt zijn) plus Q&A
 • Toegang tot meer dan 50 video’s voor meer energie, balans en rust in je hoofd.
 • 2 weken BONUS materiaal

Benieuwd wat oud-deelnemers van mijn programma vinden? Klik dan hier → www.echtinbalans.nl

Is dit wat jij ook graag wilt?

Meld je dan hier aan of klik op de knop hieronder

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op google
Google+
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

5 reacties op “Team Charlie #4: Mag ik even voorstellen… Kim”

 1. Pingback: Kook je mee uit "Turks tafelen"? - Charlie's Kitchen

 2. Pingback: De lekkerste zalmtartaar uit Voer voor Vrienden - Charlie's Kitchen

 3. Pingback: Kalkoenrolletjes gevuld met groenten - Charlie's Kitchen

 4. Pingback: Team Charlie zoekt OREO FANS + een recept! - Charlie's Kitchen

 5. Pingback: Hotspot MILK in Amsterdam - Charlie's Kitchen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform