Team Charlie #1: Mag ik even voorstellen… Kirsten! - Charlie's Kitchen

Team Charlie #1: Mag ik even voorstellen… Kirsten!

Zoals jullie een tijdje terug hebben kunnen lezen zit ik momenteel in een burnout (lees hier). Dit betekent niet dat ik niet meer werk (lees hier), maar wel dat ik wat gas terug heb genomen om betere inzichten te krijgen.

Eén van die inzichten was dat ik een team om mij heen nodig had om kwaliteit te kunnen blijven leveren.  En ik ben er trots op dat ik nu kan aankondigen dat ik de komende weken dat team aan jullie kan gaan voorstellen. Stuk voor stuk zijn ze een mooie toevoeging aan mijn missie!

We trappen af met Kirsten

Naam:                  Kirsten Wester
Leeftijd:              22 jaar
Woonplaats:     Haarlem
Hobby’s:             Koken/bakken – Reizen – Netflixen

Waar ken je Charlotte van?
Charlotte, oftewel Charlie’s Kitchen, ken ik via Instagram. Via Instagram ben ik dan ook bij haar blog terecht gekomen. Afgelopen juli hebben we elkaar voor het eerst ontmoet in Zaandam. Charlotte zocht toen volgers die wilden helpen bij haar campagne voor Becel.

Het klikte meteen en toen ik haar oproep voorbij zag komen dat ze mensen zocht om Team Charlie te versterken, ben ik zo snel als ik kon naar de laptop gerend om haar te mailen. Na wat mailcontact hebben we afgesproken bij Mica in Haarlem. En sinds onze ‘date’ ben ik lid van Team Charlie.

Wat is je functie binnen team Charlie?
Ik ga Charlotte ondersteunen bij het opbouwen van haar droom om Charlie’s Kitchen zo groot mogelijk te maken. Dit houdt in dat ik per week één artikel voor haar site mag gaan schrijven. Zo ga ik op zoek naar de beste hotspots voor jullie in verschillende steden, ga ik nieuwe recepten testen en neem ik jullie mee in mijn voorbereiding op de halve marathon. Verder komt er af en toe een voedingsdagboek online en mag ik naar pers-events.

Werk

Wat voor werk doe je?
Sinds dit jaar ben ik afgestudeerd als hbo-verpleegkundige. Ik heb een fulltime baan in het Spaarne Gasthuis in Haarlem-zuid op de Algemene Opname Afdeling (AOA). Dit doe ik met ontzettend veel plezier en elke dag leer ik weer nieuwe dingen.

Tijdens mijn opleiding kwam ik een mooi citaat tegen van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO, 1948) die luidt als volgt: “Gezondheid is een toestand van volledig lichamelijk, geestelijk en maatschappelijk welzijn en niet slechts de afwezigheid van ziekte of andere lichamelijke gebreken”. Hier sluit ik mij volledig bij aan. Naast de lichamelijke gezondheid, vind ik het mentaal en sociaal welbevinden net zo belangrijk.

Voeding

Wat is jouw relatie met voeding?
De hele middelbareschooltijd heb ik een haat-liefde verhouding gehad met eten. Door alle invloeden van buitenaf begon ik steeds meer een obsessie voor eten te krijgen. Mijn doel was om gezonder te gaan leven. In plaats van goed voor mijn lichaam te zorgen, deed ik het tegenovergestelde. Ik begon met calorieën te tellen, veel te bewegen en was ongelukkiger dan ooit. Na de middelbareschooltijd kreeg ik langzaam maar zeker een beetje mijn liefde voor eten, bakken en koken terug. Nu kan ik weer 100% genieten van chocolade, taart en loempia’s.

Naast alle lekkere snoeperijen ben ik nu bezig met verantwoord en lekker eten. Ik eet alleen nog maar gerechten waar ik zin in heb. Nog nooit ben ik zo gelukkig geweest als op dit moment met mijn lichaam en voedingspatroon.

Team Charlie

Ontspanning

Waar haal jij je ontspanning uit?
Het klinkt misschien heel cliché, maar ik kan ontzettend veel energie krijgen als ik met vrienden/vriendinnen afspreek. Een drankje in de stad of een festival pakken, gelukkiger kun je mij niet maken. Daarnaast reis ik maar al te graag. Heerlijk om een nieuwe stad of land te ontdekken.

Doordeweeks krijg ik rust in mijn hoofd door te gaan bewegen.

Hoe belangrijk is bewegen voor jou?
Beweging is voor mij altijd al belangrijk geweest. Er is geen sport waar ik vroeger niet op heb gezeten of wat ik niet heb geprobeerd. Op dit moment doe ik aan krachttraining in de sportschool, ben ik bezig met de voorbereiding op de halve marathon en fiets ik dagelijks naar mijn werk. Ik vind het fijn om te bewegen. Het geeft mij rust en ik heb even tijd voor mijzelf. Je kunt nadenken over dingen en alles even op een rijtje zetten.

Door bewegen zit ik veel lekkerder in mijn vel. Als ik een tijdje niet veel heb bewogen of heb gesport, word ik sneller chagrijnig. Bij de krachttraining vind ik het fijn om te merken dat je lichaam tot veel in staat is en dat je in de loop van de tijd echt sterker wordt.

Wat is jouw ultimate guilty plessure?
CHOCOLADE. Van welke vrouw niet? Eigenlijk eet ik elke dag wel chocolade. De ene keer de pure variant, de andere keer zit ik met een reep Tony Chocolonely op de bank. Maar stiekem vind ik alles lekker waar chocolade in zit.

Zo, dit was de eerste topper van Team Charlie. Snel ga je kennismaken met de rest van mijn team.

Liefs,

Charlie

 

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op google
Google+
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR

7 reacties op “Team Charlie #1: Mag ik even voorstellen… Kirsten!”

  1. Pingback: Team Charlie #3: mag ik voorstellen... Ina! - Charlie's Kitchen

  2. Pingback: Hotspot: Barista café in Amersfoort - Charlie's Kitchen

  3. Pingback: Heel Holland stampt kipcurrystamppot - Charlie's Kitchen

  4. Pingback: Bosbessen smoothie met kokosyoghurt - Charlie's Kitchen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches