Bij Sugo Rotterdam heb ik de lekkerste pizza’s ooit gegeten zonder buikpijn te krijgen! Jullie kennen mijn “luie” darm probleempje, met een normale pizza is dat 3 dagen bijkomen!

Sugo

Sugo ligt in het centrum van Rotterdam en ziet er uitnodigend uit. Hier noemen ze het Pizza el Taglio, een moderne pizza die elk moment van de dag gegeten kan worden. De pizza’s zijn uiteraard vers gemaakt, maar de luchtige en krokante boden is zo verrassend. Doordat het deeg 80 % minder gist bevat en wel tot 72 uur rijst is dit licht verteerbaar. Het deeg is namelijk gemaakt van biologisch spelt en tarwe wat eiwitrijk is en laag in koolhydraten. Wie wil dat nou niet?

Sugo

Met meer dan 15 verschillende pizza’s kon ik natuurlijk geen keuze maken, gelukkig kreeg ik een proeverij. Een grote pizza party waar ik intens gelukkig van werd. Van kaas tot worst tot garnalen, werkelijk alles valt te bestellen hier! Ook voor de vegan’s en vegetariërs onder ons, er is genoeg keus voor jullie!

Sugo

Sugo heeft een balie waar je jouw pizza besteld, er zijn genoeg tafeltjes om lekker plaats te nemen om deze op te peuzelen met bijvoorbeeld een heerlijk wijntje. Wat ik zo leuk vond was de gehele sfeer, het personeel was meer dan enthousiast, van de geuren kreeg je nog meer trek en de inrichting was gezellig Italiaans. Een echt avondje uit!

Sugo

En ja, ze hebben ook Nutella pizza…

Maar er is goed nieuws, Sugo opent zijn deuren ook in Amsterdam, dus wij komen elkaar daar vast snel tegen.

Liefs,
Charlie’s Kitchen