Voor een echt vakantiegevoel moet je naar Strand Zuid in Amsterdam. Na de heropening is het stadsstrand achter de RAI Amsterdam begin mei 2017 getransformeerd in een perfecte plek. Een voor een lekker speciaal biertje, een potje beachvolleybal, een romantisch diner aan het water of een zomerse brainstormsessie.

Een prachtige locatie, verstopt achter Amsterdam RAI, perfect voor de zwoele zomeravonden. Van strandbedden om te relaxen tot tafels waar je prachtig kunt dineren aan het water. Als je het mij vraagt, een echte hotspot die je niet mag missen!

 

Ook kun je bij Strand Zuid terecht voor een borrel, bedrijfsfeest, bruiloft, vergadering, presentatie of groepsdiner.

Maar wij gingen voor burgers en meer

De zalmburger met spitskool, taugé, teriyakisaus op een briochebol met zwarte sesam was echt een smaaksensatie. En de frieten van de frietboutique zijn hemels, die mogen natuurlijk niet ontbreken bij een burger!

De sfeer is goed, het personeel is vriendelijk en we hadden geluk dat het een prachtige zomerse dag was. Alle bedjes lagen vol met mensen die genoten van het heerlijke weer. De tafeltjes waren bezet met locals en toeristen voor een beste hap en binnen zaten zelfs wat mensen te werken op hun laptop.

Gezelligheid staat voorop

Strand Zuid

Ik moet zeggen, de buren naast ons zaten aan de Thaise viscurry, ook die zag er fantastisch uit. De geur van gloeiend houtskool, smaken die herinneringen aan een mooie reis bij je oproepen en aan de ongedwongen sfeer van het strand. Bijna alle vleesgerechten van de kaart worden bereid met de Josper, een ambachtelijke houtskoolgestookte grill-oven, die zorgt voor een authentieke smaak.

Ik ga in ieder geval snel terug

Liefs,
Charlie