Spread met zongedroogde tomaat

Linzen

Hoe is deze spread ontstaan?

Char, het moet makkelijk zijn… Ik had behoorlijke trek na een drukke ochtenddienst toen ik op de fiets naar huis zat. Wat heb ik nog in huis? Brood, rijstwafels en crackers, daar kan ik wel wat mee! Op de gekste momenten ontstaan er nieuwe recepten en als je het dan maakt en het smaakt super lekker kan mijn dag niet meer stuk 😀

Spread

Ik wilde een keer wat anders dan humus of kip en dan ook het liefste meteen genoeg voor morgen voor de lunch. Daar ging ik dan de supermarkt in opzoek naar ingrediënten van mijn homemade spread! Want hoe handig is een spread? Mee op brood, door je salade of op rijstwafels. Ik kwam uiteindelijk thuis met linzen, zongedroogde tomaten en een reep Tony die hier werkelijk waar niks mee te maken heeft haha. Maar wel erg lekker… 

Spread

Wat heb je nodig:
(voor ongeveer 6 porties)

  • 200 gram linzen uit zak van Hak.
  • 130 gram zongedroogde tomaten van de versafdeling (dus niet in olie!)
  • 1 snufje peper & zout

Spread

Meng alle ingrediënten met de staafmixer, keukenmachine of Nutribullet. Beleg daarna jouw rijstwafels ermee en maak af met wat koriander of andere kruiden! Deze spread is in een afgesloten potje 3 tot 5 dagen goed in de koelkast. Maar natuurlijk kun je ook wat porties invriezen, net wat je zelf prettig vind.

spread

Liefs,
Charlie’s Kitchen

PS: gek op linzen? Maak deze linzenburgers dan eens!

 

======================================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op google
Google+
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Download nu mijn gratis maaltijdplanner!

Ik vind lekker en gevarieerd eten belangrijk. Toch vind ik het best een uitdaging om dat in alle drukte “vol te houden”. Maar met mijn maaltijdpanner is dat een eitje!

Download deze nu gratis en krijg een persoonlijke video van mij cadeau waarin ik je uitleg hoe je het beste kunt werken met de maaltijdplanner.

En je ontvangt dan ook nog eens wekelijks een nieuwsbrief met tips, recepten en persoonlijke verhalen.

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

2 gedachtes op “Spread met zongedroogde tomaat”

  1. Pingback: Hummus van tuinerwten en limoen - Charlie's Kitchen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches