Snelle speltpizza met truffelmascarpone - Charlie's Kitchen

Snelle speltpizza met truffelmascarpone

snelle pizza

Ik heb een nieuwe beste vriendin, namelijk Tante Fanny. Ik ben dol op pizza, wat zeg ik…

Pizza is mijn lievelings eten!

Maar altijd pizza bestellen is ten eerste duur en ten tweede, vind maar eens een goede pizzeria die hem nog goed warm levert ook. Diepvries pizza vind ik gewoon niet te eten en zelf nog helemaal een bodem maken is niet te doen na een drukke dag op het werk.

En toen ontmoette ik tante Fanny

Tante Fanny is de enige in de markt die 3 soorten pizzadeeg verkoopt. Zo hebben we echt vers pizzadeeg (zonder saus), pizzadeeg met een potje tomatensaus en vers spelt pizzadeeg. De laatste is dan ook mijn favoriet!

snelle pizza

En toen was daar de pizza-estafette

Dit kon ik natuurlijk niet voorbij laten gaan, doen jullie ook mee? Naast het fantastische recept dat ik met jullie ga delen is er ook een winactie via Instagram. Jullie foodies kunnen jullie favoriete pizzarecept (foto) delen met de hashtag #tantefannyestafette + #tantefanny. Maak kans op een exclusieve kookworkshop van Rutger Bakt in juni. HOE TOF IS DAT?

snelle speltpizza

Terug naar de snelle speltpizza met truffelmascarpone

Wat heb je nodig:
(voor 1 pizza)

  • 1 Tante Fanny vers spelt pizzadeeg
  • 1/2 blik à 200 gram tomatenblokjes
  • 1 el honing
  • 1 blik gegrilde gele paprika
  • 100 gram buffel-mozzarella
  • 2 à 3 tl truffel-paddestoelentapenade (op de markt of bij de AH)
  • 1 handje verse basilicum
  • 100 gram rauwe ham (ik gebruik hiervoor Serrano)
  • 100 gram verse mascarpone
  • 2 el Parmezaanse kaas
  • 2 handjes rucola
  1. Verwarm de oven voor op 220 graden (zie verpakking).
  2. Haal het verse pizzadeeg uit de verpakking en rol uit, hoe handig? Door middel van het bakpapier blijft het niet aan elkaar plakken 😀
  3. Meng in een kommetje de truffel-paddestoelentapenade en de tomatenblokjes. Maak eventueel extra op smaak met peper en zout.
  4. Snijd de mozzarella in pakken.
  5. Snijd de geroosterde gele paprika in reepjes of blokjes, net wat jij lekker vindt.
  6. Smeer de verse pizzabodem in met het smeersel, beleg met de mozzarella en geroosterde gele paprika.
  7. Doe nu de pizza 10 tot 12 minuten in de oven, wel blijven opletten want elke oven is anders.
  8. Haal de pizza uit de oven, beleg met de rauwe ham, verse basilicum, rucola en Parmezaanse kaas.

snelle speltpizza

Snel, makkelijk en echt ontzettend lekker!

Doe jij ook mee met de winactie via instagram?

Liefs,
Charlie’s Kitchen

PS: Dit is een gesponsord bericht lees “hier” meer.

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op google
Google+
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR

2 reacties op “Snelle speltpizza met truffelmascarpone”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches