Spaghetti met gamba's - Charlie's Kitchen

Spaghetti met gamba’s

Ik ben niet bang voor koolhydraten, ik geloof niet in de onzin dat je koolhydraten moet vermijden. Maar ook vet of eiwitten, ik geloof namelijk dat als je normaal doet en een balans hebt dat je alles kan eten. De balans vinden is moeilijk voor veel mensen, heeft bij mij ook een tijd geduurd hoor. Maar durf te vallen en opstaan, want zo vind je jouw eigen weg. Zo eet ik regelmatig een flink bord pasta, niet alleen super lekker maar geeft mij ook energie voor mijn trainingen. Wel kies ik vaak bewust voor een volkoren- of speltpasta en een minder vette saus, daar heb je hem weer: de balans! Vandaag gaan we voor een heerlijke spaghetti die zo klaar en heerlijk van smaak is. Ik kwam namelijk bij De Tuinen quinoa spaghetti tegen, ja het bestaat echt!

Wat heb je nodig:
(Voor 2 personen)

 • 150 gram quinoa spaghetti (of volkoren-spelt)
 • 200 gram gamba’s
 • 2 flinke handen rucola
 • 2 el oude geraspte kaas
 • 1 blik tomatenblokjes
 • 1/2 rode ui
 • 1 teen knoflook
 • 1 tl Italiaanse kruiden

spaghetti

 1. Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking
 2. Snijd de ui fijn en knijp de knoflook fijn, bak deze kort in de pan.
 3. Voeg de gamba’s toe en na enkele minuten ook het blok tomatenblokjes.
 4. Roer de rucola erdoorheen en laat heel even opstaan.
 5. Sluit af met was geraspte kaas, gewoon omdat het lekker is!

Liefs,

Charlie’s Kitchen

PS: deze pasta met gehaktballen is trouwens ook super lekker, klik hier!

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN
Avondeten

Groentetortilla (ei) met aardappel

Avondeten

Kidsproof: mini pita gevuld met kokos-kipnuggets

spelt, pita, groen
Lunch

Spelt pita met kip en groen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches